New Zealand
Rundrejse New Zealand

Rundrejse New Zealand

Overalt vil du opleve smukke naturscenerier, en imødekommende befolkning og ikke mindst verdensklasse mad og vin. New Zealand er et af de lande i verden som er så forskellige, uspoleret og fotogent.

På din rundrejse i New Zealand vil du stifte bekendtskab med Nordøen og Sydøen, som byder på vidt forskellige landskaber. Nordøen har et unikt termisk landskab, hvor undergrunden bobler, som du blandt andet kan opleve i byen Rotorua.

I byen kan du se adskillige vulkaner og gejsere, heriblandt den tyve meter høje Pohutu-gejser. Rundt omkring i byen og omegn kan du se varme mudderpøle.

Nordøen byder desuden også på smukke og fredelige sandstrande og naturskønne nationalparker, hvor du har god mulighed for trekking og camping. Hvis du ikke ønsker at campere, er der gode overnatningsmuligheder på både hoteller og hostels.

Overalt hvor du kommer på øerne, er naturen enestående og spektakulær, som har en speciel tiltrækningskraft på de fleste danskere, både unge og ældre. Mange falder for den meget varierende natur og dyreliv. Sydøen byder på rå natur med mange klippeformationer og store gletsjer. Desuden er landet populær blandt adrenalin søgende turister der søger actionmættet underholdning ud over det sædvanlige, herunder jet boating, canyon swing, skydiving, bungy jump og rafting. De mere rolige attraktioner på Sydøen er hesteridning, kajakroning og sejlture i de imponerende krystalklare fjorde ved Milford Sound, hvor du kan være heldig at spotte delfiner der legende svømmer ved siden af båden. I byen Kaikoura kan du komme på fascinerende hval-safarier samt se et unikt fugleliv. På sådan en safari kan du opleve delfinernes leg og opleve hvalerne lave deres berømte “haleflip”.

Rundrejsen har et utal af oplevelser, herunder et maritimt paradis i Bay of Islands på Nordøen, den interessante maorikultur, frodige regnskov, is beklædte gletsjer, brusende floder samt en fascinerende historie, arkitektur og kultur i international særklasse.

Det bedste rejsetidspunkt er fra december til og med marts måned, da der er sommer og højsæson. I forhold til Danmark er årstiderne byttet rundt, så når der er vinter herhjemme, er der sommer i New Zealand. På Nordøen er der subtropisk klima, med op til 27 grader om sommeren, altså ligesom en god dansk sommerdag i Danmark. Du har derfor rig mulighed for at nyde de smukke sandstrande. På grund af det bjergrige terræn, skal du dog være forberedt på, at vejret hurtigt kan skifte. På Sydøen er der tempereret klima med lidt lavere temperatur end på Nordøen. Husk at vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, så derfor er det en god ide at pakke til enhver anledning.

På en New Zealand rundrejse får du som dansk statsborgere 3 måneders visum ved indrejse med fly til New Zealand. Det er en god ide at tage to kreditkort med fx Visa og Master Card, da der kan være et maksimalt beløb du må hæve om dagen på kortene.

Der er mange måder at komme rundt i New Zealand på, og du vil på din rundrejse opleve fantastisk natur ud af vinduet. Et af transportmidlerne er bus, hvor du kan læne dig tilbage og koncentrer dig om den enestående udsigt. Bus benyttes af mange unge mennesker, da det ofte er billigere end at leje en bil. Den lidt ældre målgruppe foretrækker at køre selv i bil i New Zealand. Det giver en unik frihed og du bestemmer selv tempoet på din ferie, og kan gøre stop lige præcis hvor du ønsker. Du kan både leje en tovejsleje eller en envejsleje, hvor du henter bilen i én by og aflevere den i en anden by. Hvis du skal leje bil i New Zealand skal du være minimum 21 år. En anden meget populær transportform er leje af en autocamper i New Zealand. Det giver den samme frihed som leje af bil, men her har du “huset” med dig hele tiden og kan overnatte i smukke nationalparker. Det er en optimal transportform for familier med børn, da man ikke skal pakke ting ud og ind hver dag. Ligeledes kan børnene sidde og lege ved bordet, mens der køres. New Zealand har også et godt netværk af børnevenlige campingpladser.

Skræddersyede rundrejser på New Zealand

Tøv ikke med at bestille den ultimative drømme rundrejse til New Zealand, hvor DANexplore hjælper dig med at skræddersy den perfekte rundrejse.