Få et tilbud på din rejse

Autocamper

Apollo

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Apollo

Lej en Apollo Autocamper i New Zealand

Apollo tilbyder en bred vifte af kvalitets-campere. Med en autocamper kommer du for alvor tæt på den smukke natur i New Zealand. En kør-selv ferie i New Zealand er en perfekt måde at nyde New Zealands fantastiske landskab. Nyd den rolige trafik og billedskønne natur i absolut komfort med Apollos autocamper.

Apollo er omhyggelige med at vedligeholde deres køretøjer, samt udstyre dem med gode udstyrspakker bestående af bl.a. kort og camping guide.

Du kan hente og aflevere din Apollo autocamper i:

  • Auckland
  • Christchurch

Åbningstiderne er mandag til søndag fra 8 til 16.30. Der er lukket på helligdage. De fleste udlejningssteder er beliggende tæt på lufthavne. Du kan hente og aflevere din autocamper i både Auckland og Christchurch

Apollo campere er udstyret med tallerkner og bestik, mens der er mulighed for at leje håndklæder og sengelinned.

Alle Apollo campingvogne kører på et dobbelt batterisystem. Det betyder, at motorens batteri er adskilt fra det batteri, der anvendes til interne apparater såsom køleskab, lys og vandpumpe. Det sidstnævnte batteri holder fuldt opladt i ca. 12 timer. Det genoplades, når bilen kører, eller når du sætter det til i et stik på campingpladserne.

Hos Apollo kan du bestille en såkaldt “all inclusive-pakke”, som inkluderer en tank brændstof, enkeltvejs gebyr, en gps samt camping borde og stole. Denne pakke anbefaler vi til alle vores kunder. Desuden har udvalgte Apollo campere “slide out”, der giver mulighed for at udvide gulvpladsen i camperen.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.