Rundrejse Australien

Rundrejser Australien er en fantastisk måde at opleve Australien på. Det er en af de bedste rejseformer, da du kommer rundt til de største attraktioner og seværdigheder. Du får et indgående kendskab til Australiens historie, kultur og den særdeles gæstfrie lokalbefolkning. Tag på nogle af de mange udflugter og ture vi udbyder, så du kan få et unikt indblik i naturen med en erfaren guide. Du vil på alle vores ture og udflugter blive beriget med smukke naturoplevelser og ny viden.

En rundrejse i Australien vil typisk starte i storbyen Sydney, hvor du vil få en masse nye indtryk fra den pulserende metropol. Rejs videre op af østkysten, hvor du kommer forbi Gold Coast, som er en moderne by med glitrende højhuse, der bygget omkring fantastiske strande, herunder den verdenskendte “Surfers Paradise”. Fra Australiens populære østkyst kan du tage på flere udflugter, blandt andet Fraser Island og Whitsundays, som er to unikke rejsemål man ikke må glip af. Du får en oplevelse for livet, når du skal dykke ved Great Barrier Reef, hvor du snorkler ned i en turkis verden med farverige fisk og koraller. I tropiske Cairns er der urgammel regnskov, hvor du drager på imponerende naturvandringer. Prøv at vandre mellem regnskovens trætoppe på Australiens mest spektakulære gangbro. Kram en koala og håndfodre en kænguru i en af de smukke parker.

Fortsæt rundrejsen ud i outbacken og se en glødende kæmpeklippe dukke op af ingenting. Den hellige Ayers Rock bliver ved med at tryllebinde både rejsende og lokale, især ved solopgang og solnedgang hvor solens stråler farvelægger den furede overflade. Sov under stjernehimlen og nyd det primitive liv for en stund. Slut rundrejsen af i den kulturelle hovedstad Melbourne, som er kendt for dens skylines, gallerier, strande, restauranter og livlige natteliv.

Der er mange måder at komme måder at komme rundt på din rundrejse i Australien, herunder tog, autocamper, bil eller fly. Du kan eventuel kombinere din rundrejse med en kør selv ferie og fly.

Vi sørger for at du får den nemmeste, bekvemmelige og smukkeste måde at rejse på. En af vores Australien eksperter skræddersyer din Australien rundrejse, så du får opfyldt dine ønsker og behov. Kontakt os på 86 40 88 44 og få dine drømme opfyldt.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring