Australien
Flybilletter til Australien

Flybilletter til Australien

Book en flybillet til Australien med DANexplore, vi skræddersyer din drømmerejse.

Vi flyver fra både Kastrup, Aalborg og Billund i Danmark. Det betyder, at du nemt kan komme til en lufthavn uanset om du bor i Jylland, på sjælland eller andre dele af Danmark.

Du er sikret en god flyvetur til Australien med os, og vi vil gøre vores bedste for at starte og afslutte din rejse med en behagelig flyvetur, som oven i købet er billig.

Sådan får du den billigste (og bedste) flybillet til Australien

Ofte vil det være billigst at bestille en flybillet fra Kastrup, da der er flest afgange derfra.

Flybilletter til Australien kan varierer en del i prisen, og derfor kan det godt betale sig at være fleksibel med hensyn til rejsedatoer, specielt hvis du er ude efter at spare penge.

Husk at have flere forskellige dage at vælge mellem, når du bestiller flybilletter til Australien. Det er som regel dyrest at rejse fredag, lørdag og søndag, så sørg derfor for at være fleksibel i hverdagene, hvis du vil spare penge på flybilletten.

I sidste ende betyder det, at du også har flere penge at bruge når du først ankommer til det smukke land.

Hvis du vil have mest ud af din tid i Australien er det også en god ide, at bestille indenrigsflybilletter, så du hurtig kan komme fra A til B i det store land, og dermed se mest muligt på din rejse til Australien.

Overvejer du en rundrejse i Australien, så tjek vores kør-selv ferier eller autocamper muligheder.

DANexplore har unikke aftaler med flyselskaber i hele verden, og vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at spare penge og finde de rette flybilletter til Australien.

Det kan du (blandt andet) opleve på din rundrejse i Australien

Oftest vil første stop være Sydney i Australien, hvor du kan starte dit eventyr i den pulserende by, med mange muligheder for sightseeing, cafeture, shopping og god mad på de mange restauranter. Desuden huser Sydney en af verdens mest berømte bygninger, nemlig operahuset, som den danske arkitekt Jørn Utzon har designet.

Når du rejser rundt i Australien vil du både møde en livlig, moderne og spændende kultur og storslået natur fra tropisk regnskov og outback til farvestrålende koralrev. Når du først har booket dine flybilletter og startet din til Australien, vil du ikke fortryde det et sekund – det er fantastisk!

Hvis din rejse til Australien er en del af en længerevarende rejse jorden rundt, står vi også klar til at hjælpe dig med det.

Få hjælp til at booke din flybillet til Australien i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Australien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.