Vestkystens højdepunkter

Længde: 18 dage / 16 nætter  •  Priser fra kr. 14.910,-

Den klassiske kør-selv ferie på USAs vestkyst

Hollywood, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite National Park – bare for at nævne et par stykker. Denne kør-selv ferie på USA’s vestkyst introducerer dig for den ene seværdighed efter den anden. Samtidig er ruten tilrettelagt således, at du oplever de mest ikoniske byer og det sydvestlige USAs varierede natur. Glæd dig blandt andet til at køre igennem kuperet prærieterræn og spøgelsesbyer samt skove med gigantiske træer og langs forrevne klippekyster.

Oplev naturvidunderet Grand Canyon, tag på vandretur i Yosemite National Park, udforsk fængselsøen Alcatraz i San Francisco og gå på opdagelse i Las Vegas’ kæmpe temahoteller.

Bestil et tilbud på din rejse til USA her

Udvalgte højdepunkter

  • 4 berømte nationalparker: Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley og Yosemite National Park.
  • De tre ikoniske storbyer Los Angeles, Las Vegas og San Francisco – der på hver sin måde viser dig, hvorfor USA er mulighedernes land.
  • De smukke vindistrikter Napa Valley og Sonoma
  • Køreture langs Highway 1, Rute 66, og 17 Mile Drive

Tip! Udforsk Mammoth området, hvor der er masser af gode afstikkere til fx June Lake, Devils Postpile og Mono Lake, som er USAs svar på det døde hav.

Inspiration! Kombiner en kør-selv ferie på USAs vestkyst med Hawaii eller oplev endnu flere nationalparker på den Ultimative Naturrundrejse.

Få flere ruteforslag til din USA kør-selv ferie her

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
18 dage / 16 nætter
Start:
Los Angeles
Højdepunkter:

Los Angeles – Grand Canyon – Bryce Canyon – Las Vegas – Death Valley – Yosemite National Park – San Francisco – Napa Valley – Solvang

Slut:
Los Angeles
Priser fra:
DKK 14.910,-
Dag-til-dag
Dag 1: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

Velkommen til Los Angeles

Ankomst til Los Angeles, “City of Angels”. Her henter du din udlejningsbil og kører til hotellet. Hvis tiden tillader det, kan du bruge resten af dagen på at opleve Los Angeles. Besøg det hyggelige Farmers Market, nyd stranden ved Venice Beach eller de fine kvarterer i Santa Monica.

Dag 2: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

Universal Studios og Beverly Hills

Brug dagen på at udforske Los Angeles. For store og små legebørn er Universal Studios og Disneyland sikre hits. Du kan også besøge Beverly Hills, gå en tur langs Hollywood Walk of Fame eller køre ad Mulholland Drive og se det berømte Hollywood skilt.

Dag 3: Los Angeles til Laughlin (ca. 450 km.)

Køretur fra morgenstunden

Da køreafstanden i dag er relativt stor, er det en god idé af komme tidligt af sted fra Los Angeles. Undervejs er der mange muligheder for at lave spændende stop. Brug eventuelt lidt tid i den oversete men meget smukke nationalpark Joshua Tree umiddelbart nord for Palm Springs, som også er et stop værd.

 

Dag 4: Laughlin - Grand Canyon N.P. (ca. 450 km.)

Slut køreturen af med solnedgangen over Grand Canyon

Inden du ankommer til Grand Canyon, anbefales det at stoppe i byen Lake Havasu, der ligger ved et opdæmmet stykke af Colorado floden. Den er kendt for broen London Bridge, der fra 1831 til 1962 forbandt de to sider af Themsen i London. Ved ankomst til Grand Canyon kan du jo passende køre direkte ind i parken for at se solnedgangen ved det vestvendte Yavapai Point. Alternativt kan du køre direkte til dit hotel, pakke ud og slappe af ovenpå den lange køretur.

Dag 5: Grand Canyon National Park

Et af turens helt store højdepunkter i vente

I dag venter et af turens helt store højdepunkter, og du har hele dagen til at udforske storslåede Grand Canyon. Kør mellem udsigtspunkterne langs kanten i den gratis shuttlebus, eller fornem dybden på vandrestien “Bright Angel Trail”.

Det er et absolut must at opleve solop- og nedgang over kløften, når skyggerne er lange, og solens bløde lys får klipperne til at gløde. Spørg hotellet om de nøjagtige tidspunkter.

Dag 6: Grand Canyon til Lake Powell (ca. 225 km.)

Nyd Lake Powell

En kort køretur til Lake Powell giver dig mulighed for at udforske flere sider af Grand Canyon.  Du tager afsked med dette fantastiske område ved Desert View, hvor du kører østpå ud af parken.
 Lake Powell er også et storslået sted, så sæt lidt tid af til at udforske den smukke sø, der er omringet af dramatiske klippemure.

Dag 7: Lake Powell til Bryce Canyon (ca. 240 km.)

Vandretur i Bryce Canyon

Fra Lake Powell går turen mod Bryce Canyon, en relativt lille men afsindig smuk nationalpark i det sydvestlige Utah. Det er muligt at køre mellem de forskellige udsigtspunkter, men det er absolut anbefalelsesværdigt at tage på en kortere eller længere vandretur ned i bunden af kløften. Kun på den måde får du en god fornemmelse for dybden og ser i øvrigt de farverige klippeformationer fra en helt anden vinkel.

Dag 8: Bryce Canyon til Las Vegas (ca. 395 km.)

Naturoplevelser i Bryce Canyon

Forude venter Las Vegas, men inden du kommer så langt, bør du investere lidt tid i Zion National Park – endnu en smuk park, der er meget anderledes end Bryce Canyon.

Velkommen til lysenes by

Når du ser neonlyset i det fjerne, ved du, at Las Vegas er nær. Det er svært ikke at undre sig over, hvordan nogen kunne finde på at bygge en spilleby herude midt i ingenting. 
Men Las Vegas står her, og den er utvivlsom en af USA’s mest unikke og farverige byer.

Dag 9: Las Vegas (lidt eller ingen kørsel)

Kasioner, temahoteller og neonlys

Med sine kasinoer, fabelagtige shows og fantastiske natteliv er Las Vegas blevet USA’s underholdningshovedstad nummer 1. Her kan du besøge det gamle Ægypten, Paris, New York, Venedig, det gamle Rom og meget mere på en eftermiddag. Vel at mærke i form af temahoteller, der bestemt er et besøg værd, også selvom du ikke bor der. Las Vegas er desuden et fantastisk sted at shoppe, og udvalget af restauranter er gigantisk.

Dag 10: Las Vegas - Mammoth Lakes (ca. 510 km.)

Ørkenlandskab, bjerge, sandklitter og udtørrede saltsøer

I dag går turen vestpå mod Yosemite og Sierra Nevada bjergene i Californien, men først skal du igennem Dødens Dal (Death Valley National Park). Trods det dystre navn byder parken på et fascinerende og ubarmhjertigt ørkenlandskab med bjerge, syngende sandklitter og udtørrede saltsøer. Et godt stop er Furnace Creek, hvor besøgscenteret ligger.

Dag 11: Mammoth Lakes - Yosemite National Park (ca. 165 km.)

Californiens smukkeste køretur

Fra Mammoth Lakes startes den formentlig smukkeste køretur i Californien. Turen fører dig ind gennem Yosemite National Park via den fortryllende Tioga Road og Tioga Pass i godt 3000 meters højde. Herfra snor de stejle bjergveje sig ned til Yosemite Valley. Der er masser af fantastiske udsigtspunkter undervejs, og det er værd at gøre stop hyppigt for at nyde naturen. Tilbring resten af dagen nede i dalen, og fortsæt derefter til hotellet vest for Yosemite (typisk i byerne El Portal, Oakhurst eller Mariposa).

NB:

Bemærk: På visse tidspunkter af året, typisk fra medio / ultimo november til ultimo maj / primo juni, er Tioga Road (Yosemite) lukket p.g.a. af sne. Alternativt kan du køre nord om Sierra Nevada-bjergkæden via Lake Tahoe, eller du  kan køre syd om bjergkæden. Spørg evt. din rejsekonsulent ved DANexplore. Se følgende link for hvornår bjergpasset er farbart: Klik her

Dag 12: Yosemite N.P. - San Francisco (ca. 310 km.)

Kør over Golden Gate Bridge

Dagens mål er dejlige San Francisco, der anses af mange for at være blandt de smukkeste byer i USA. Inden du når så langt, anbefaler vi en lille omvej til Californiens berømte vinområder Napa Valley og Sonoma. Her har du mulighed for at besøge et par af de lokale vingårde og smage på den nyeste høst. Som en ekstra gevinst ved denne rute krydser du San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på vej ind til byen. Check ind på dit hotel og nyd resten af dagen i en af USA’s absolut mest populære storbyer.

Dag 13-14: San Francisco

Fisherman’s Wharf, Alcatraz og Chinatown

To hele dage til at opleve og opsuge den gode stemning i San Francisco. Nyd stemningen på Fisherman’s Wharf, der er et besøg værd, selvom stedet er meget “turistet”. Tag en sejltur til fængselsøen Alcatraz (bestil billetter på http://www.alcatrazcruises.com/) eller spadsér en tur gennem det travle Chinatown. 
Mulighederne er mange, og dagenes indhold er helt op til dig selv.

Dag 15: San Francisco - Santa Maria (ca. 415 km.)

Køretur langs Stillehavskysten

Fortsæt langs den forrevne Stillehavskyst mod Santa Maria. På vejen er der mange muligheder for sightseeing eller vandreture i de mange State Parks. Besøg f.eks. det fremragende akvarium i Monterey, kør “the 17 Mile Drive” og gør stop ved det enorme Hearst Castle. Vil du besøge sidstnævnte attraktion, bør du bestille billet i forvejen på http://www.hearstcastle.org/.

Dag 16: Santa Maria - Los Angeles (ca. 255 km.)

Slut rejsen af med et besøg i Solvang

På vejen tilbage til Los Angeles, hvor en uforglemmelig tur slutter, kan du besøge den danske landsby Solvang. Et andet godt bud er Santa Barbara, som byder på spansk kolonial arkitektur, masser af shopping, restauranter og indbydende strande.

Dag 17: Afrejse Los Angeles

Hjemrejse

Kør til lufthavnen, hvor du afleverer bilen inden hjemrejsen påbegyndes.

 

Dag 18: Hjemkomst Danmark

Hjemme igen!

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
14.910,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse
16.395,-
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse
25.120,-
BEMÆRK!: Denne tur kan (som alle vores ture) naturligvis indholds- og tidsmæssigt ændres, så den passer til dine behov. Spørg eventuelt en af vores rejsekonsulenter.
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Los Angeles t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på standard turistklassehoteller
17 dages billeje (se detaljer herunder)
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Forhåndsgodkendelse til USA (ESTA-registrering, koster p.t. USD 21,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
Los Angeles2
Laughlin1
Grand Canyon N.P. 2
Lake Powell (Page)1
Bryce Canyon N.P. 1
Las Vegas 2
Mammoth Lakes1
Yosemite National Park (El Portal)1
San Francisco3
Santa Maria 1
Los Angeles 1
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota RAV4 automatic e.lign. (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Dodge Grand Caravan automatic e. lign. (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Ekstra chauffører
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Janni og se hvor i verden, hun har rejst

Janni Brodersen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.