Få et tilbud på din rejse

Thailand
Oplevelser i Thailand

Oplevelser i Thailand

Der er masse af oplevelser at finde i Thailand. Et stigende antal danskere ønsker større fleksibilitet og medbestemmelse når det drejer sig om ferie til Thailand. Derfor vil vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Thailand. Vi vil komme med råd og vejledning i forhold til de oplevelser du kan få i Thailand. Vi har en bred vifte af spændende hoteller, udflugter og rundrejser i alle egne i Thailand. Der er forskellige muligheder for indkvarteringer, lige fra små bungalows i strandkanten til sublime luksusressorts med spa og alle tænkelige faciliteter. Bestil jeres rejse hjemmefra, så du ikke skal bekymre dig om overnatning når du er af sted.

Livlige Bangkok og bjergrige Chiang Rai

Ofte vil du lande i Bangkok, som har alt, hvad en inspirerende og livlig verdensmetropol skal have – og mere til. Her kan du nemt får tiden til at gå med shopping, sightseeing, spise lokale specialiteter, og simpelthen opleve en global og lokal atmosfære. Efter nogle dage i den hektiske storby kan du drage videre nordpå og få endnu flere fantastiske oplevelser. Chiang Rai er Thailands trekking mekka beliggende i et frodigt og bjergrigt område med Laos i øst og Myanmar mod nord. Området har en høj koncentration af etniske minoriteter med særegne kulturer, traditioner og sprog. Der er mange kulturelle oplevelser at finde i Nordthailand.

Besøg den kongelige strandby Hua Hin

Den kongelige strandby Hua Hin er et populært feriemål på grund af sin brede strande, byens mange hyggelige restauranter, cafeer, byens placering kun få timers kørsel fra Bangkok, det flydende marked og River Kwai. Hua Hin var Thailands første badedestination, derudover er det eftertragtet blandt golfspillere på grund af de mange gode golfbaner der ligger i området. Rejs over på den anden side af bugten mod øst og besøg øen Koh Chang, som ligger tæt på den Cambodjanske grænse. Koh Chang er Thailands andenstørste ø, hvor der er velbevaret nationalpark med 70 % uberørt regnskov. På Koh Chang er der ligeledes gode muligheder for både strand- og naturoplevelser.

Der er et væld af nye og spændende oplevelser i Thailand. Få et tilbud hos DANexplore på 86 40 88 44 eller skriv en rejseforespørgsel.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring