Hoteller
Havana Beach Resort

Havana Beach Resort

Priser fra kr. 250,-

Vil du gerne have god udsigt til både bjerge og bugter samt et godt og venligt personale, er dette resort et godt valg. På Havana Beach Resport er du sikret fred og ro og beliggenhed på en af de mest charmerende strande på øen. Er du mere til at komme ud at opleve noget, er der dog ikke langt til den berømte Full Moon-fest, som besøges af mange unge turister og thailændere hver måned. Herud over er du kun 30 min. kørsel fra det pulserende byliv.

Der er både gode mad- og drikkeoplevelser i resortets bar og restaurant. Du kan både nyde kølige cocktails og lækre grillmiddage med fisk og skaldyr på stranden. Det er også muligt at kigge nærmere på dyrelivet i vandet omkring resortet, hvis du har lyst til at snorkle.Hotellet har 50 værelser inddelt i 7 forskellige kategorier.Herud over er der både aircondition, TV, minibar, balkon, værdibokse og både te- og kaffefaciliteter.

Havana Beach Resort
* 50 værelser
* Traditionel thailandsk massage
* Fidel’s Bar
* Restaurant Sail Rock
* Restaurant Ash
* Gratis Wi-Fi
* Udendørs swimmingpool
* Rejse-service
* Ca. 10 m. til stranden
* Ca. 9 km. til shopping/restauranter


Priser

Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme værelse (Standard)
250,-
Ved 2 personer i samme værelse (Superior)
260,-
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser.
Prisen er pr. person pr. nat.
Priserne inkluderer morgenmad.

OBS!: De angivne priser er lavsæsonpriser. For andre tidspunkter kan priserne være højere p.g.a. højsæson o.lign. I visse perioder tilbydes opholdet til kampagnepriser (der gives rabat). Spørg DANexplore.

Ekstra information
Morgenmad
Ja
Aircondition
Ja
Internet
Ja
Pool(s)
Ja
Spa
Nej
Restaurant(er)
Ja