Få et tilbud på din rejse

Thailand

Billige rejser til Thailand
Billige rejser til Thailand

Selv på et mindre budget, kan du stadig få store oplevelser i Thailand.

Der er masser af muligheder for billige rejser til Thailand, der giver dig mulighed, for at opleve en anderledes og unik kultur, og som giver dig en masse spændende oplevelser.

Planlæg den billigste rejse til Thailand

Flybilletterne stiger oftest i de perioder, hvor mange danskere købere deres billet. Billetpriserne ryger for eksempel tit op i august måned, lige efter folk er kommet hjem fra sommerferie og begynder at planlægge vinterens eller påskens rejse, så de kan rejse væk fra det kolde Danmark.

Thailand er altid dyr i februar, for der vil mange væk fra den danske vinter, så derfor er det smart at planlægge uden om de “populære” måneder, hvis du vil på en billig rejse til Thailand. Desuden er det også vigtigt at man skal bestille i god tid, da flybilletterne er billigere her.

Når du rejser til Thailand skal du uden tvivl benytte lejligheden til at få skræddersyet tøj til en overkommelig pris undervejs på rejsen i Thailand. Der findes nogle rigtig dygtige skræddere, som laver et outfit ud fra dine ønsker og mål, så det hele bliver skræddersyet til dig.

Selvfølgelig er der også uendelig mange andre shopping muligheder i de store centre og de små gader og stræder. Især thaisilke, håndværk og guldsmykker kan ofte handles til favorable priser. Desuden må du ikke gå glip af de mange spændende markeder hvor man kan på opdagelser i de små boder med alt lige fra mad, tøj og sjove souvenirs.

Thailand – fra nord til syd

Et besøg i det nordlige Thailand er et møde med minoriteterne, junglen og de kæmpestore elefanter. Udforsk junglen og besøg stammerne, der bor i bjergene omkring Chiang Mai.

Du kan billigt komme på et thailandsk eventyr, hvor du kan se eksotiske planter og dyr helt tæt på, og møde folk, der lever så primitivt, at man skulle tro civilisationen aldrig havde nået dem. Thailands bjergrige jungle er et af de mest populære og nemmest tilgængelige trekkingområder i Asien.

Hvis du er til storbyliv, templer og gadekøkkener bør du tilbringe et par dage i Bangkok. Maden er vidunderlig, med den ene lækre smagsoplevelse efter den anden. Udbuddet er meget varieret og krydderierne fabelagtige, og sidst med ikke mindst er priserne heldigvis ofte i bund. Hvis du er modig, kan du prøve maden fra et af de mange gadekøkkener, hvor der venter dig mange spændende kulinariske oplevelser for helt ned til 5 kroner!

Sydpå kan du nyde Thailands hvide sandstrande, gå på opdagelsen i junglen og snorkle eller dykke i det krystalblå hav.

Se alle vores rejser til thailand her.

Få hjælp til at sammensætte en rejseplan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.