Få et tilbud på din rejse

New Zealand & Fiji

Længde: 22 dage / 19 nætter  •  Priser fra kr. 25.615,-

Oplev det bedste af New Zealand og Fiji på én og samme rejse

Få den perfekte kombination af (aktive) oplevelser og afslappende dage på stranden, når du kombinerer New Zealand og Stillehavets smukke Fiji øer.

Kør-selv turen på New Zealand er til dig med begrænset tid, som gerne vil opleve det bedste af New Zealand og hvor det meste er planlagt hjemmefra. Turen starter i atmosfærefyldte Christchurch på sydøen og slutter i nordøens metropol, Auckland.

Besøg også rejsebloggen og få en: Top 5 over oplevelser på sydøen og nordøen

Udvalgte højdepunkter på rejsen…

Glæd dig til:

  • Sejltur mellem dybe fjorde, skovklædte skråninger og høje vandfald på Milford Sound beliggende i Fiordland National Park
  • Jetboat sejlads på Dart River og guidet 4WD safari i og omkring Queenstown
  • Guidet vandretur ved Franz Josef gletsjeren
  • En af verdens smukkeste togrejser med TranzAlpine toget mellem Greymouth og Christchurch på sydøen
  • Sydøens Coastal Pacific tog, som kører langs kysten Christchurch til Picton
  • Boblende mudderpøle, varme klider og aktive gejsere i Rotorua
  • Sejltur blandt lysende glow worms i Waitomo Caves

New Zealand og Fiji, en god kombination med store kontraster!

På et verdenskort syner New Zealand måske ikke af meget, men fra nord til syd er der mere end 2.000 km via landevejene. Landskaberne er derfor enormt varierede og på en kør-selv ferie på både syd- og nordøen, vil du opleve alt fra høje bjerge, snedækkede bjergtinder, rå klippekyster og brusende floder til regnskov, blanke søer, aktive vulkaner og bølgende grønne marker med tusindvis af græssende får.

På Fiji er der der imod skruet ned for kontrasterne, da alle øerne bare byder på hvide bounty strande, krystalklart vand, svajende palmer og en afslappet atmosfære.

Og netop derfor, er New Zealand og Fiji en perfekt kombination!

Kontakt os og få et tilbud på din rejse til New Zealand og Fiji her

TIP! Foretrækker du at opleve New Zealand i en autocamper? Rejsen “New Zealand & Fiji” kan naturligvis også køres med camper på New Zealand. Ser her, hvordan du får mest for pengene, når du rejser med camper i New Zealand

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
22 dage / 19 nætter
Start:
Christchurch
Højdepunkter:

Christchurch – Milford Sound – Queenstown – Rotorua – Auckland – Fiji

Slut:
Fiji
Priser fra:
DKK 25.615,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Der tages hul på rejsen til New Zealand

Dag 2: Ankomst Christchurch

Velkommen til Christchurch

Ved ankomsten til Christchurch afhentes bilen i lufthavnen og turen går herefter til hotellet. Stræk benene efter den lange flyrejse og gå en tur i Christchurch, som er en atmosfærefyldt lille storby, med de mange hyggelige parker og grønne oaser, som har givet Christchurch tilnavnet ”Garden City”.

Dag 3: Christchurch - Dunedin (ca. 360 km.)

Et lille stykke Skotland i New Zealand

I dag går turen mod syd til byen, med det skotskklingende navn, Dunedin. Læg evt. vejen forbi den historiske by, Oamaru, hvor flotte victorianske huse opført i lokal kalk- og sandsten pryder byens historiske bydel. Desuden er havnen i Oamaru kendt for at huse en koloni af små dværgpingviner.
Senere på dagen ankommer du til universitetsbyen, Dunedin, som blev grundlagt af skotske nybyggere i starten af 1900-tallet. Dunedin er også navnet for Edinburgh på keltisk, så fortiden fornægter sig ikke. Oplev byens farverige centrum, som er rig på kunst, kultur og street art! Det er også i Dunedin du finder verdens stejleste gade, Baldwin Street, med en hældning på hele 38 grader.

Dag 4: Dunedin - Invercargill (ca. 210 km.)

Albatrosser og byrundtur

Når du forlader Dunedin anbefales det at lægge vejen forbi Otago-halvøen, hvor du bl.a. finder Royal Albatross Centre. Oplev kongealbatros-kolonien, hvor fuglene med et imponerende vingefang på ca. tre meter, holder til. Invercargil som er New Zealands sydligste by, er næste stop på turen. Med i rejsens pris er en sightseeing i bus gennem Invercargill, hvor byens historiske seværdigheder vises frem.

Dag 5: Invercargill - Te Anau (ca. 160km.)

Det sydligste af sydøen

Nåede du ikke den guidede byrundtur i går, kan du evt. gøre det inden du forlader Invercargill i dag. Er du til flere oplevelser, men på egen hånd, anbefales en tur endnu længere mod syd, hvor du kan opleve New Zealands dramatiske sydkyst, inden du kører mod Te Anau.

Dag 6: Te Anau – Milford Sound - Queenstown (ca. 405 km.)

Fiordland National Park og Milford Sound

En længere køretur venter forude, så det anbefales at starte tidligt. Målet for dages første køretur er en af turens absolutte højdepunkter, Milford Sound.

Sejlturen på Milford Sound, som du finder i Fiordland National Park, er inkluderet i rejsens pris. Sejlturen foregår mellem skovklædte skråninger med små vandfald og med høje sneklædte bjerge i baggrunden, en eventyrlig kulisse du ikke må gå glip af. Husk, at Milford Sound sejlturen skal bestilles hjemmefra, så du ikke kører forgæves.

Når du atter har fast grund under fødderne, kører du til Queenstown, hvor dit hotel venter.

Queenstown er også kendt som New Zealands action-hovedstad og det er ikke uden grund! Vil du prøve kræfter med bungee jump, river rafting eller noget helt tredje, er du kommet til det rette sted.

Dag 7: Queenstown

Action i Queenstown

Dagen i dag byder på vilde oplevelser og en tempofyldt jet boat Wilderness Safari på Dart River. Fra hotellet går turen langs Lake Wakatipu frem til Glenorchy, hvor jet boat turen afgår fra. Der venter nu en tur på den snoede Dart River gennem skov og gletsjerdale, med imponerende snedækkede bjerge og høje vandfald i baggrunden. Efterfølgende venter en kort vandretur og en 4WD safari hvor guiden fortæller om landskaberne og udpeger locations, der er brugt som kulisse i bl.a. ”Ringenes Herre” filmene.

Dag 8: Queenstown - West Coast Glaciers (ca. 350 km.)

En flot køredag forude

Turen går nu ud mod kysten igen. Fra Queenstown kører du først langs søerne Lake Wanaka og Hawea. Herefter venter en mindeværdig køretur gennem nogle af New Zealands smukke landskaber, når vejen snor sig gennem Mount Aspiring National Park og Haast Pass.

Dag 9: West Coast Claciers

Kom tæt på en gletsjer

Af sydøens mere end 60 gletsjere er Franz Josef Glacier og Fox Glacier i Westland Tai Poutini National Park de to mest imponerende. Området lokker med fantastiske vandreture og med i rejsens pris, er en guidet vandretur ved (ikke på!) Franz Josef og langs Waiho River. Ved vandreturens afslutning er der mulighed for en afslappende stund i Franz Josef Hot Pools, inden turen går retur mod hotellet.

Dag 10: West Coast Glaciers – Greymouth - Christchurch (ca. 180 km.)

Togrejse med TranzAlpine

Først på dagen går turen langs den tyndtbefolkede og rå vestkyst, som byder på regnskov, små vandfald og snedækkede bjerge i baggrunden. Læg evt. vejen forbi de spektakulære Pancake Rocks og ”blowholes” i Punakaiki, som du finder umiddelbart nord for Greymouth.

Bilen afleveres i Greymouth og turen fortsætter nu på tværs af Sydøen med TranzAlpine toget. Ruten mellem Greymouth på vestkysten og Christchurch i øst, betragtes som en af verdens smukkeste togstrækninger, så der er noget at se frem til. Undervejs går turen gennem Southern Alps over dybe kløfter og høje bjergpas, langs Waimakariri-floden og over Canterburys åbne sletter. Der overnattes i Christchurch.

Dag 11: Christchurch – Picton – Wellington (ca. 435 km.)

Langs kysten med Coastal Pacific toget

Dagen starter med endnu en togtur, denne gang går turen fra Christchurch til Picton, hvorfra færgen til Nordøen afgår. Igen i dag venter der en spektakulær togtur, denne gang med Coastal Pacific, som kører langs nogle af New Zealands flotteste kystlandskaber.
I løbet af eftermiddagen sejler færgen fra Picton til Wellington på Nordøen. Overfarten tager ca. tre timer og specielt den første time gennem Queen Charlotte Sound, er værd at tilbringe på dækket. Bilen afhentes ved færgeterminalen i Wellington, New Zealands hyggelige hovedstad.

Dag 12: Wellington

Oplev Wellington

Wellington ligger fantastisk smukt placeret omgivet af havn, grønne bakker og stejle skråninger. Byen er stolt af at være kunst- og kulturcenter og den byder på et varieret udvalg af restauranter og caféer samt et pulserende natteliv. Selve bymidten, hvor du finder flere smukke victorianske huse, er nem at overskue til fods. Kig f.eks. forbi havnefronten, men glem heller ikke Wellingtons absolut største attraktion: Te Papa Tongarewa, som er New Zealands nationalmuseum og et must for alle besøgende. Museet huses i en supermoderne og højteknologisk bygning, der rummer rigtig meget interessant information om landets natur, kultur og historie.

Dag 13: Wellington - Rotorua (ca. 450 km.)

Vulkaner og Lake Taupo

Fra Wellington går turen nu mod Rotorua længere mod nord. Ruten tager dig bl.a. forbi Tongariro National Park, som er et af de bedste vandreområder i New Zealand, så er du frisk på at snøre vandreskoene venter der fantastiske udsigter over nationalparken, som domineres af de tre aktive vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro.

Lake Taupo, New Zealands største sø, passeres inden du når frem til Rotorua.

Rotorua er en af Nordøens helt store attraktioner. Den termisk aktivitet er meget høj, så i og omkring byen kan du både lugte og opleve de forunderlige landskaber, den termiske aktivitet skaber. Her er boblende mudderpøle, dampende varme kilder og gejsere der sender søjler af kogende vand flere meter op i luften.

Dag 14: Rotorua

Boblende mudder og spruttende gejsere

Du har hele dagen til at opleve Rotorua og omegn og de naturfænomener, der gør byen så særlig. Med i rejsens pris er bl.a. Whakarewarewa Geothermal Valley, som du finder lige udenfor Rotorua. Her ligger Te Puia med Maori Arts & Crafts Institute, der fremstiller traditionel kunst og håndværk. Det er også her du finder områdets berømthed, Pohutu-gejseren, som 20 gange i døgnet sender en 30 meter høj søjle af varm vand op i luften.

Du har også adgang til Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor du kan se nærmere på New Zealands flora og fauna. Sidst men ikke mindst kan du besøge Agrodome, en arbejdende farm, hvor du kan opleve fåreflokke og hyrdehunde i aktion.

Om aftenen er du inviteret til maori hangi-fest, et kulturelt indslag med sang, dans og underholdning, og efterfølgende traditionel maori middag, hvor maden tilberedes i den varme undergrund.

Dag 15: Rotorua – Waitomo Caves – Auckland (ca. 350 km.)

Lysende sankthansorme i Waitomo

Fra Rotorua fortsætter turen nu det sidste stykke mod Auckland, men inden du når så langt skal du besøge Waitomo Caves, hvor du finder du en labyrint af kalkstensgrotter og underjordiske floder. Turen inkluderer en guidet sejltur på de underjordiske floder, alt imens lysende Sankt Hans-orme danner en flot ”stjernehimmel” i grotternes lofter.

Oplev den hyggelige og livlige atmosfære i Auckland omkring Lorne og Queen Streets eller gå en tur ved Americas Cup Village og havnefronten – at New Zealand er en sejlsportsnation fornægter sig ikke.

Dag 16: Aukland - Fiji

Fiji forude

Fra Auckland går turen nu videre til Fiji, som ligger en ca. tre timers flyvetur ude i Stillehavet. Fiji består af ni større øer samt hele 300 mindre øer og atoller, hvoraf omkring 100 af dem er beboet.

Fra Port Denarau nær lufthavnen på hovedøen, Viti Levu, går turen nu videre med båd til resortet i Mamanuca-øgruppen, hvor de næste dage skal tilbringes. Bådturen tager 2-3 timer afhængig af resort. Bemærk, afhængig af din flyforbindelse fra New Zealand, kan det blive nødvendigt med en nat i Nadi, da bådene til øerne kun sejler indtil midt på eftermiddagen.

Dag 17-20: Fiji

Stillehavsparadis med bounty strande

Fire hele dage til at slappe af på nogle af Stillehavets smukkeste øer. Mamanuca øerne byder på et behageligt tropisk klima, hvide sandstrande med palmer, et azurblåt hav samt et farvestrålende og mangfoldigt koralrev der inviterer til at blive udforsket under havets overflade. Forholdende på Mamanuca øerne er perfekte til både dykning og snorkling.

Mamanuca øgruppen, som du finder vest for hovedøen, Viti Levu, består af ca. 20 små øer. Størstedelen af øerne er ferieresorts, som også arrangerer forskellige udflugter og aktiviteter til havs, mellem øerne og på øerne.

Uanset hvilket resort eller ø du bor på, er fællesnævneren for dem alle, at Mamanuca øerne er et sandt Stillehavsparadis med en afslappet atmosfære, bounty stande, svajende palmer og krystalklart vand.

Dag 21: Afrejse Fiji

Hjemrejsen påbegyndes

Fra resortet går turen retur med båd til Port Denarau ved Nadi, hvor den internationale lufthavn ligger. Afhængig af bådens ankomst og flyets afgangstidspunkt, kan det være nødvendigt med en overnatning på hotel i Nadi.

Dag 22: Hjemkomst Danmark

Hjemme igen efter en nat på flyet

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse*
25.615,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse*
29.540,-
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse
34.640,-
* To værelser kan forekomme
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Christchurch/Fiji t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
15 dages billeje (se detaljer herunder)
14 overnatninger på hotel i New Zealand
Fiji - lufthavnstransfer med båd t/r
5 overnatninger på strandresort på Fiji
Discover Invercargill sightseeing
Milford Sound sejlads
Dart River Wilderness Safari, Queenstown
Franz Josef Glacier Valley Walk & Hot Pools
TranzAlpine Train fra Christchurch til Greymouth
Coastal Pacific Train fra Picton til Christchurch (kun okt. - april)
Færgebillet fra Wellington til Picton
Maori Hangi Dinner & Concert
Entréer til Te Puia - Maori Arts & Craft Institute, Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, Agrodome Sheep Show
Entré til Waitomo Glowworm Caves
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
GPS i udlejningsbilen
Overnatningsteder
Antal
Christchurch1
Dunedin1
Invercargill1
Te Anau1
Queenstown 2
West Coast Glaciers2
Christchurch1
Wellington2
Rotorua2
Auckland1
Fiji5
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota Corolla manuel eller lignende (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Toyota Camry eller lignende (større bil kan tilkøbes)
Fri kilometer
Ekstra chauffør
Alle skatter
Ansvarsforsikring på bil og ansvarsforsikring overfor 3. part
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.