Skirejser
Udlev din amerikanske skidrøm

Udlev din amerikanske skidrøm

Tag til USA og udlev din amerikanske skidrøm. DANexplore sørger for alt fra flybilletter til tranport, hotel og 7-dages liftkort!Det betyder, at du kan fokusere 100% på det, du er kommet for – sneen, suset i maven, naturen og glæden ved skiløbet.USA er ikke bare skyskrabernes hjemland, her finder du også nogle fantastiske skisportssteder, der byder på rige muligheder for en skræddersyet drømmetur for skientusiaster.Det får du med i pakken
DANexplore arrangerer din skitur til USA. Vores transatlantiske skirejser er som udgangspunkt inklusiv følgende:

  • flybilletter
  • transport til og fra hotel
  • hotel
  • liftkort (også 7dages)

Lad os stå for den praktiske del af rejsen, så du kan få ro til at fokusere på skiløbet, samværet med venner eller familie og naturopleverne.

Mere oplevelse for pengene
Vil du gerne krydre din skiferie med en dag med heli-ski, cat-ski, hundeslædeløb eller noget helt fjerde? Vi kan sammensætte din skiferiepakke, så du får alle de unikke oplevelser i sneen, du ønsker dig.

Hvilken destination er din drømmedestination?
Når du rejser med DANexplore kan du komme til familievenlige Aspen/Snowmass eller populære Breckenridge, der favner skiløbere på alle niveauer.

Aspen/Snowmass – en amerikansk skidestination for hele familien!
Skimekkaet Aspen/Snowmass inkluderer fire skiområder, og du vil uden tvivl kunne finde noget, der passer til din smag og dit niveau her. DANexplore kan tilbyde dig et godt udvalg af charmerende hoteller i byen, så du kan vælge det hotel, der passer bedst til dine ønsker.

I Aspen/Snowmass finder du et meget varieret terræn med gode begynderpister, såvel som et væld af muligheder for de rutinerede og eksperterne. Området er også velegnet til familier, da det byder på mange pister, der passer godt til børn.

Breckenridge – et område for alle niveauer

I Breckenridge finder du også flere bjerge at vælge mellem. Området er niveauinddelt, så du kan uden besvær finde det område, som passer bedst til dit niveau – og så er det bare at få fart på skiene.

Hvis du vil prøve dine grænser af, få du også meget stejle pister med i pakken, hvis du vælger at tage til Breckenridge. Der er rigeligt at prøve kræfter med i området, og hvert år falder der masser af sne på de populære skidestinationer.

Vi arrangerer også rejser til Lake Tahoe/Heavenly, Beaver Creek, Vail, Keystone og Steamboat Springs i USA.

Vil du høre mere om vores skiferier i USA?

Ring til os på 86 40 88 44 eller skriv på info@danexplore.dk, hvis du gerne vil vide mere om vores amerikanske skidestinationer og mulighederne for en individuelt tilrettelagt skiferie i USA.