Skirejser
Lake Tahoe/Heavenly

Lake Tahoe/Heavenly

Lake Tahoe Heavenly – skiløb ved den krystalklare sø

Ferskvandssøen, Lake Tahoe i Sierra Nevada, er en stor turistattraktion. Det er den især på grund af det store skiområde omkring søen. Lake Tahoe strækker sig langs grænsen mellem Californien og Nevada, vest for Carson City. Lake Tahoe omkranses af bjerge med vilde klipper. I området falder der en perfekt pulversne. Så om vinteren forvandler snefaldet området til et paradis for skiløbere.

Heavenly Ski Resort ligger ved den krystalklare sø, og de snedækkede bjerge er velegnet til ski og snowbording.

I Heavenly er både skiløbere og snowboardere meget begejstrede for det varierede terræn på grænsen. Du kan prøve kræfter med det terrænets og teknisk, udfordrende pister. Hvorvidt du er begynder eller ekspert, er der pister for enhver, heriblandt skiløb i skovterræn, på stejle pister eller i sjove parker. Desuden kan du få en eventyrlig oplevelse i vinterlandskabet. Prøv for eksempel hundeslæde, snecykling i landskabet eller langrend. Der er masser af vintersjov i Heavenly Mountain.

Nattelivet i Heavenly Mountain Resort giver dig en rockende oplevelse, som du ikke vil finde i andre bjergbyer. Her er store diskoteker, kasinoer, restauranter, koncerter.

Bestil et tilbud på din skirejse til USA her

Heavenly Mountain Resort

* Laveste punkt: 6.540 ft./1.933 m
* Højeste punkt: 10.067 ft./3.068 m
* Lodret stigning: 3.500 ft./1.067 m
* Terræn: 4.800 acres/1.942 hektar
* Antal pister: 94
* Km pister: 88 km
* Længste nedfart: 8 km
* Typer af pister: Let: 20 %, Middel: 45 %, Ekspert: 35 %
* Parks and pipes: 4 terræn parker (Groove Terrain Park, Ante Up Terrain Park,  High Roller Terrain Park og Players’ Park) og en superpipe
* Lifter: 29, herunder 9 “High speed lift” (15 i Californien og 14 i Nevada)

Åbningstider på lifter

Mandag til fredag: 9-16.00, lørdag, søndage og helligedage: 8.30-16.00

Leje af ski

Heavenly Sports, The North Face, The Boardinghouse, Patagonia, California Rental and Repair Shop

Restauranter på bjerget

Der er ti restauranter: Tamarack Lodge, Café Blue, California Lodge & Bar, East Peak Lodge, Higher Grounds, Lakeview Lodge, Seattle’s Best at Heavenly Village, Sky Deck, Stagecoach Lodge og Steins.

Se alle vores skidestinationer i USA her.