USA
Rejser til Californien

Rejser til Californien

Californien dækker den sydlige halvdel af den amerikanske vestkyst. Det er den stat med det tredjestørste areal. Af den grund er der rigtig mange ting at give sig til på din ferie i Californien.
Californien har kælenavnet “Den gyldne stat”. Mange rejser til Californien da der er garanteret sol og lækre strande året rundt. Den sydlige del af Californien er nemlig præget af sol året rundt. Mange prominente og velhavende folk flytter derfor til denne del af Californien. Hele Californiens vestkyst indeholder et væld af fantastiske badestrande.

Oplev et stort udvalg af nationalparker

Der er et stort udbud af nationalparker i Californien med et yderst imponerende flora- og faunaliv. Yosemite National Park ligger i Californien og er et oplagt rejsemål på din rejse til Californien. Yosemite besøges hvert år af mere end 4 millioner mennesker. De kommer for at se de flotte granitklipper, vidunderlige blomstrende enge og de imponerende kæmpefyr og ikke mindst for at beundre Nordamerikas højeste vandfald, det over 700 meter høje Yosemite Falls. Vil du undgå de mange turister, skal du enten besøge parken tidlig forår eller sent efterår, eller bruge tiden på at udforske nogle af de andre attraktioner, der ligger lidt væk fra dalen. Mariposa Grove of Giant Sequoias ved den sydlige indgang eller Glacier Point er gode forslag med en enestående udsigt over en meget stor del af parken.
Yosemite er åben hele året og sommertemperaturen i Yosemite Valley ligger på 20 – 25 grader, efterår og forår er vejret meget omskiftelig med temperaturer mellem 10 og 20 grader. Der er fire adgangsveje til parken.
En anden populær national park er Death Valley, som er et ørkenlandskab, der er det varmeste, tørreste og laveste beliggende sted i Nordamerika. Her vil du opleve spændende dyre- og planteliv, bølgende sandklitter, forrevne klipper, forladte miner og spøgelsesbyer. Husk at vær opmærksom på varmen – det er ikke uden grund, at guldjægerne i midten af 1800-tallet gav parken dens navn. Death Valley er åben året rundt. Om vinteren er vejret mildt med lejlighedsvise vinterstorme, mens sommeren er tør og meget varm med temperaturer op til 50 grader.

Mange fascinerende oplevelser venter

Der mange muligheder på din rejse til Californien. Der er fascinerende storbyer, som er meget forskellige, hvilket betyder at du skal have god tid, så du kan nå at opleve det hele. Mens du kører rundt i Californien vil du se fantastiske naturscenerier langs Stillehavskysten og Highway 1.Californien er det perfekte udgangspunkt for oplevelsesrige bilferier i det vestlige USA. På den klassiske roadtrip i Californien oplever du det bedste af hvad Californien kan tilbyde. Gå ikke glip af de smukke vinmarker i Sonoma og Napa Valley på din roadtrip i USA.Californien rejser skal indeholde et besøg i Los Angeles, som går under navnet “Englenes by”. Der er glamour i Hollywood, eksklusiv shopping på Rodeo Drive, Disney i Anaheim, strandliv ved Santa Monica, gøgl og gejl på Venice Beach og meget meget mere.San Francisco er byen der aldrig går af mode – kendt for sine stejle gader, tåge, Golden Gate, Fisherman’s Wharf, Chinatown, Alcatraz og cabel cars. Sidst men ikke mindst skal du også forbi USA’s spille- og forlystelsesby nummer 1, beliggende midt ude i Nevadas ørken. Langs hovedgaden “The Strip” ligger hotelkasinoerne som perler på en snor, og du kan bor på de eksklusive hoteller til billige penge.Kontakt os på 86 40 88 44 for yderligere informationer om rejser til Californien eller udfyld en rejseforespørgsel nedenfor.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring