Få et tilbud på din rejse

USA
Las Vegas seværdigheder

Las Vegas seværdigheder

Las Vegas er garanti for en ferie med rig mulighed for gambling og besøg på imponerende og ikke mindst underholdende hoteller.

Las Vegas’ hovedattraktioner er spillekasinoer og glamourøse shows, men byen er også en af landets førende indenfor kongresser og messer.

Desuden er byen kendt for sine mange bryllupskapeller. Derfor rejser mange til hertil, for at gifte sig og få en romantisk oplevelse med hjem fra den farverige by. Særligt populære er de mange Elvis Presley tema-bryllupper.

En af byens spektakulære oplevelser er Bellagio Springvandet, som du finder foran det imponerende Bellagio Hotel. Springvandet er specielt designet til at simulere syn og hørelsen, og det er svært ikke at blive betaget af den smukke koreografi mellem vand, lys og musik.

En anden berømt seværdighed er en gondoltur ned ad Grand Canal i The Venician hotellets egen kanal. Her sejler din syngende gondolfører dig ned ad Grand Canal, hvor du kan opleve Venedig i ægte Las Vegas stil.

Der er rig mulighed for mange unikke og spændende oplevelser både i og omkring byen. Byen er ofte udgangspunkt for ture til Grand Canyon, og rejser du med børn, er her masser af forlystelsesparker og sjove museer for alle aldre.

Har du brug for mere information om, hvad du kan opleve i Las Vegas? Så er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44.

Bestil et tilbud på din rejse til USA her

Se også hvilke kør-selv ferier i USA, du kan kombinere med et stop i Las Vegas her

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.