Få et tilbud på din rejse

USA

Las Vegas seværdigheder

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Las Vegas seværdigheder

Når du kommer til Las Vegas, er du sikret en ferie med rig mulighed for gambling og besøg på diverse overvældende hoteller.

Las Vegas’ hovedattraktioner er spillekasinoer og glamourøse shows og den er også en af landets førende byer for kongresser og messer. Desuden er Las Vegas også kendt for sine mange bryllupskapeller. Derfor rejser mange til Las Vegas, for at gifte sig og få en oplevelse med hjem fra den farverige by.

Las Vegas byder på spektakulære oplevelser. En nyhed du skal opleve når du rejser til Las Vegas er Bellagio Springvandet, som er en berømt seværdighed på Bellagio Hotellet. Dette springvand, er specielt designet til at simulere syn og hørelsen. Du vil blive betaget af en smuk koreografi af vand, lys og musik. En anden berømt seværdighed i Las Vegas, er en gondoltur ned af Grand Canal i det Venetianske Las Vegas. Når du sejler ned af Grand Canal vil du opleve forskellige venetianske scener. Der er rig mulighed for mange unikke og spændende oplevelser når du besøger Las Vegas.

Hvis du ønsker nærmere information, er du velkommen til at kontakte os.