Send rejseforespørgsel

USA

Kør-selv ferie

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Vis alle

Kør-selv ferie

Kør-selv ferie planlagt efter dine ønsker

Kør-selv ferie i USA er ganske enkelt vanedannende. De fleste, som én gang har prøvet det, begynder ofte at drømme om næste tur allerede, inden de når at sætte foden på dansk jord igen.

Vi lægger stor vægt på, at din kør-selv ferie sammensættes på den helt rigtige måde, så den opfylder dine personlige ønsker til oplevelser, seværdigheder, naturparker, storbyer mm. Ligeså vigtigt er det, at turen planlægges på en måde, så udbyttet bliver optimalt samtidig med, at turens tempo og “rytme” bliver idéel for netop dig og dine rejsefæller.

Vores bedste råd er: Lad være med at gabe over for meget – specielt på din første tur.

Bilen eller motorhome – din tro følgesvend

USA er et enormt land, der besøges bedst, når den enkelte region dyrkes ned i detaljen i et fornuftigt tempo. På en kør-selv-ferie er din bil eller motorhome en vigtig brik i forhold til din samlede ferieoplevelse. Mange har betænkeligheder i forhold til at køre langt og opholde sig meget i en bil, men faktisk vænner du dig hurtigt til afstandene, og din bil eller motorhome går hen og bliver “en tro følgesvend” på rejsen. Det er nemt at køre i USA. Amerikanerne er overvejende gode og hensynfulde bilister, skiltningen er god og intuitiv, og der køres i højre side af vejen.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om billeje i USA HER

Se mere om leje af autocamper i USA her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til USA kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.