Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Rundrejser i USA

Vi vil sikre dig, at du får det mest optimale ud af din rundrejse i USA. En rundrejse i USA giver dig mulighed for at opleve de mest spektakulære steder. Via en rundrejse i USA, kan du selv vælge, hvilke steder du vil opleve. Uanset om du er til storbyferie, kulturelle oplevelser, afslapning ved stranden eller familieferie, så vil vi skræddersy din rundrejse så den passer til dine behov.

En rundrejse i USA byder på rigtig mange fantastiske oplevelser, og derfor er det svært at nå det hele på en gang. Derfor vil vi arrangere din rejse geografisk, så du på rejsen undgår spildtid på landevejene. Kombiner rejsen, så den tilpasses dine rejseønsker. En rundrejse er den perfekte mulighed for at få en afslappet ferie uden stress og jag. Du vælger selv dine rejsedestinationer, og din rejsekonsulent hos DANexplore giver gerne råd og vejledning, så du kan opleve det bedste af USA på netop din rundrejse. Hvis du er interesseret i en rundrejse i USA, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

En klassisk kør selv ferie

Den klassiske kør-selv ferie er, hvor du oplever de bedste nationalparker og de mest seværdige storbyer. Hvis du ønsker at kombiner strandlivet med storbyen, er Florida et perfekt rejsemål for din kør selv ferie. Nordamerika byder på landets mest spektakulære nationalparker, blandt andet Grand Canyon. Der er mange muligheder for at kombinere din rundrejse i USA, afhængig af hvilke steder du ønsker at rejse forbi.
Se mere om kør-selv ferie i USA her.

Roadtrip igennem USA

Hvis du er til sol og sommer, kan du vælge at rejse til Californiens vestkyst eller rejse sydpå, hvor du kan rejse til Miami, som byder på et pulserende natteliv med store natklubber og store lange sandstrande, hvor du kan slappe af om dagen. Hvis du er til shopping, kan du rejse til New York, hvor alle de moderne butikker ligger side om side. Er du mere eventyrlysten og foretrækker det primitive, kan du vælge at tage en roadtrip i en autocampere igennem USA, hvor du kan opleve en smuk natur med mange nationalparker, som du kan bruge mange timer på at studere. På din rundrejse i USA, kan du rejse til Las Vegas, hvis du er vild med gambling. I Las Vegas er der rig mulighed for at spille på et af de mange flotte kasinoer, der ligger side om side med de spektakulære hoteller.

Se mere om ferie i autocamper i USA her.

Nationalparker i USA

I USA er der mange smukke og historiske nationalparker, som byder på gode historier og er et smukt syn. En rundrejse i USA skal uden tvivl inkludere et besøg i Grand Canyon National Park i Arizona, som er en storslået oplevelse. Her har Colorado-floden skåret denne knap 450 km lange, 16 km brede, og 1, 5 km dybe kløft, der uden tvivl er USA’s mest berømte naturseværdighed.

Death Valley er en dal i Mohaveørkenen i det sydlige Californien, USA nær grænsen til Nevada. Dalen er omkring 225 km lang og er især kendt for ekstrem hede. Dalens laveste punkt ligger 86 meter under havets overflade. Dalen ligger i nationalparken Death Valley National Park. Parken er klart et oplagt sted at holde stop hvis du rejser rundt i det sydlige Californien.

Californiens skønne kyster

Mange rejser til Californien, da der er garanteret sol og lækre strande året rundt. Den sydlige del af Californien er nemlig præget af sol året rundt. Mange prominente og velhavende folk flytter derfor til denne del af Californien. Hele Californiens vestkyst indeholder et væld af fantastiske badestrande. Der er et stort udbud af nationalparker i Californien med et yderst imponerende flora- og faunaliv. En rundrejse i USA vil være optimal i Californien, da der er et væld af oplevelser, både i storbyerne men også i de hyggelige byer ved kysten.

Sol og strand på din rundrejse

Drømmer du om sol, store bølger og lange sandstrande, er Florida et perfekt valg. Floridas sandstrande strækker sig næsten 1.200 km. Grunden til at staten kaldes for “The Sunshine State” er fordi der næsten altid er varmt, gennemsnitstemperaturen ligger på 23 grader. Der er rig mulighed for at ligge og slappe af ved den lange sandstrand og slikke sol. På din rundrejse i USA, er det oplagt at tage forbi Florida og se de smukke sandstrande.

Storby ferie i USA

Hvis du er til storbyferie, er New York et oplagt sted. Her kan du gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige og knap så kendte områder, der har hvert deres særpræg.

Meatpacking Distrikt er et råt og kreativt område, men med mange eksklusive butikker og cafeer. I 1980’erne var Meatpacking Distrikt Manhattans vilde vesten, nu bliver kød erstattet med mode, luksuslejligheder og butikker med franske emaljekomfurer.

Hvis du har brug for at koble af fra det hektiske tempo i Meatpacking Distrikt, kan du gå en tur i Central Park, som er den meget omtalte park fra diverse serier og tv programmer. Din rundrejse i USA skal enten startes eller sluttes i en af de fede storbyer i USA, hvor du kan opleve storbyens puls og det hurtige tempo.

Ønsker du nærmere information om din rundrejse i USA, er du velkommen til at sende os en rejseforespørgsel eller du kan ringe på 86 40 88 44.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring