Få et tilbud på din rejse

USA Roadtrip

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

USA Roadtrip

Et roadtrip i USA er til dig, som har lyst til at prøve kræfter med USA på egen hånd – i bil på highways og byways.

Hvis du vælger at tage på et roadtrip, kan du planlægge dine dage efter dit eget tempo, og du kan opleve USA fra både de små og store landeveje.

Rejs fra øst til vest i bil eller motorhome

Det er billigt at leje bil i USA, og udvalget er stort. Lej lige netop den bil, der passer dig – uanset om du har familien, kæresten eller vennerne med. Det er vigtigt, at du får en komfortabel bil, da køreturen tæller lige så meget som selve destinationen.

En anden mulighed er at leje et motorhome, fordi du får ubegrænset mulighed for en afslappet ferie uafhængig af hotelreservationer og restaurantpriser. Du kan lægge planer fra dag til dag eller blot køre ud i det blå og lade tilfældighederne råde.

Motorhomes, også kaldet autocampere, er praktisk indrettede med plads op til 7 personer. De er nemme at køre, og det kræver blot et almindeligt kørekort og at chaufføren er minimum 21 år.

Når du henter autocamperen får du en grundig introduktion på udlejningskontoret, så du bliver tryg ved at køre dit “hjem” de næste mange dage.

I starten kan det være ganske nervepirrende at køre en autocamper, men ret hurtigt lærer man, at den er let at manøvrere og at størrelsen ikke er noget synderligt i USA, hvor du vil blive passeret af det ene og kæmpe køretøj efter det andet, og heldigvis er infrastrukturen i form af vej- og parkeringsforhold indrette efter dette i USA.

Camperens faciliteter omfatter separat bord- og siddeafdeling, køkken, badefaciliteter og meget komfortable førersæder gør frihedsfølelsen enorm og absolut bekvemmelig. En autocamper er oplagt, hvis man planlægger fra dag til dag. For småbørnsfamilier er autocampere optimal, for her skal der kun pakkes ud en gang og underholdning i form af legetøj og dvd er lige ved hånden. Desuden har USA et stor net af campingpladser, til de mange campister, som dagligt benytter campingpladserne. Du kan vælge alt lige fra helt primitive campingplader til det mere luksuriøse med mange flere faciliteter.

Værd at vide om turen til USA

På et roadtrip i USA vil du opleve at befolkningen er et kapitel for sig selv, de fleste amerikanere er utrolig imødekommende, og selv om deres “how are you” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner. På et roadtrip i USA er der rig mulighed for at komme på den amerikanske befolkning og deres livsstil i forskellige stater og byer.

Bliv inspireret til oplevelser på vores rejseblog her.

Du kan som udgangspunkt rejse frit ind i USA uden visum, og blive i landet op til 90 dage på den såkaldte Visa Waiver ordning, hvis du har et gyldigt maskinlæsbart pas, en bekræftet returbillet eller en bekræftet billet for videre rejse til en destination uden for USA.

Se Udenrigsministeriets opdaterede rejsevejledning for rejser til USA her.

Oplev naturen fra nærmeste hold

Det unikke ved et roadtrip i USA er al den smukke natur, du ser, når du kører igennem landet. På den ultimative roadtrip kommer du til at opleve et væld af forskellige ting. Du kommer til at køre igennem en ørken, der kan virke fuldstændigt forladt af al menneskelig eksistens. Samtidig kommer du også til at køre igennem pulserende, neonbelyste storbyer. Når du vælger et roadtrip igennem USA, oplever du hele pakken af fantastiske ting.

Kontakt os for nærmere information omkring bestilling samt roadtrip usa pris på 86 40 88 44 eller udfyld en rejseforespørgsel nedenfor.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.