Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Se nordlys i Norge

Oplev nordlys, hvaler og norske vinterlandskaber fra en hundeslæde på en unik nordlys-rejse til det nordlige Norge

Oplev nordlys i Norge og kombiner det med vinter-glamping i et dome eller en overnatning på et ægte ishotel.

Se også, hvordan du kan opleve Norge i autocamper her

Norge er et af de bedste steder i verden at opleve dette fantastiske fænomen, men hvad er nordlys egentlig? Nordlys, også kendt som aurora borealis, opstår når molekyler og atomer i atmosfæren rammes af højenergielektroner. Når det sker, oplyses himlen af et hav af stråler i blå, violette og grønne nuancer, der danser henover himlen.

TIP! Alle nordlys-ture er velegnet til både børnefamilier og voksne, der rejser uden børn. Er I nygifte? Så er dette også en oplagt (og meget romantisk) bryllupsrejse.

Nordlys i Norge: Det bedste tidspunkt

Norge er ikke det eneste sted i verden, du kan se Nordlys. Faktisk kan du også se nordlys i både Alaska, Canada, Grønland og Island.

Nordlys opleves bedst, når mørket falder på, og statistisk set i september/oktober og marts/april måned. Det er dog også muligt at opleve nordlys i november, december, januar og februar, hvis du er heldig.

Nordlys-rejser til Tromsø og Kirkenes

Udover nordlyset findes der også andre flotte naturoplevelser og seværdigheder i det nordlige Norge. Netop derfor har vi sammensat en række flerdags-ture, der viser dig det bedste af Nordnorge.

I Tromsø kan du fx være med til at fiske kongekrabber, tage på snescooter-tur samt hvalsafari, hvor du kan opleve de store spækhuggere helt tæt på. Det er også i Tromsø, at du kan bo i et af de hyggelige domes med direkte kig til himlen og (forhåbentlig!) en himmel fuld af nordlys.

I Kirkenes er det muligt at blive hentet med hundeslæde i lufthavnen, og få en uforglemmelig start på din nordlys-rejse. I Kirkenes overnatter du desuden på ishotel – hvor ALT lige fra din seng til hotelbaren er lavet af is!

OBS! Alle nordlys-ture kan skræddersyes efter behov og budget. Derfor skal du bare sige til, hvis du har særlige ønsker til antal dage, oplevelser og overnatningsmuligheder.

Få hjælp til hvor og hvornår du kan se nordlys i Norge

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Norge kan se ud.

Bestil et tilbud på din nordlys-rejse her

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev