Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

USA for store og små legebørn

Når du trænger til et afbræk fra køreturen. Her er 6 forlystelsesparker for hele familien.

Det er som at træde ind i en anden verden, når du besøger de amerikanske forlystelsesparker.

Alt er bare større i USA, og det gælder selvfølgelig også deres forlystelsesparker.

Forlystelsesparker er et godt afbræk på køreturene, eller en god overraskelse til de (måske) køre-trætte børn

Er du ikke til rutsjebaner?

Så fortvivl ej, du er stadig godt underholdt. Parkerne har udover forlystelser også imponerede shows,shoppe muligheder og meget mere.

Her får du vores bud på 6 forlystelsesparker, der er et besøg værd.

#1. Walt Disney World, Florida.

Som dansker kan man godt tillade sig at være lidt stolt over Disney World. Rygtet lyder nemlig, at Walt Disney blev inspireret af Tivoli i København til at åbne Disney World. Siden åbningen af parken, har børn over hele verden drømt om at besøge parken og deres favorit tegneseriefigurer. Med 4 temaparker og 2 vandlande er her underholdning nok til flere dage. Rejser du med børn er temaparken Magic Kingdom et must. Det er nemlig her, at du finder Mickey Mouse og alle andre populære Disney figurer og deres tilhørende fantasiverdener.

Pris: Du skal være opmærksom på, at en tur til Disney World kan være DYR. Priser for voksne svinger alt afhængig af, hvilken billet du vælger. Men du skal regne med minimum 900kr pr. for dagsbilletter. Børnebilletter (3-9 år) kan fås til 850kr.

Der kan være penge at spare, hvis man køber sin billet her

#2. Universal Studios Hollywood, Californien.

Fast and The Furius, King Kong og mange flere. I Universal Studios kommer du med bag kulissen på dine yndlings film og serier. Tag på den kendte ’Studio Tour’, hvor du i en åben minibus kommer forbi Desperate Housewifes westeria lane, et flystyrt, hajer og meget mere.  Kom med på opdagelse i Hollywoods største filmproduktioner og besøg Hogwarts, skolen for heksekunstner og troldmandskab, sammen med Harry Potter.

Parken har også en række forlystelser, der vil tilfredstille adrenalinjunkierne. Parken er bedst, hvis du har lidt ældre børn, men rejser du med småbørn er der også underholdning for dem.

Universal Studios Hollywood har desuden et vandland og de nyeste forlystelser indenfor 3D.

Pris: Ligesom Disney World, er et besøg til Universal Studios også i den høje ende af skalaen. Priserne er ca. 720kr for voksne og 680kr for børn (3-9år)

#3. Six Flags, USA.

Hvis forlystelser bare ikke kan blive vilde nok, så er det en god idé at gå efter Six Flags parkerne. Der er 23 parker fordelt over hele landet, så der er rig mulighed for at finde en park, uanset hvor du rejser i USA. Her oplever du de største og vildeste forlystelser, hvor du er garanteret et adrenalinkick.

I Six Flags New Jersey kan du blandt andet opleve verdens største rutsjebane King Da. Er du ikke til de hæsblæsende rutsjebaner, eller rejser du med små børn, så frygt ej. Parkerne tilbyder også et utal af børnevenlige aktiviteter og shoppemuligheder.

Pris: Starter ved omkring 400kr (Parkering ved parkerne koster 160kr om dagen).

forlystelsesparker

#4. Story Land og Santa’s Village, Vermont.

Hvis du planlægger en kør-selv ferie til New England med familiens yngste, så er Story Land en oplagt pause fra landevejene. Parken, der med alt fra rutsjebaner til Askepots slot er det rene slaraffenland for børnene.

Der er rig mulighed for at blive underholdt. For når alle de børnevenlige forlystelser er afprøvet, har parken en lang række shows de fremfører hele dagen. Blandt andet et magishow, som henvender sig til hele familien.

Ikke langt fra Story Land ligger Santa’s Village. Er du typen der kan savne julestemningen midt i din sommerferie?  Så er du kommet til det rette sted. I Santa’s Village kan du nemlig klappe rensdyr og besøge julemandens hus hele året rundt. (dog kun i weekenderne) Du vil samtidig se et overflødighedshorn af julepynt og julestemning.

Pris: Begge steder starter entrepriserne ved omkring 200kr. Børn til og med 3 er gratis.

#5. Nickelodeon Universe, Minnesota.

Nickelodeon er verdens største børnekanal for de 2-14 årige, og har også sin egen temapark i USA.

Her kan børnene møde både Ninja Turtles, hundene fra Paw Patrol, Svambebob firkant og Dora. Derudover har temaparken masser af rutsjebaner, radiobiler og børnevenlige restauranter.

Parken er placeret inde midt inde i et af verdens største indkøbscenter Mall of America. Nickelodeon Universe er bare en brøkdel af, hvad du finder af underholdning i dette gigantiske indkøbscenter. Så hvis du er blevet træt af forlystelser kan du nemt få slukket din shoppe trang.

Pris: Du betaler ca. 240kr for entre, og derefter betaler du pr. forlystelse du prøver.

#6. Glenwood Caverns Adventure Park, Colorado.

Mere naturskøn forlystelsespark finder du ikke. Forestil dig himmelskibet i København placeret på kanten af Glenwood Canyon – det er netop hvad du får, når du prøver Glenwood Canyon flyer. Adventureparken ligger på toppen af et bjerg, hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over Colorados Rocky Mountains.

Udover rutsjebaner og andre forlystelser, så er Gleenwood grotternes underjordiske stisystem også en fantastisk oplevelse. I 1885 opdagede C.W. Darrow grotterne, og så hurtigt et kommercielt aspekt i grotterne. I 1999 blev der igen åbnet op for grotterne og er i dag den største drypstenshule i USA der er åben for offentligheden.

Pris. Allday pass til grotterne og forlystelser får du for 310kr

 

Tips til forlystelsesparker

Fast track – Med fast track kan du springe køerne over. Selvom det koster lidt ekstra, kan det være det hele værd. Når du sætter en dag eller to af  til forlystelsesparker, så er det ærgerligt at bruge hele sin dag/dage i lange køer.

Book flere dage – Jo flere dage du bruger i parken, jo billigere bliver det pr. dag

Læg en slagplan inden i tager afsted – Parkernes størrelse kan være uoverskuelig, det er derfor en god ide at lægge en plan for, hvilke ting du vil se/prøve.

Reserver alt hvad du kan på forhånd – De populære parker bliver besøgt af et hav af mennesker hver dag. Alle de mennesker skal også spise på et tidspunkt. Det er derfor en god idé at reservere bord på en restaurant inden du kommer.

PS. Har du læst vores blogindlæg om planlægning af ferien for hele familien? Du kan læse det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *