Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

5 gode grunde til at en krydstogtrejse bliver din mest problemfrie rejse (nogensinde)

Forestil dig en ferie, hvor du ikke skal tænke på noget...

Krydstogt i Caribien, Hawaii, Australien, New Zealand eller Alaska? Her kan du slappe af med god samvittighed OG vælg oplevelser til og fra som det passer dig

9 ud af 10 kunder drømmer om en ferie, hvor de har tid til at slappe af og kan tage tingene, som de kommer. Alligevel opstår det samme problem hver gang de planlægger en rejse – de vil det hele på én gang.

Sandheden er dog, at hvis du vil det hele på én gang, kan det gøre din rejse både ufleksibel og urealistisk. Av!

Men hvad nu, hvis der findes en ferieform, hvor der er taget hånd om det hele? Hvor du kan slappe af med god samvittighed OG vælge oplevelser til og fra som det passer dig?

Den slags ferie findes. En krydstogtrejse.

Her får du 5 gode grunde til at en krydstogtrejse bliver din mest problemfrie rejse (nogensinde).

Se også, hvordan du kombinerer en kør-selv ferie i Florida med et krydstogt i Caribien her

Grund #1: Din egen “butler”

Alle krydstogts-gæster får tilknyttet det man kalder en cabin attendant. Vi kalder ham en “butler”. Det er “din butler” der viser dig rundt i din kahyt, og ham der sørger for, at krydstogtskibets aktivitetsprogram ligger klar til dig hver dag. Ikke alene står han til rådighed 24 timer i døgnet, han hjælper også med alt fra roomservice til plaster på såret og vedligehold af din kahyt.

Grund #2: Du skal kun pakke én gang

På en krydstogtrejse har du det samme værelse på hele rejsen, så selvom du flytter dig fra destination til destination, så skal du kun pakke én gang.

Grund #3: Ingen diskussion om hvilken vej der er den rigtige

Og meget apropos at flytte sig fra destination til destination, så er der kun én kaptajn på dette skib, og det er ikke dig, din mand, svigermor eller børn. Så se frem til en rejse uden GPS og vejkort, og lad dig bare flyde med strømmen.

Grund #4: Tid til teater, akvarelmaling eller bare en god bog

Mens du flyder afsted kan du besøge blandt andet skibets fitnesscenter, pool- og børneområder, spaafdelingen eller gå i teater, til koncert og få undervisning i alt fra madlavning til akvarelmaling.

Alt dette kan du danne dig et overblik over i dit aktivitetsprogram, som “din butler” ligger klar til dig hver aften i din kahyt.

Grund #5: En ny destination (næsten) hver dag

Det afhænger selvfølgelig af dit krydstogts rute. Fra Australien til Hawaii er der fx fem hele dage til søs, mens du på et krydstogt i Caribien lægger til kaj minimum hveranden dag.

Krydstogter er en perfekt måde at opleve en række destinationer som du (måske) ellers ikke ville have besøgt.

 

Krydstogtrejser

 

Er det grund nok til at tage på et krydstogt?

 

Tag på krydstogt til Caribien, Hawaii, Australien, New Zealand og Alaska

Se vores store udvalg af krydstogter HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.