3 gode grunde til at planlægge din bryllupsrejse med DANexplore

#1. Spar tid

Lad os sige, at du bruger 3 timer om ugen på at researche din bryllupsrejse, og at du starter et halvt år før den store dag. Det vil sige 6 måneder, 26 uger og 78 timers research i alt – og det er “bare” din bryllupsrejse. Hvor meget tid vil du så gætte på, at du bruger på at researche og planlægge selve brylluppet?

Så i stedet for at bruge timevis på Google og på mulige og umulige udenlandske hotellers hjemmesider, så ring til os. Vi kender dit rejsemål (næsten) som vores egen baglomme. Vi har boet på dit resort, stået ned af pisterne, vandret i junglen og prøvet den bjørnesafari eller dykkertur, du gerne vil på og kan derfor hjælpe dig med at skille skidt fra kanel.

Derudover hjælper vi dig med at koordinere alt fra flyrejsen, lokal transport, overnatning til oplevelser, så din bryllupsrejse går op i en højere enhed og du trygt og bekymringsfrit kan tage afsted.

#2. Del ansvaret

Har du nogensinde hørt om nogen, der har prøvet at bytte en bryllupsrejse, fordi den ikke passede? Nej, vel.

Når du først sidder i flyveren og er på vej, så er der ingen vej tilbage – om man så må sige. Men hvad sker der, hvis dit fly bliver forsinket, dit hotel ikke lever op til dine forventninger eller det viser sig, at du har ‘lejet et lig’ og ikke den spritnye bil eller autocamper du drømte om.

Hos DANexplore får du din helt egen rejsekonsulent og dermed en at dele ansvaret med. Vi står 100% inde for vores produkter og samarbejdspartnere, og er med dig på hele rejsen. Vores nødtelefon er åben 24 timer i døgnet – og vi slipper dig ikke før du er kommet godt hjem igen.

#3. Færre stjerner, flere oplevelser

Vi vil gerne vise dig andet og mere end guidebøgernes Top 10, så du får oplevelser med hjem, som du ikke nødvendigvis selv havde fundet eller overvejet. Derfor er antallet af stjerner på dit hotel også mindre vigtigt for os. Det er oplevelsen, beliggenheden, det unikke for netop dit rejsemål, som vi gerne vil vise dig.

Læs mere om bryllupsrejser

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.