Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Cape Tribulation & Daintree

Priser fra kr. 1.065,-

Oplev verdens ældste regnskov

Dagen starter tidligt med afhentning på hotellet. Herefter går turen langs kysten ad Captain Cook Highway fra Cairns op til Mossman, som ligger nord for Port Douglas. Vejstrækningen betragtes som en af de allersmukkeste i hele Australien, så nyd udsigten til Koralhavet (Coral Sea), som også er hjemsted for Great Barrier Reef.

Turens først stop er ved Majestic Daintree River, hvor der serveres en kop morgenkaffe eller -te og kiks, inden du skal på sejltur på Daintree River. Undervejs fortæller en naturguide om områdets særlige natur, mangroveskovene, dyrelivet og de store saltvandskrokodiller, som lever i floden.

Efterfølgende fortsætter turen opad til Alexandra Range, hvorfra du kan nyde panoramaudsigten Queenslands gamle og helt enestående tropiske regnskovsområde (The Wet Tropics af Queensland), som blev optaget på UNESCOs Verdensarvliste i 1988. Oplev derefter noget mere af dette unikke naturområde på en guidet gåtur på de forhøjede gangbroer, som fører dig gennem regnskoven.

Daintree og Cape Tribulation er turens næste stop, men inden du når så langt er der BBQ frokost på en restaurant, som ligger placeret i forbindelse med et vildreservat, hvor du kan se og opleve nogle af områdets vilde dyr.

4WD Bloomfield Track

Nu skal det firehjulstrukne køretøj til at arbejde. Turen går nu ad 4WD Bloomfield Track, en vej hvor bump og huller i vejen er mere reglen end undtagelsen, så det er med at holde på hat og briller! Der holdes pause inde i regnskoven, hvor det er muligt at få en forfriskende dukkert i krystalklart vandløb. Under vandoverfladen kan du spotte både fisk og skildpadder og over vandet flyver både eksotiske sommerfugle og fugle. Under stoppet i regnskoven serveres der også et udvalg af frisk tropisk frugt og en kop te.

Næste stop er Cape Tribulation Beach, hvor der er mulighed for at gå en tur på stranden på egen hånd og opleve det unikke fænomen der gør Cape Tribulation til noget helt særligt, nemlig at regnskoven møder koralrevet…

På vejen tilbage gøres der stop ved Daintree Ice Cream Company, som har specialiseret i hjemmelavet is levet med lokalt dyrket eksotisk og tropisk frugt. Snyd ikke dig selv for en smagsprøve eller to, selvom isen godt nok er for egen regning.

Hjemturen påbegyndes og efter at have krydset Daintree River med en kabelfærge, venter der blot den sidste køretur til hotellerne, inden turen afsluttes sidst på eftermiddagen eller først på aftenen afhængig af aflæsningssted.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person
1.065,-
Pris pr. barn (0-14 år)
870,-
Inkluderet i prisen
Transport med 4WD køretøj, inkl. guide/chauffør
Al transport, inkl. guide/chauffør
BBQ frokost samt mellemmåltider iht. beskrivelsen
Daintree River Cruise samt kabelfærge
Guidet regnskovs-trek
4WD drive på Bloomfield Track
Ikke inkluderet i prisen
Drikkevarer
Smagsprøver hos Daintree Ice Cream Company
Evt. drikkepenge
Bemærkninger

Medbring: Badetøj/håndklæde, godt fodtøj, insektspray og vandflaske

Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev