Area 51

Priser fra kr. 1.500,-

Bliv klogere på mysteriet om Area 51

Area 51, også kendt som ”Groom-Lake”- basen, ligger i staten Nevada 135 kilometer nord for Las Vegas.

Siden 2013 har basen officielt været en anerkendt del af nationens luftvåben, men Area 51 blev allerede skabt som et øvelsesområde under Den Kolde Krig i 1955. Her testede US Air Force tophemmeligt og nyt materiel. Bl.a. har luftvåbnet senere indrømmet at have testet luftvåbenets spionfly, U-2.

Konspirationsteorier – sandt eller falsk?

Area 51 har altid været omgivet af mystik grundet sit meterhøje hegn, ”adgang forbudt” og advarselsskilte. Den manglende udmelding omkring basens laden og gøren har betydet, at basen i årtier har været genstand for utallige konspirationsteorier.

Den mest berømte teori går ud på, at den hemmelighedsfulde base huser både rumvæsner og rumskib – mere specifikt et rumskib, der skulle være styrtet ned i Roswell i staten New Mexico i 1947. Dog viser det sig, at rumskibet faktisk var en luftballon, som var en del af et klassificeret statsprojekt.

Desuden fastholder adskillige rum-entusiaster, at de har set UFO’er i området. Nogle påstår endda, at de er blevet bortført af rumvæsner, ovenikøbet eksperimenteret på, før de blev transporteret tilbage til jorden.

Hvad sker der, når du nærmer dig Area 51?

Selvom du ikke kan komme ind på basen, kan du stadig opleve områdets gådefulde atmosfære. Grænsen til basen er ikke indhegnet, men markeret med orange stænger og advarselsskilte, der advarer mod ulovlig indtrængen og fotografering. Faktisk kan du køre op til hegnet, der adskiller basen fra offentligheden, men desværre er den rigtige indgang 24 kilometer væk derfra.

Jo tættere du kommer på basen, vil du opleve, at du bliver iagttaget. Kamuflerede vagter kører rundt i området og holder øje med dig på afstand – med mindre de opdager, at du prøver at trænge ind på basens område, tage billeder eller er en direkte trussel!

Om Area 51 virkelig huser statshemmeligheder om UFO’er og rumvæsner, er der dog stadig ikke noget bevis for. Uanset om det er opspind, eller har hold i virkeligheden, er basen blevet et pilgrimsmål for UFO-entusiaster.

Tag på en udflugt til Area 51 området

Få en spændende og anderledes dag, hvor du helt sikkert kommer retur til Las Vegas med flere spørgsmål end svar. Denne dagudflugt til Area 51 inkluderer også seværdige naturområder, byer og butikker samt en lufthavn, der alle har tilknytning til Area 51 og mysteriet om de UFO’er, der måske (eller måske ikke) har besøgt området.

Få også ruteforslag til din kør-selv ferie i USA her

UFO-observationer og indianske tegn

På dagens første stop introduceres du for flyselskabet, der ikke eksisterer. Nemlig det tophemmelige Janet Airlines, som holder til i Las Vegas lufthavn i en afsides hangar. Her flyves der dagligt hundredvis af mennesker på arbejde i Area 51.

Fra Las Vegas går turen mod byen Rachel, som du finder efter  2,5 timers køretur ad øde og isoleret ørkenvej igennem Nevadas imponerende ørkenlandskaber.

Undervejs gøres der stop ved en udtørret sø, hvor adskillige UFO’er er blevet observeret, og man har fundet ældgamle indianske tegn, der forestiller aliens. I Rachel besøger du den berømte Little A’Le’Inn, som har været med i både dokumentarfilm og Hollywood film som for eksempel Independence Day.

Hos Little A’Le’inn kan du købe alt, hvad hjertet begærer inden for alien- og UFO-souvenirs, og få indsigt i de mystiske og utrolige historier hele området er opspundet af. Vil du grave lidt dybere i Area 51 mystikken? Så kan du købe en interessant bog skrevet af den tidligere air force kaptajn Chuck Clark.

Efter frokost, som naturligvis er en Alien burger, går turen videre mod Black Mailbox, som er et mødested for UFO entusiaster.

Det tophemmelige Area 51, som ingen rigtig ved, hvad er

Efter Black Mailbox kører du retur til ørkenen til udkanten af det tophemmelige Area 51 område.

Undervejs kan du tydeligt se overvågnings- og aflytningsudstyr, utallige advarselsskilte og ikke mindst tungt bevæbnede vagter i 4WD biler med tonede ruder. En oplevelse der på én gang er både fascinerende og en smule skræmmende, men så længe du holder dig på den rigtige side af ”grænsen”, er der intet at frygte.

Den amerikanske regering benægtede tidligere eksistensen af Area 51, men i dag er ingen i tvivl. Der er helt sikkert noget langt ude i Nevadas ørken som regeringen og militæret passer rigtig godt på, men hvad det helt præcist er, er fortsat tophemmeligt og et mysterium.

Bestil et tilbud på din rejse til USA her

Se hvilke kør-selv rejser i USA, du kan kombinere med en udflugt til Area 51 her

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Pris for dagudflugt pr. person (OBS! Ingen børnerabat)
1.500,-
Vær opmærksom på, at udflugten starter og slutter i Las Vegas.
Din rejsekonsulent

Læs mere om Alberte og se hvor i verden hun har rejst

Alberte Nicolajsen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Janni og se hvor i verden, hun har rejst

Janni Brodersen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.