Få et tilbud på din rejse

Skipakker
St. Moritz Lodge

St. Moritz Lodge

Længde: 10 dage / 8 nætter  •  Priser fra kr. 14.280,-

Bemærk: DANexplore laver naturligvis skirejser på andre tidspunkter end uge 7 & 8 2016. På de såkaldte skipakker til USA har vi blot faste pladser (begrænset antal) med Icelandair på de angivne datoer. Ring til os og få en snak om mulighederne.


Dag til dag

Dag 1: Ankomst til Denver

Afrejse fra Danmark til middag med Icelandair. Ved ankomst til Denver henter du din lejebil og kører til St. Moritz Lodge i Aspen, hvilket tager ca. 4 timer.

Hotellet ligger i Aspen by og er bygget i europæisk stil. Der er en hyggelig og afslappet atmosfære, så du føler dig rigtig godt tilpas på hotellet. Der er ca. 1.000 meter til skiliften, og blot 3 blokke fra hotellet afgår der en skibus til alle 4 skiområder. Der er morgenmad med i prisen.

Dag 2-8: Skiløb ved Aspen

Aspen er det mest berømte skiområde i Colorado. Rundt om byen finder du 4 forskellige skiområder, der alle byder på fantastisk skiløb – og så er det jo i Aspen, at de rige og berømte holder til.

De 4 skiområder er henholdsvis Aspen Mountain med 103 km pister, Snowmass med 237 km pister, Aspen Highland med 135 km pister og Buttermilk med 34 km pister. Der er gratis skibus mellem de 4 skiområder, så der er nok at gå i gang med!

Aspen Mountain er hovedområdet. Det starter direkte fra Aspen by og går op til 3.147 meters højde. Området er kendt for at være stejlt og egner sig særligt godt til øvede og gode skiløbere.

Snowmass er det største af områderne, og det er her, du finder den største variation. Derfor er Snowmass nok det bedste af de 4 områder. Området er særlig ideelt til familier eller grupper, hvor ikke alle er på helt samme niveau.

Aspen Highland er et fantastisk område, hvor de lokale primært holder til. Det kan byde på rigtig udfordrende skiløb og har desuden en superb udsigt.

Buttermilk er området for begyndere samt freeriders i den imponerende park.

Dag 9: Afrejse fra Aspen

Du tjekker ud af dit værelse om formiddagen, så du er klar til at køre mod lufthavnen lige efter middag. Du skal flyve sidst på eftermiddagen.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark sidst på formiddagen.


Priser

Fra priser
DKK
Pris ved 2 voksne i samme værelse uge 7
15.655,-
Pris ved 4 voksne i samme værelse uge 7
12.920,-
Pris ved 2 voksne i samme værelse uge 8
17.180,-
Pris ved 4 voksne i samme værelse uge 8
13.840,-
Prisen er pr. person.
Inkluderet i prisen
Fly fra/til København på økonomiklasse fra Danmark til Denver tur/retur
Transfer fra Denver lufthavn til hotel i Aspen tur/retur
8 overnatninger på St. Moritz Lodge
7 dages liftkort
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
Gebyr for medbragte ski / snowboard (regn med ca. 150 EUR pr. person tur/retur)
Bemærkninger

Bemærkninger:

Priserne er baseret på overnatning i standardværelser, men mod et tillæg i prisen kan du opgradere til andre værelseskategorier. Derudover kan vi også tilbyde andre overnatningsmuligheder, eksempelvis lejligheder med plads til op til 10 personer.

OBS!: Der tages prisforbehold for forhøjede udgifter på lufthavnsskatter, olietillæg m.v.

Ekstra information
Fly
Ja
Morgenmad
Ja
Internet
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Ski-in / ski-out
Nej
Nærmeste skiområde
Aspen Mountain
Nærmeste lift
1 km
Town shuttle
300m
Ski shuttle
300m
Parkering
Ja