Østkyst & Florida

Længde: 21 dage / 19 nætter  •  Priser fra kr. 13.580,-

Kombiner storbyferie i New York og Washington med en kør-selv ferie i Florida, hvor du besøger både tema- og nationalparker samt Key West

En kør-selv ferie til USAs østkyst og Florida er en både kulturel, historisk og afslutningsvis, afslappende rejse.

Gå tur i Central Park, besøg MoMa (Museum of Modern Art), shop amok og oplev et ægte Broadway show i New York. I Washington venter historiske monumenter, præsidentpalæer og hyggelige Georgetown.

Og endelig kan du glæde dig til Florida,”The Sunshine State”. Her venter sol og varme, Walt Disney World, Universal Studios, nogle af USA’s smukkeste strande og Key West samt de amerikanske alligatorer og sumpområder i Everglades National Park.

Bestil et tilbud på din rejse til USAs østkyst og Florida her

Udvalgte højdepunkter

  • Shopping, sightseeing og verdensklasse restauranter i byen over alle byer, New York
  • Masser af historie i magtens centrum, Washington D.C.
  • Afslapning på hvide sandstrande ved Fort Myers
  • En airboat tur i Everglades National Park
  • Besøg Ernest Hemingways hjem og oplev en episk solnedgang over Key West

TIP! Vil du have mere amerikansk historie på din rejse langs USAs østkyst og Florida? Så stop i Jamestown, Yorktown samt Philadelphia, hvor USA’s uafhængighedserklæring blev underskrevet.

Få også inspiration til 3 kendte, 3 ukendte og 3 lidt oversete oplevelser i New York, Washington og Florida her

Se hvordan du kan krydre rejsen til USAs østkyst og Florida med spændende udflugter her.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din Rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
21 dage / 19 nætter
Start:
New York
Højdepunkter:

New York – Washington – Orlando – Fort Myers – Key West – Miami

Slut:
Miami
Priser fra:
DKK 13.580,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst New York

Velkommen til The Big Apple

Ved ankomsten til New York lufthavn sørger du selv for transporten til hotellet. Der er mange måder at komme fra lufthavnen til hotellerne på Manhattan for eksempel med bus, tog, taxa eller shuttle.

”The Big Apple” er i en liga for sig og mulighederne er uendelige, når du skal ud på egen hånd og opleve dette fantastiske multietniske metropol.

Dag 2–4: New York

Shopping, seværdigheder, kulinariske oplevelser og underholdning

Heldigvis er der nu tre hele dage til at kigge nærmere på alle herlighederne. New York er fyldt med fantastiske monumenter, bygninger, museer, parker og seværdigheder. Flere af dem er velkendte for de fleste: Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden, One World Trade Center, Brooklyn Bridge og Metropolitan Museum, for blot at nævne nogle få.

Udover seværdighederne findes her uanede shoppingmuligheder, restauranter for enhver smag fra alverdens spændende køkkener og verdensklasse underholdning i den legendariske teatergade Broadway.

Kort sagt, mulighederne er uendelige i denne fantastiske by, der aldrig sover.

Dag 5: New York – Washington med tog (ca. 3½ time)

USAs hovedstad og politiske hjerte

Dagen er kommet, hvor der skal tages afsked med New York. Når tid er, afgår Amtrak toget fra Penn (Pennsylvania) Station, som ligger centralt på Manhattan i Midtown, ikke langt fra Empire State Building. Efter en togtur på blot 3,5 time ankommer toget på Union Station, midt i USAs hovedstad, Washington D.C.

Brug evt. eftermiddagen i den hyggelige historiske bydel, Georgetown, hvor der findes et godt udvalg af butikker, caféer, restauranter og barer.

Dag 6: Washington

Glæd dig til National Mall, Det Hvide Hus og Den Evige Flamme

En hel dag til at opleve Washington D.C, hvor er godt sted at starte kunne være ved National Mall, den grønne park i centrum, hvorfra du har en smuk udsigt til Capitol.

Hop på en cykel rundt i den store park

Lej evt. en cykel og tag hele turen rundt om den store park og se alle monumenterne og besøg et par af de mange berømte museer i verdensklasse. En smuttur forbi Det Hvide Hus er næsten også obligatorisk, når man besøger hovedstaden.

Gravsted for 300.000 faldende amerikanske soldater

Arlington Kirkegården er også et besøg værd. Den enorme kirkegård. med de hundredtusindvis af hvide gravste, er et imponerende og noget vemodigt syn. Næsten 300.000 faldende, amerikanske soldater ligger begravet her.

Læg også vejen forbi John F. Kennedys grav, hvor den evige flamme brænder. Hop-on Hop-off bussen kører til Arlington.

Dag 7: Washington – Orlando med fly (ca. 2½ time)

Velkommen til Verdens Største Legeplads

I dag går turen sydpå med fly. Fra Washington D.C. flyves der til Orlando i Florida, som må siges at være noget af en kontrast til Washington D.C. Efter ankomsten afhentes lejebilen i lufthavnen, og der køres til hotellet i Orlando, hvor de næste tre nætter skal tilbringes.

Orlando går under tilnavnet ”Verdens Største Legeplads” og det er ikke uden grund!

Dag 8-9: Orlando

Temaparker og outletshopping

Nu er der hele to dage til at opleve nogle af Orlandos mange tilbud og temaparker. Walt Disney World, Legoland, Universal Studios med det magiske Wizarding World of Harry Potter og Seaworld er blot nogle få af mulighederne, der også tæller Animal Kingdom samt det store badeland Wet’n Wild.

På hovedgaden International Drive findes et væld af restauranter og forskellige butikker. Er det outlet shopping, der trækker, ligger der store outlets malls i hver sin ende af byen.

Dag 10: Orlando – Fort Myers Beach (ca. 250 km.)

Badeferie i sigte

Tid til at lægge Orlando bag sig og drage videre sydpå mod Fort Myers og nogle dages badeferie.

På Floridas vestkyst helt ud til Den Mexicanske Golf ved Fort Myers Beach findes nogle af USAs allerbedste strande med det fineste hvide sand.

Dag 11-14: Fort Myers

Delfiner og flotte solnedgange i Fort Meyers

Fort Myers Beach er det oplagte valg, hvis der skal holdes nogle dages strand- og badeferie. Havet ud for kysten er desuden hjemsted for delfiner, og holder du øje, er de ikke et sjældent syn. Vil du på udflugt og kigge lidt nærmere på området, kan en tur til øerne Sanibel og Captiva anbefales. Fort Myers by er også et bud, hvis du vil opleve en ferieby med hyggelig stemning.

Gå heller ikke glip af de flotte solnedgange, når solen hver aften sænker sig over Den Mexicanske Golf – det er et spektakulært syn!

Dag 15: Fort Myers – Key West (cirka 450 km.)

42 broer skal krydses

Forude venter turens længste køretur, men fortvivl ikke, der er flere gode steder at gøre stop undervejs. Desuden venter der en flot køretur over Overseas Highway med sine 42 broer, som fører er hele vejen ned til Key West.

Læg ruten via Florida City og Everglades National Park og gør stop ved et af de mange steder, som tilbyder ture på luftpudebåde i Everglades’ sumpe. Hold dog også godt øje undervejs, mange alligatorer ligger nemlig og soler sig i grøfterne i siden af vejen.

Dag 16: Key West

Kontrasternes Key West

Oplev fascinerende kontraster i Key West. Gå en tur ad de stemningsfyldte gader og nyd synet af traditionelle træhuse med victoriansk udsmykning og hyggelige verandaer. Besøg Ernest Hemingways hjem, der i dag er et museum og gå ikke glip af at blive foreviget ved ”Southernmost Point”, USAs sydligste punkt. Restaurant- og bargaden, Duval Street er også en oplevelse, i både dags- og aftentimerne, læg f.eks. vejen forbi den legendariske Sloppy Joe’s Bar.

Solnedgangene er tilløbsstykke på Key West og opleves bedst fra torvet, Mallory Square, hvor der hver aften afholdes en såkaldt Sunset Celebration.

Dag 17: Key West – Miami (ca. 265 km.)

Køretur til Miami

Dagens forholdsvis korte køretur mod Miami giver tid og mulighed for at udforske Florida Keys noget mere, før du vender tilbage til fastlandet ad den spektakulære Overseas Highway. Der er bl.a. mange dykker- og snorklemuligheder på vejen.

Dag 18-19: Miami

De rige og berømtes legeplads

På turens sidste dage har du tid til at udforske Miami Beach, der er legeplads for de rige og berømte. Oplev Miamis berømte og farvestrålende Art Deco-stil, besøg Bayside Market Places mange butikker eller tag forbi den stemningsfyldte cubanske bydel Little Havana.

De sidste indkøb inden hjemrejse kan enten gøres i den eksklusive shoppinggade, Lincoln Road, som er Miamis svar på New Yorks 5th Avenue. Rækker feriepengene mere til shoppingcentrenes butikker, har Miami to gode bud: Aventura Mall nord for Miami Beach eller Dolphin Mall, som ligger ikke langt fra lufthavnen.

Dag 20: Afrejse Miami

Hjemrejse

Tid til afsked med Miami og USA for denne gang. Når tid er, går turen mod lufthavnen, bilen afleveres og der tjekkes ind til flyrejsen retur mod Danmark.

Dag 21: Hjemkomst Danmark

Atter retur i Danmark

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
13.580,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse
15.025,-
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse
22.985,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - New York/Miami t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på standard turistklassehoteller
Togrejse fra New York til Washington
13 dages billeje (se detaljer herunder)
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Forhåndsgodkendelse til USA (ESTA-registrering koster p.t. USD 21,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
New York4
Washington2
Orlando3
Fort Myers5
Key West2
Miami3
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Nissan Versa automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Toyota Corolla automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Én ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din Rejsekonsulent

Læs mere om Alberte og se hvor i verden hun har rejst

Alberte Nicolajsen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Janni og se hvor i verden, hun har rejst

Janni Brodersen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.