Den store Hawaii rundrejse

Længde: 22 dage / 20 nætter  •  Priser fra kr. 20.410,-

Det ultimative Hawaii eventyr! Oplev hele 5 forskellige øer på én og samme rejse

Hawaii er en drømmedestination for mange og når du skal på sådan en lang rejse, hvorfor så ikke gøre det fuldt ud? Vil du have Hawaiis magiske øer ind under huden og opleve alt det bedste, mest unikke og autentiske, så er denne tur for dig.

Rejsen byder på hele 5 forskellige øer. Oplev vulkanøen Big Island, ferieparadiset Maui, den autentiske perle Molokai, haveøen Kauai og Oahu, som er hjemsted for bl.a. Waikiki Beach, på dette kompromisløse Hawaii ø-hop eventyr.

Hawaii er som bekendt en ø-gruppe, det giver derfor rigtig god mening at kombinere flere af de smukkeste øer, hvor naturen er både vild og smuk. Alle øerne er forskellige og fantastiske på hver deres måde og kombination giver en rigtig god fornemmelse af hele Hawaii.

Alle øerne byder på unikke oplevelser og du får god tid undervejs til en perlerække af udflugter, som f.eks. helikopter over dramatiske kløfter og vandfald i Waimea Canyon eller vandring i frodig regnskov og golde lavalandskaber. Også verdenen under havets overflade er rig på oplevelser og du kan snorkle med både skildpadder og farvestrålende tropiske fisk, opleve pukkelhvalerne i vintersæsonen eller tage på natsnorkling med djævlerokker.

Læs mere om rejser til Hawaii her

Hvilke 5 øer kan du opleve?

  • Rejsen starter på vulkanøen, Big Island, hvor du bl.a. kan vandre på vulkanerne i Hawaii Volcanoes National Park, se en spektakulær solnedgang på Mauna Kea vulkanen og opleve kontrasten mellem sorte lavalandskaber og frodige naturområder.
  • Herfra fortsætter rejsen til Maui, hvor du finder den flotte køretur Road to Hana, Haleakalā vulkanens smukke solopgang, pukkelhvalsafari (når det er sæson), naturparker og nogle af Hawaiis bedste sandstrande.
  • Fra Maui tager du en afstikker til den lille ø Molokai, som kun besøges af ganske få, men siges at være den mest hawaiianske af alle øerne.
  • Efterfølgende venter øen, Kauai. Her kan du f.eks. opleve skønne udsigter af Waimea Canyon fra luften og de forrevne og frodige grønne klipper langs Na Pali kysten.
  • Oahu, som er sidste stop på rejsen er hjemsted for Waikiki Beach og Honolulu. Dog er Oahu mere end den livlige og ikoniske Waikiki Beach. Du kan også besøge historiske Pearl Harbor, snorkle med tropiske fisk og skildpadder og vandre til smukke vandfald.

Få et tilbud på din rejse til Hawaii her

Tip! Se hvordan du kombinerer Hawaii med en kør-selv ferie på USAs vestkyst her.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
22 dage / 20 nætter
Start:
Big Island
Højdepunkter:

Big Island – Maui – Molokai – Kauai – Oahu – Honolulu – Waikiki Beach

Slut:
Oahu, Honolulu
Priser fra:
DKK 20.410,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Big Island

Velkommen til Hawaii

Fra Danmark går turen mod Kona på Big Island, hvor du er fremme efter et par mellemlandinger. Øen hedder egentlig Hawaii, men kaldes Big Island, så den ikke forveksles med hele øgruppens navn. Efter ankomst henter du din lejebil i lufthavnen og kører til dit hotel.

Dag 2-5: Big Island

Oplevelser på Big Island

Dagene er til fri disposition og mulighederne er mange. Tag på en sejltur, slap af på en af øens gyldne sandstrande og besøg den hyggelige by, Kailua Kona.
Tag turen op ad den gigantiske, hvilende vulkan Mauna Kea. På toppen venter et af turens højdepunkter – den spektakulære solnedgang der farver skyer og månelandskabets rå overflade til et rødt hav. Overvej eventuelt en guidet tur med både solnedgang og Hawaiis spektakulære stjernehimmel.
Tag på snorkel-tur i Kahalu’u Beach Park, som er et af øens bedste snorkelsteder. Når solen går ned, har du desuden mulighed for at snorkle med de elegante djævlerokker på en guidet tour.
Udforsk øens historie på et besøg i Pu’uhonua o Honaunau National Historical Park og Kailua Village. Sidstnævnte er i gåafstand fra det glimrende snorkelsted Two-Step, der lokker med koralhaver og tropiske fisk. Det gør en kombination af kultur og afslapning åbenlys.

Volcanoes National Park

Besøg Hawaii Volcanoes National Park, hvor du har mulighed for vandre gennem udslukte vulkankratere, golde lavasletter med rygende svovlsamlinger og sorte lavasten. Tag også forbi ’Akaka Falls State Park for betagende urskovslignende natur og smukke vandfald.

Dag 6: Big Island - Maui

Big Island forlades til fordel for Maui

Du tager nu afsked med Big Island og fortsætte eventyret på Maui. Fra ét naturparadis til et andet på bare lidt over en halv time. Her afhenter du ligeledes en lejebil i lufthavnen og derefter er resten af dagen til fri disposition.

Dag 7-10: Maui

En af verdens smukkeste køreture – Road to Hana

Flere dage til at opleve og udforske Maui. Road to Hana, som er en af verdens smukkeste køreture, er næsten et must. Vejen er ensporet, har 620 hårnålesving og 59 broer og tager dig igennem tropisk regnskov, forbi vandfald og helt igennem sensationelle kystudsigter. Glæd dig til bl.a. Kaumahina State Park, Wailua Falls og den idylliske by Hana. Afsæt gerne to dage til turen og tag en overnatning i Hana undervejs, da 620 hårnålesving to gange på en enkelt dag, hurtigt bliver for meget på en enkelt køredag. Gør evt. stop i den hyggelige by Paia eller ved Mauis største strand, som ret passende også kaldes Big Beach.

Oplevelser under havets overflade og over skyerne

Tag på snorkeltur til den halvmåneformede rest af vulkanen Molokini, som er en marinepark. Du får rig mulighed for at snorkle blandt Mauis fortryllende mangfoldige tropefiskeliv, koraler og skildpadder der tiltrækkes af dybdernes koraler. Efterfølgende kan du tage til den gamle, hyggelige hvalfangerby Lahaina, som er en vigtig del af Hawaiis kulturarv. Her er der mulighed for pukkelhval-safari mellem december og april.
Start tidligt en af dagene og tag på tur gennem skyerne til Haleakalā vulkanen og opleve den mest spektakulære solopgang på Maui. En helt igennem eventyrlig start på dagen.
Udforsk også et af Mauis frodigste områder ’Iao Valley State Park. Parken byder både på smukke naturudsigter, botanisk have og hiking ruter der tager dig langt ind i den Jurassic Park lignende jungle.

Dag 11: Maui - Molokai

Den mest hawaiianske ø…

Fra Maui går turen med fly til Moloka’i, som i folkemunde er den ø, der er mest hawaiiansk af dem alle. Her finder du den oprindelige kultur og grønne idylliske landskaber med stejle, vulkanske bjerge, som et allestedsnærværende bagtæppe. Vi foreslår at snorkle efter havsvampe, blæksprutter og fiskestimer på 20-Mile Beach, besøge øens største western-lignende by Kaunakakai, sende en kokosnød med posten (ja, den er god nok!) eller nyde udsigten ud over Pali-kysten fra Waikolu lookout– dagen står dig frit for.

Dag 12: Molokai

Udforsk Molokai

Der venter dig en eventyrlig og aktiv dag på øen. Tag f.eks. på en guidet hike i den utroligt smukke Halawa-dal med jungle og vandfald, som afslører et paradis rig i hawaiiansk historie. Eller tag til afsidesliggende Kalaupapa – en by spedalske blev deporteret til indtil 1969, og nu kun huser få beboere. Vejen dertil går via den 5,5 km. lange Kalaupapa Trail, som er en stor oplevelse med flotte kystudsigter. Terrænet er dog ujævnt og stierne til tider smalle, så husk godt fodtøj. Alternativt arrangeres der ture på muldyrryg eller kan der sejles dertil.

Dag 13: Molokai - Kauai

Turen går til Kauai “The Garden Island”

Fra Molokai går turen nu via Maui videre til Kauai – endnu en lille stillehavsperle med grønne og frodige landskaber og regnskov.

Dag 14-16: Kauai

Na Pali kysten og Waimea Canyon

Tre hele dage til at udforske Kauai, også kaldet ”The Garden Island”. Tilbring en dag i naturens tegn i den smukke Ha’ena State Park (entré og shuttle skal bookes på forhånd), hvor du kan bade ved Ke’e strand i naturskønne omgivelser. Er du eventyrlysten og god til hiking, kan du begive dig ud på en kortere vandretur til Hanakapi’ai Beach (ikke en badestrand!) Senere på dagen er der mulighed for dinner og sunset cruise i katamaran ud for den mageløse Na Pali Coast State Park med sine tårnhøje smaragdhavsklipper.
Overvej en storslået helikoptertur over Kauai som tager dig ind over øens smukkeste natur i Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon, Na Pali kysten og Hanapepe Valley. Du kan også opleve den mageløse Na Pali Coast State Park fra vandsiden i dagstimerne eller på et dinner og sunset cruise i aftentimerne.

Natur- og kulturoplevelser

Den idyliske Hanalei Bay byder på udsigt til frodig skov og Makana Peak, også kendt som Bali Hai. Skulle tiden under palmerne blive for lang kan du tage på en guidet kajak- og snorkeltur ud fra bugten og opleve lagunens tropiske fiskeliv, koraller og skildpadder. Bagefter kan du besøge den hyggelige og charmerende by, Hanalei.
Brug evt. også en aften på en ægte hawaiiansk luau – en aften med god mad, show og masser af dans.

Dag 17: Kauai - Oahu, Honolulu

Honolulu og Waikiki Beach venter

I dag flyver du videre til Oahu. Fra lufthavnen i Honolulu kan du tage en shuttlebus eller taxi til dit hotel. Brug det sidste af dagen i Honolulu og evt. på Waikiki Beach.

Dag 18-20: Oahu

Tag bussen rundt på Oahu

Oahu er meget mere end Waikiki Beach og du har nu tre hele dage til at udforske Oahu og øens smukke naturområder. Vi foreslår en aktiv dag med snorkling ved Hanauma Bay eller Diamond Head vandreturen op ad de smalle stier for en storslået udsigt ud over Honolulu og Waikiki Beach. Begge områder kan nås med ”The Bus” busserne fra byen. Transportsystemet er utrolig velfungerende og en billig måde at komme rundt på.
Tag også på en tur til smukke Manoa Falls, hvor du kan vandre i tæt skov blandt høje vandfald og frodig natur. Besøg evt. også områdets botaniske have.

Historiske Pearl Harbour

Besøg også Pearl Harbor, hvor du finder mindesmærket for krigsskibet USS Arizona, der var et af de mange skibe, der blev ramt da japanerne angreb Pearl Harbor den 7. december 1941.

Dag 21: Afrejse Oahu

Turen går fra Hawaii

Turen går nu tilbage mod Danmark. På vejen hjem er det muligt at gøre stop i f.eks. Los Angeles eller San Francisco.

Dag 22: Hjemkomst Danmark

Atter dansk grund under fødderne.

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
20.410,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse
25.870,-
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse
32.790,-
BEMÆRK!: Denne tur kan (som alle vores ture) naturligvis indholds- og tidsmæssigt ændres, så den passer til dine behov. Spørg eventuelt en af vores rejsekonsulenter.
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Hawaii t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Billeje på Big Island og Maui
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Flystrækninger mellem øerne (egenbetaling af bagage på indenrigsflyvninger kan forekomme)
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
Gebyr for indtjekning af bagage på indenrigsflyene
Forhåndsgodkendelse til USA (ESTA-registrering koster p.t. USD 21,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
Big Island 5
Maui5
Molokai2
Kauai4
Oahu, Honolulu4
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Midsize - Ford Focus automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Midsize SUV - Toyota Rav4 automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Én ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (tillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Janni og se hvor i verden, hun har rejst

Janni Brodersen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.