Få et tilbud på din rejse

Canada

Unik indkvartering
Unik indkvartering

Unik indkvartering på lodges midt i Canadas smukke natur

Her på siden finder du information om vores udvalg af unik indkvartering i det vestlige Canada. Ens for dem alle er, at du bor langt fra alfarvejen – nogle steder så langt, at du kun kan komme frem med vandflyver – med bjerge, bjergsøer eller bjørne lige uden for din dør.

Kontakt os og få et tilbud på din rejse til Canada her

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed…

Vi vil gerne vise dig andet og mere end guidebøgernes Top 10, så du får en oplevelse med hjem, som du ikke nødvendigvis selv havde fundet eller overvejet. Derfor er antallet af stjerner på dit lodge, hotel eller resort også mindre vigtigt for os. Det er oplevelsen, beliggenheden, det unikke for netop din rejse, som vi gerne vil vise dig.

Vi har håndplukket en række overnatningsmuligheder, der alle ligger afsides og i smukke omgivelser. Desuden tilbyder alle lodges et stort udvalg af udflugter som for eksempel bjørnesafari, kanoture, fiskeri og vandreture, så du får mest muligt ud af dit ophold og den omkringliggende natur.

Det her er din mulighed for at bo midt i Canadas storslåede natur i områder, du ellers ikke vil komme forbi på den klassiske kør-selv ferie i Canada.

Vil du gerne opleve det ekstraordinære Canada? Så kan vi varmt anbefale at kombinere unik indkvartering med din kør-selv ferie.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor, og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan krydres med en unik indkvartering.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.