Unikke lodge-ophold i Canada

Sæt prikken over i’et på din rejse til Canada med et lodge-ophold midt i den uspolerede natur

Forkæl dig selv med et lodge-ophold på din kør-selv ferie i Canada og bo med udsigt til havet, midt på en bjergsø eller helt derude, hvor grizzly-bjørnene vender. Her er du langt fra alfarvej og kan nyde både middag og morgenmad med udsigt til sneklædte bjergtinder.

Nogle lodges, især de populære bjørne-lodges, ligger så langt væk, at de kun kan nås med vandflyver. Vær opmærksom på, at bjørne-lodges ofte har et krav om minimum tre overnatninger.

Kontakt os og få et tilbud på din rejse til Canada her

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed…

Med disse unikke lodge-ophold i Canada, vil vi gerne vise dig andet og mere end guidebøgernes Top 10. Vores håb er, at du får en oplevelse med hjem, som du ikke nødvendigvis selv havde fundet eller overvejet. Derfor er antallet af stjerner på dit lodge, hotel eller resort også mindre vigtigt for os. Det er oplevelsen, beliggenheden, det unikke for netop din rejse, som vi gerne vil vise dig.

Vi har håndplukket en række overnatningsmuligheder, der alle ligger afsides og i smukke omgivelser. Desuden tilbyder alle lodges et stort udvalg af udflugter som for eksempel bjørnesafari, kanoture, fiskeri og vandreture, så du får mest muligt ud af dit ophold og den omkringliggende natur.

Det her er din mulighed for at bo midt i Canadas storslåede natur i områder, du ellers ikke vil komme forbi på den klassiske kør-selv ferie i Canada.

Vil du gerne opleve det ekstraordinære Canada? Så kan vi varmt anbefale at kombinere unik indkvartering med din kør-selv ferie.

Få hjælp til at booke dit unikke lodge-ophold i Canada i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor, og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan krydres med en unik indkvartering.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.