Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Jordomrejse med DANexplore

Jordomrejse med DANexplore

Verden er fuld af eventyrlige rejsemål, så hvorfor nøjes med ét?

Kombiner det famøse og imponerende USA med Australiens forunderlige ødemark og spændende dyreliv. Gør stop i maleriske New Zealand, kendt som verdens bedste filmdestination på grund af landets storslåede natur. Besøg bjergstammerne i Nordthailand og pulserende Bangkok, hvor livet bliver sat i perspektiv. Ø-hop i Indonesien eller hvad med skiferie i Japan? Fortsæt på safari i Kenya og på trekking i Tanzania til Afrikas top: Kilimanjaro.

Ved at rejse jorden rundt, får du en perfekt mulighed for at opleve et lands smukke natur samt lære dets kultur og befolkning at kende. Få det bedste med fra de mest spændende og fascinerende steder i verden. En jordomrejse giver et anderledes indblik i verdens forskellige kulturer, og fungerer som et redskab til selvransagelse og mulighed for at finde ud af, hvad der er vigtigt i netop dit liv.

Skræddersyede jordomrejser

Hos DANexplore skræddersyr vi drømmerejser til hele verden, og hjælper dig med personlige råd og vejledning, så du får sammensat din perfekte jordomrejse.

Charmen ved en jordomrejse er at trække stikket og tage dagene og oplevelserne som de kommer. Derfor anbefaler vi, at du ikke fastlægger et (helt) fast program. En jordomrejse betyder ofte, at du har længere tid på hver destination, og derfor har du tid til at finde ud af, hvad du finder værdifuld at bruge tiden på.

Vores erfarne rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke lande der giver dig de største oplevelser, og kan guide dig til de hoteller og oplevelser, der gør din rejse til en ægte drømmerejse.

En komfortabel jordomrejse

For mange forbindes en jordomrejse med backpacking på halvdårlige hoteller, men sådan er det ikke længere. I takt med at jordomrejser er blevet populære hos både par og familier, har vi specialiseret os i at skræddersy rejser, hvor du overnatter på gode hoteller og flyver med velkendte flyselskaber.

4 populære destinationer på din jordomrejse

Australien

Dykning og snorkeludflugter på et af verdens 8. vidundere, Great Barrier Reef. Aboriginer kultur og historie i den australske outback og på en vandretur om Uluru, Ayers Rock. Regnskov, jungleeventyr og trekking i naturskønne nationalparker og ikke mindst storbyer som Sydney og Melbourne med både eksklusiv shopping, hyggelige caféer og naturligvis arkitektoniske perler som Sydney Opera House.

Læs mere om kør-selv ferier, udflugter, autocampere og krydstogter i Australien her

New Zealand

Oplev endeløse strande, snedækkede bjergkæder, gletsjere, de spejlblanke søer, dybe fjorde, rivende floder, vulkaner, frugtbar landbrugsjord og uudforsket regnskov. Svøm med delfiner og sæler, og se hvaler og pingviner, som svømmer rundt om jeres båd, når I sejler i fjerntliggende fjorde. For de eventyrlystne er der udfordrende aktiviteter som whitewater rafting, bungy jumping, faldskærmsspring og meget mere!

Se vores kør-selv ferier i New Zealand her

USA

Tag på en klassisk kør-selv ferie i USA, og oplev imponerende (og meget varierede) nationalparker og seværdige storbyer. Du kan også kombinere strandliv med storby i Florida eller slå et smut forbi Hawaii. Er du til gambling og fest, så er Las Vegas et besøg værd. Ej at forglemme forrygende New York og historiske Washington, der begge både underholder og giver et unikt indblik i USAs kultur og historie. Mulighederne er mange, og  du vil helt sikkert få en fantastisk oplevelse ud af det.

Se vores kør-selv ferier i USA her

Thailand

På din jordomrejse vil det være oplagt at slutte af med en afslappende solferie i Thailand. Lig på stranden og få en afslappende massage, samtidig med at du kan nyde udsigten over det azurblå hav. Thailand har mange dejlige byer og øer, som byder på kulinariske oplevelser, unikke seværdigheder og en venlig lokal befolkning.

Læs mere om hvordan du kan sammensætte din rundrejse i Thailand her

Få hjælp til at sammensætte din jordomrejse

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din jordomrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev