Reethi Beach Resort

Længde: 10 dage/7 nætter  •  Priser fra kr. 19.650,-

Reethi Beach Resort – helt perfekte rammer til dykker- & badeferien!

Reethi Beach Resort er et populært resort og det er ikke uden grund. Indkvarteringen er hyggelig og autentisk, øen har lækre strande samt en grøn og frodig midte. Havet og husrevet omkring Reethi Beach Resort, er en historie for sig, når både hvalhajer og store djævlerokker lægger vejen forbi. Et af Maldivernes mest berømte dykkerspots, Hanifaru Bay, finder du blot en kort sejltur fra Reethi Beach Resort.

Fra Male kan du vælge at tage en ca. 40 min. direkte transfer med vandflyver. Alternativt kan du flyve indenrigs til øen Dharavandhoo, hvorfra det sidste stykke med speedbåd tager ca. 20 minutter.

Villaerne ligger fordelt på hele øen. Deres Garden Villas ligger godt nok i 2. række fra stranden, men på trods af det, bor du snublende tæt på stranden og vandet – andet er nærmest umuligt på Maldiverne. Strand villaerne ligger placeret rundt på øen og her kan du bl.a. vælge at bo med solopgang eller solnedgang. Sidst, men ikke mindst, har Reethi også Water Villas, som naturligvis er at finde ude på vandet.

Desuden er der et udvalg af restauranter, barer og en grill samt en Spa og et 5* PADI dykkercenter, der også tilbyder forskellige andre vandsportsaktiviteter.

Priser
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer Sunrise Beach Villa
19.650,-
Ved 2 personer i Water Villa
22.175,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Malé t/r, inkl. flyskatter og afgifter
Transfer Malé lufthavn - resort t/r
7 overnatninger, inkl. All Inclusive
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Evt. drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Prisen er en fra-pris i maj/juni 2023

Ekstra information
Aircondition
Ja
Wi-fi
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja