Eriyadu Island Resort

Længde: 10 dage/7 nætter  •  Priser fra kr. 19.220,-

Eriyadu Island Resort – afslappet stemning og verdensklasse dykning & snorkling

Hyggeligt og autentisk resort i den lavere ende af prisskalaen, efter maldivisk målestok! Eriyadu Island Resort finder du i North Malé Atoll, dvs. at du fra lufthavnen kan være fremme på blot 45 minutter i båd. Stemningen og atmosfæren er afslappet, og stilen på resortet er ”Maldivian style”.

Måltiderne serveres i hovedrestauranten, men der serveres også mad i resortets seafood Grill og café, og ønsker du mere private omgivelser kan du også bestille roomservice.

Alle bungalows ligger på stranden i palmernes skygge, kun et kort stenkast fra havet. Ligesom resten af øen er alle bungalows komfortabelt indrettet i ”Maldivian style”, nogle med udendørs badeværelse.

Lige uden for døren finder du noget af det bedste snorkling og dykning i hele området. Der findes utallige ”World-Class” dykkersteder omkring resortet, så vil du opleve Maldivernes berømte undervandsverden, er Eriyadu Island Resort et godt udgangspunkt. Du kan bl.a. opleve masser af farvestrålende fisk, rokker, skildpadder og forskellige hajarter. Er sæsonen rigtig, også hvalhajer.

Desuden har Eriyadu Island Resort et certificeret PADI dykkercenter, Spa, en hyggelig bar, pool område, spillerum, en lille kiosk/souvenir shop samt børneklub. Der er også mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter og natfiskeri. Desuden er der adgang til Wi-Fi.

Priser
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 voksne i Seaview Sky Room
20.300,-
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i Deluxe Beach Villa
19.220,-
Ved 2 voksne i Deluxe Room i Deluxe Beach Villa
21.735,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Malé t/r, inkl. flyskatter og afgifter
Transfer Malé lufthavn - resort t/r
7 overnatninger, inkl. All Inclusive
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Evt. drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Prisen er et priseksempel i juli måned 2021 og er fra-priser

Ekstra information
Aircondition
Ja
Wi-fi
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja