Storbyophold i Japan

Osaka – Japans kulinariske storby

Oplev Japans tredje største by Osaka, som med sine cirka 2,8 million indbyggere og sin helt egen charme er en forfriskende kontrast til både Kyoto og Tokyo.

Indbyggerne i Osaka er bare lidt mere ”nede på jorden” og virker knap så hippe og moderne som landsmændene i Tokyo. Byen som helhed er mindre højtidelig  end tempel-byen Kyoto.

Men bare fordi byen er anderledes end både Tokyo og Kyoto, behøves den bestemt ikke at være kedelig – tværtimod!

Osaka er særligt kendt for rigtig god mad og udsøgte kulinariske oplevelser, ikke bare på de fine restauranter, men specielt også på de små lokale restauranter. Også gade-køkkenerne fremtryller velsmagende retter fra det traditionelle japanske køkken.

Osaka er på mange måder en farverig oplevelse, hvilket også kan opleves, når du bevæger dig rundt i gaderne i både dags- og aftentimerne. Når mørket falder på er Dotonbori området oplyst efter alle kunstens regler (og mere til) med et farvet lyshav og store neonskilte i alverdens udformninger, mens gaderne summer af liv mellem alle butikkerne og de mange spisesteder.

Osaka Castle – byens historiske varetegn

Osaka Castle har en dramatisk historie bag sig med både nedrivninger og brande siden opførelsen i 1583. Slottet, der står i dag, stammer fra 1931 og overlevede dermed mirakuløst adskillige luftangreb under Anden Verdenskrig. Osaka Castle fremstår i dag i sin flotteste pragt efter en gennemgribende renovering i 1997.

Nyd udsigten til Osaka Castle fra byens grønne oase Osaka Castle Park, hvor der er grønne arealer og masser af kirsebærtræer. Vil du besøge selve slotshaven, som er hjemsted for hele 600 kirsebærtræer, skal du betale entré.

Tenjinbashi-suji Shopping Street

Livlig overdækket shoppingarkade på små tre kilometer og med ikke mindre end 600 butikker og spisesteder. Tenjinbashi-suji er efter sigende Japans længste shoppinggade, og her findes både små lokale butikker og mere moderne forretninger. Der kan købes alt fra grønsager, tørret frugt og snacks til tøj, sko og bøger, ofte til rimelige priser. Melder sulten sig mens du shopper, findes der også et utal af små lokale madsteder og caféer.

Stationen Tenjimbashi-suji Rokuchome Subway Station ligger i den nordlige ende af Tenjinbashi-suji Shopping Street og herfra kan du følge gaden i sydlig retning ned til Tenjinbashi Bridge.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.