Storbyophold i Japan

Kyoto – Japans højborg for historie og kultur

Tag på storbyferie i Kyoto, som i sandhed er højborg for Japans historie og nationens kulturelle skattekammer.

Den gamle kejserby har ikke mindre end 17 steder på UNESCOs Verdensarvliste, over 1600 buddhistiske templer og mere end 400 Shintō-helligdomme. Så vil du opleve Japans traditionelle kultur og fordybe sig i den japanske kulturarv, er Kyoto stedet at tage hen.

Kyoto er dog meget mere end Japans historiske vingesus. Det er også en topmoderne Japansk storby med omkring 1,5 millioner indbyggere – oplev det bedste af begge verdener i Kyoto.

Kinkaku-ji templet

Det Gyldne Tempel, som Kinkaku-ji templet også kaldes, er nok Kyotos mest populære og overdådige tempel. Det guldbelagte tempel findes i det nordvestlige Kyoto og er et must, hvis du vil opleve et prangende eksemplar af slagsen.

Sagano Bamboo Forest

Besøg den populære bambusskov i Kyoto, som er en smuk og anderledes naturoplevelse, som overrasker mange besøgende positivt. Gåturen igennem den atypiske skov er knap en kilometer lang og hele vejen går du i skyggen af de tårnhøje grønne bambus. Besøg Sagano Bamboo Forest fra morgenstunden for at undgå alt for mange mennesker.

Fushimi Inari-taisha

Populært og meget seværdigt helligdomskompleks beliggende i det sydøstlige Kyoto. Tusindvis af torii (helligdomsporte) danner endeløse orangerøde arkader op ad de træbeklædte bakker, hvor der findes i alt fem forskellige helligdomme – et spektakulært og mindeværdigt syn, som ikke kan opleves andre steder i Kyoto. Nyd også udsigten fra toppen, inden turen atter går nedad.

Kiyomizu-dera templet

Et rigtig godt bud på endnu et tempelbesøg i Kyoto. Kiyomizu-dera templet ligger højt placeret på en bakke, hvor du fra den store udendørs terrasse kan nyde udsigten over området og Kyoto by. Selve templet summer af liv og aktivitet, og den stejle vej, der fører op til templet, er ingen undtagelse. Langs vejen, Chawan-zaka, også kendt som Tekandevejen, findes utallige salgsboder, hvor der kan købes lokal kunsthåndværk, forskellige snacks og diverse souvenirs.

Husk også at tage en tår af det hellige vand i Otowa-no-taki kilden, det skulle nemlig give et langt liv og godt helbred.

Rejser du med børn er Kiyomizu-dera templet ofte populært blandt de mindste, da der er masser af liv,  aktiviteter og mange ting at kigge på.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.