Få et tilbud på din rejse

Japan
Storby

Storbyophold i Japan

Tag på et kulturelt storbyophold i Japan, når turen går til Tokyo, Kyoto og Osaka

Japan er fuld af kontraster og et storbyophold i Japan er ingen undtagelse. Storbyerne rummer alt fra højteknologiske vidundere til traditionsrige begivenheder og seværdigheder, så du kan godt begynde at glæde dig.

Besøg fx metropolen Tokyo, tempel-byen Kyoto eller den lidt mere uhøjtidelige Osaka, også kendt som Nationens Køkken. En storbyferie i enhver af disse byer vil byde på masser af japansk historie og kultur i naturskønne omgivelser.

Få også inspiration til, hvordan du kan sammensætte din rundrejse i Japan her

Når turen går til Tokyo – verdens største by

Tokyo huser 38 millioner indbyggere, og det giver Tokyo titlen som ‘Verdens største by’, og så er byen på størrelse med Fyn. Tokyo er en metropol fuld af kontraster. Byen fortæller historien om et land i teknologisk udvikling, hvor alt er effektiviseret med højteknologiske bygninger, metrosystemer og infrastruktur. Samtidig bærer Tokyo også præg af Japans traditionsrige kultur med hellige templer og blomstrende kirsebærtræer.

Tokyo har flere bydele, der har hver deres trækplastre. Du finder alt fra store shoppingcentre, neonoplyste gader, parker, templer og autentiske restauranter, der introducerer dig til det japanske køkken.

Læs endnu mere om Tokyo her og få inspiration til 72 timer i Tokyo på rejsebloggen.

Kyoto – byen med 1600 templer og mere end 400 Shintō-helligdomme

Kyoto er en vaskeægte højborg, når det kommer til japansk kultur. Byen har over 1600 buddhistiske templer og mere end 400 Shintō-helligdomme. Så i Kyoto er der grundlag for at fordybe dig i Japans kulturarv og historie.

Men Kyoto er også en storby med højhuse, shoppingcentre og lækre restauranter. Det er også i Kyoto, at du kan besøge den berømte bambusskov Sagano Bamboo Forest. Det er en anderledes naturoplevelse at gå i blandt de tårnhøje bambustræer.

Læs mere om Kyoto her og få inspiration til 5 naturskønne områder i Japan på rejsebloggen.

Oplev Osaka, Nationens Køkken

Osaka er en storby med store kulinariske oplevelser, og det er ikke uden grund, at Osaka også bliver kaldt Nationens Køkken. For alt fra byens fine gourmet restauranter til byens lokale, små restauranter giver de besøgende en autentisk og stor madoplevelse. Også byens gadekøkkener serverer yderst velsmagende retter.

Byen har 2,8 millioner indbyggere, og Osaka er en kontrast til både Tokyo og Kyoto. Byen virker nemlig knap så moderne og højtidelig sammenlignet med Tokyo og Kyoto. Men det gør ikke byen mindre interessant. Den har nemlig sin helt egen charme og en afslappende atmosfære.

Læs mere om Osaka her og bliv klogere på, hvilke lokale specialiteter du ikke vil gå glip af i blogindlægget om Japansk mad: 11 lokale favoritter på rejsebloggen.

Sapporo – grønne parker og europæisk stemning

Sapporo er hovedstaden på Japans nordø, Hokkaido, og Japans femte største by med omkring 2 millioner indbyggere. Det er desuden Sapporo du flyver til, når du vil på skiferie i Japan.

Byen er kendt for rummelige, grønne parker og brede boulevarder, som især står i kontrast til Tokyo, hvor pladsen til tider er lidt mere trang.

Sapporo er et godt miks mellem Europa og Japan. Den kosmopolitiske stemning og cafékulturen henleder nemlig tankerne til Paris og Milano.

Læs mere om Sapporo her

Få hjælp til at planlægge din storbyophold i Japan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.