Få et tilbud på din rejse

Japan

Storby
Storby

Kombiner skirejsen til Japan med et ophold i en af Japans fascinerende og meget forskellige storbyer.

Japan er fuld af kontraster. Landet er på én og samme tid højteknologisk og traditionsrig. Du oplever både imponerende skyskrabere og enorme metrostationer og hellige templer.

Besøg f.eks. metropolen Tokyo, tempel-byen Kyoto eller den lidt mere uhøjtidelige Osaka. Alle er et besøg værd og byder på både Japansk historie og moderne storby.

Tokyo – verdens største by

Tokyo huser 38 millioner indbyggere, og det giver Tokyo titlen som ‘Verdens største by’, og så er byen på størrelse med Fyn. Tokyo er en metropol fuld af kontraster. Byen fortæller historien om et land i teknologisk udvikling, hvor alt er effektiviseret med højteknologiske bygninger, metrosystemer og infrastruktur. Samtidig bærer Tokyo også præg af Japans traditionsrige kultur med hellige templer og blomstrende kirsebærtræer.

Tokyo har flere bydele, der har hver deres trækplastre. Du finder alt fra store shoppingcentre, neonoplyste gader, parker, templer og autentiske restauranter, der introducerer dig til det japanske køkken.

Læs endnu mere om Tokyo her.

Kyoto – byen med 1600 templer og mere end 400 Shintō-helligdomme

Kyoto er en vaskeægte højborg, når det kommer til japansk kultur. Byen har over 1600 buddhistiske templer og mere end 400 Shintō-helligdomme. Så i Kyoto er der grundlag for at fordybe dig i Japans kulturarv og historie.

Men Kyoto er også en storby med højhuse, shoppingcentre og lækre restauranter. Det er også i Kyoto, at du kan besøge den berømte bambusskov Sagano Bamboo Forest. Det er en anderledes naturoplevelse at gå i blandt de tårnhøje bambustræer.

Læs mere om Kyoto her.

Osaka – store madoplevelser i vente

Osaka er kendt for at være en storby med store kulinariske oplevelser. Ikke bare på byens fine gourmet restauranter men særligt byens lokale, små restauranter giver de besøgende en autentisk og stor madoplevelse. Også byens gadekøkkener serverer yderst velsmagende retter.

Byen har 2,8 millioner indbyggere, og Osaka er en kontrast til både Tokyo og Kyoto. Byen virker nemlig knap så moderne og højtidelig sammenlignet med Tokyo og Kyoto. Men det gør ikke byen mindre interessant. Den har nemlig sin helt egen charme og en afslappende atmosfære.

Læs mere om Osaka her.

Sapporo – grønne parker og europæisk stemning

Sapporo er hovedstaden på Japans nordø, Hokkaido. Byen er Japans femte største med omkring 2 millioner indbyggere.

Byen er kendt for rummelige, grønne parker og brede boulevarder, som især står i kontrast til Tokyo, hvor pladsen til tider er lidt mere trang.

Sapporo er et godt miks mellem Europa og Japan. Den kosmopolitiske stemning og cafékulturen henleder nemlig tankerne til Paris og Milano.

Læs mere om Sapporo her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.