Skirejser
Kiroro

Kiroro – et moderne skiområde med 21 nedfarter og ni lifter, fordelt på to bjerge.

Udover de afmærkede nedfarter er der et par pukkelpister og naturligvis glimrende off-piste til powder- og tree skiing. Området får i gennemsnit cirka 17 meter sne pr. sæson, så der er rigelige mængder af den tørre og eftertragtede powder.

Kiroro skiområdet ligger blot 45 kilometer fra lufthavnen i Sapporo og med cirka en times kørsel til det større område, Niseko.

Kiroro er et af de større områder på Hokkaido, selvom der stadig er langt op til det største og mest populære, Niseko. Fordelene ved at være mindre end Niseko og ligge relativt tæt på er, at mange søger til Niseko, hvilket ofte betyder kortere (eller ingen) kø ved lifterne, færre skiløbere på pisterne og ikke mindst, langt større chancer for at finde fresh lines når man kører off-piste.

Kiroro er ikke bygget op om en by som sådan, det er de større ressorts der danner ”byen”. Hotellerne huser nogle få butikker og flere restauranter som byder på at varieret udvalg af både internationale og japanske retter. Nattelivet i Kiroro er ikke værd at skrive hjem om, da det er mere eller mindre er ikke eksisterende.

I sig selv har Kiroro måske ikke nok at byde på til en hel skiferie, men det er oplagt at kombinere med f.eks. Niseko, som er svær at komme udenom, når skirejsen går til Japan.

Fakta om Kiroro

* Laveste punkt: 570 m
* Højeste punkt: 1.180 m
* Højdemeter: 610 m
* Antal pister: 21
* Længste nedfart: 4,0 km
* Typer af pister: Let: 31%, Middel: 34%, Svær: 35%
* Gns. snefald: Ca. 13 m
* Lifter: 9 lifter, 1 gondol og 5 high-speed
* Sæson: November – maj

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-skirejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!