Skirejser
Hakuba

137 km nedfarter, over 200 pister, 135 lifter, ni freestyle parker samt masser af off-piste – der er noget for alle i Hakuba!

Hakuba består af mange forbundene (med shuttle bus) mindre områder, som med deres forskelligheder alle bidrager til at gøre Hakuba til et fuldendt skiområde med stor variation.

Hakuba er kendt for at være et internationalt område, hvor engelsk for det meste er gangbart, dog uden at den japanske kultur er gået tabt. Desuden er der et bredt udvalg af indkvartering i alle kategorier, både hvad pris og standard angår.

De enkelte områder i Hakuba regionen er alle forbundet med shuttle bus og kan betjenes med et Multi Resort Lift Pass, dog er det den dyreste løsning, i forhold til at købe liftkort til områderne enkeltvis, hvilket dog kræver lidt mere dag til dag planlægning undervejs.

Fakta om Hakuba:

Happo One: Det mest populære område, som ofte omtales som Hakuba. Området er det største og et stort antal højdemeter gør, at terrænet er ekstra stejlt. Happo One er kendt for at have mange præparerede nedfarter (hvor sneen dog ofte er dyb pga. det store, daglige snefald) til den øvede skiløber samt gode muligheder for off-piste.

Hakuba 47: Her kan de øvede og eksperterne nyde godt af lange stejle nedfarter samt en freestyle park med half-pipe.

Goryu: Med sine brede pister og flade terræn, henvender Goryu sig til begyndere og let øvede, der vil prøve kræfter med den dybe sne.

Iwatake: Også her er der brede pister, som er ideelle for lettere øvede og øvede skiløbere. Desuden er det også hjemsted for en populær freestyle park. Det er også i Iwatake, du kan nyde en fantastisk 360 graders udsigt over hele området.

Tsugaike: Super område til begyndere og ideelt til de øvede. Det er også herfra der er mulighed for heli-skiing.

Cortina: Dette er powder-skiløbernes favorit, da der både er stejl tree skiing samt lifter til off-piste områderne. På dage med nyfalden powder, kan der dog være lidt trængsel.

Norikura: Er forbundet med Cortina og byder på gode pister til både begyndere og øvede. Oftest er der rigtig god plads, både i lifter og på pisterne.

Sun Alpina: Består af to forbundne områder, Sanosaka og Kashimayari. Sanosaka har lidt af det hele, mens Kashimayari specielt er berømt for nat-skiløb.

Minekata: Et mindre område med terræn der egner sig bedst til de let øvede og øvede.

Ikke alle områderne tillader off-piste.

Hakuba får omkring elleve meter sne pr. sæson, og selvom sneen ikke er helt så knastør som sneen på Hokkaido mod nord, er den stadig tør og fantastisk velegnet til powder skiløb.

Sæson: December – maj

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring