Efterårsferie i Japan

Længde: 14 dage / 12 nætter  •  Priser fra kr. 19.995,-

Uforglemmelig efterårsferie i Japan fra 8. til 22. oktober

Tag på en helt uforglemmelig rundrejse med tog i forbindelse med efterårsferien fra 8. oktober til 22. oktober 2024. Japan byder på en overflod af kontraster, storslået natur, rig kulturarv og en fascinerende historie.

Rejsen starter i den pulserende metropol, Tokyo, hvor moderne storby står side om side med historiske templer og kontrastfyldte bydele, og slutter i naturskønne omgivelser i Hakone, for foden af Mt. Fuji.

Du kommer nemt, hurtigt og effektivt rundt med dit JR Pass og dit Hakone Free Pass ved hånden. Begge kort er inkluderet i rejsens pris og giver ubegrænset adgang til Japans veludviklede tog-net, der forbinder destinationerne på rejsen.

Undervejs besøger du:

Tokyo: Fascinerende storby med pulserende energi, moderne arkitektur og traditionelle japansk charme.

Kanazawa: Rig på historie fra samuraiernes tid.

Hiroshima: Historisk, hårrejsende og rørende – Hiroshima har det hele og er i den grad et besøg værd.

Kyoto: Kejserbyen med hele 17 seværdigheder på UNESCO’s Verdensarvliste.

Hakone: Nationalpark med vulkansk aktivitet, Ashi-søen og Owakudani-dalen, og kig til Mt. Fuji.

Vil du se noget helt andet og selv bestemme rejseruten? Ingen problem, dagene mellem ankomsten den 9. oktober og afrejsen den 22. oktober kan du få skræddersyet helt efter egne ønsker.

Bestil et tilbud på rejsen her

Læs om mere om rejsen i dag-til-dag beskrivelsen nedenfor.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
14 dage/12 nætter
Start:
Tokyo
Højdepunkter:

Tokyo – Kanazawa – Hiroshima – Kyoto – Hakone

Slut:
Tokyo
Priser fra:
DKK 19.995,-
Dag-til-dag
8. oktober: Afrejse København

Flyrejsen mod Japan påbegyndes.

9. oktober: Ankomst Tokyo

Velkommen til Japan!

Efter en nat på flyet ankommer du til Narita International Airport i storbyen, Tokyo. Byen er enorm, så det er en godt idé at planlægge de næste dages sightseeing på forhånd, så du får så meget som muligt med.

10. - 11. oktober: Tokyo

Udforsk Tokyo

Et metorkort er et must, når du kaster dig ud i Tokyo og storbyens 23 bydele. Afstandene er store og mange af de seværdige attraktioner ligger langt fra hinanden. Oplev Tokyos fascinerende kontraster, når du bevæger dig mellem historiske bydele og hellige templer, og moderne og hippe dele af byen.

Nogle af Tokyos seværdigheder…

Senso-ji Temple: Ældste tempel i Tokyo, beliggende i Asakusa-området. Udforsk det farverige marked (Nakamise Street) der fører op til templets indgang.

Tokyo Skytree: Imponerende 334 meter højt vartegn i Tokyo, hvorfra du kan nyde udsigten. På en klar dag kan du ane Mt. Fuji langt ude i horisonten og om aftenen kan du se Tokyos enorme tæppe af lys ligeså langt øjet rækker.

Shibuya Crossing: Oplev den verdensberømte fodgængerovergang ved Shibuya Station. Opleves allerbedst fra Starbucks i Shibuya Mark City.

Meiji Shrine: Fredfyldt shinto-helligdom omgivet af en skov i Shibuya. Nyd omgivelserne på en stille gåtur og oplev traditionel japansk kultur.

Tsukiji Fish Market: Udforsk verdens største fiskemarked i Chuo-området. Nyd frisk sushi og andet seafood i de mange boder og gadekøkkener i området omkring markedet.

12. oktober: Tokyo – Kanazawa

Samurai-historie

Rejsen fortsætter med tog fra Tokyo til samurai-byen, Kanazawa, beliggende i Hokuriku-regionen og kendt for sine historiske attraktioner. I samuraiernes æra var Kanazawa den mest velstående by i Japan. Byen undgik bombardementer under 2. verdenskrig, hvilket har resulteret i en yderst velbevaret gammel bydel i dag.

13. oktober: Kanazawa

Historiske samurai-huse og geisha-distrikter

Udforsk Kanazawas seværdigheder på egen hånd i dag. Et must-see er Kenroku-en, en overdådig slotshave fra det 17. århundrede, rangeret blandt Japans smukkeste haver. Tæt ved ligger Kanazawa Castle Park, der huser en imponerende fæstning med rødder tilbage til 1580. De velbevarede samurai- og geisha-distrikter, herunder Nishi Chaya, Higashi Chaya, Kazue-machi og det historiske Nagamachi, byder på en rejse gennem fortiden med charmerende træhuse og smalle gader. Besøg også Myōryū-ji, også kendt som Ninja-templet fra 1643, med hemmelige trapper, tunneler og falske døre, bemærk dog, at adgang kun er tilladt med guide, og rundvisninger er på japansk.

14. oktober: Kanazawa – Hiroshima

Historiske Hiroshima

Turen går atter videre med tog til endnu en by med en stor historisk betydning. I modsætning til Kanazawa, blev denne by langtfra forskånet under 2. verdenskrig, det er nemlig Hiroshima der nu venter.

15. oktober: Hiroshima

Historiske Hiroshima

Hiroshima er i dag en farverig og folkelig japansk by med ca. 1 million indbyggere, men byens dystre fortid fornægter sig ikke. Den 6. august 1945 var den skæbnesvangre dag, hvor Hiroshima kom på verdenskortet for tid og evighed. Atombomben, som de amerikanske styrker kastede over byen, har kostet op mod 200.000 mennesker livet og jævnede nærmest hele Hiroshima med jorden.

Byens stærke varetegn – Atombombekuplen

En enkelt bygning efterlod dog en velbevaret ruin, som stadig står den dag i dag. Ruinen med kuplen på taget, som går under navnet Atombombekuplen, står i dag som et stærkt symbol på byens historie og er desuden at finde på UNESCOs Verdensarvliste.
Atombombekuplen ligger placeret i hjertet af ”Hiroshima Peace Memorial Park”, på arealet som tidligere udgjorde byens travle centrum. I parken findes flere historiske mindesmærker samt Fredsmindemuseet, hvor du kan få yderligere indsigt i byens grusomme historie.

Hiroshimas kontraster

Det er svært at komme udenom krigshistorien når man besøger Hiroshima, men heldigvis har byen rejst sig på ny og der er også andet at opleve her. Besøg f.eks. Hondori arkaden, hvor du finder masser af mennesker, butikker og restauranter.
Når aftenen og natten falder på, bliver neonlysene tændt i Nagarekawa distriktet, som er hjemsted for byens natteliv og et utal af barer og restauranter.
Centrum i Hiroshima er ikke større end at det kan opleves til fods, alternativt kan du benytte byens sporvogne.

16. oktober: Hiroshima – Kyoto

Skattekammeret Kyoto

Turen fortsætter nu videre til kejserbyen, Kyoto, hvor der venter historiske bygningsværker, kulturelle attraktioner og velbevarede templer. Kyoto er uden sammenligning Japans historiske og kulturelle skattekammer.

17. - 18. oktober: Kyoto

Hele 17 UNESCO Verdensarv-steder

To hele dage til at udforske nogle af Kyotos mange helligdomme, buddhistiske templer og 17 UNESCO Verdensarv-steder. Med hundreder af helligdomme og tusindvis af templer kræver det lidt forberedelse at optimere tiden til rådighed.

Nogle højdepunkter inkluderer det spektakulære guldbelagte Kinkaku-ji-tempel, den ikoniske Fushimi Inari-taisha-helligdom med sine røde torii-porte og den betagende Sagano Bamboo Forest med sine tårnhøje bambus. Et besøg på det højtbeliggende Kiyomizu-dera-tempel uden for byen belønner dig med en imponerende udsigt over Kyoto by. Husk også at få en slurk vand fra Otowa-no-taki-kilden for et langt liv med godt helbred.

19. oktober: Kyoto – Hakone

Mt. Fuji i sigte

Efter nogle dage med templer og helligdomme i Kyoto, går turen nu til Hakone, som ligger smukt placeret for foden af Mt. Fuji mellem Tokyo og Kyoto.

20. - 21. oktober: Hakone

Naturskønne Hakone Natinal Park

Hakone National Park strækker sig over en vulkansk undergrund og et område med flere aktive vulkaner, hvilket resulterer i et betydeligt antal varme kilder. Fra adskillige steder i nationalparken kan du nyde en uberørt udsigt til Japans ikoniske vartegn, Mt. Fuji, der rejser sig 3.776 meter over landskabet. Den naturskønne nationalpark kan også opleves på en bådtur på Ashi-søen eller med svævebanen over den vulkansk aktive dal, Owakudani.

Sidst på dagen går turen med tog mod lufthavnen.

22. oktober: Afrejse Hakone / Tokyo - hjemkomst København

Tid til afsked med Japan for denne gang

I løbet af dagen går turen fra Hakone mod Haneda International Airport i Tokyo, hvorfra der flyves umiddelbart efter midnat.

Efter flyrejsen er der atter dansk grund under fødderne i løbet af eftermiddagen.

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse (2-11 år)*
19.995,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse*
23.395,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse København - Tokyo t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
12 hotelovernatninger i h.t. dag-til-dag-beskrivelse
14 day JR Rail Pass - Ordinary Seat
Hakone Free Pass - 3 days
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Bemærkninger

*Der tages forbehold for udsolgte hoteller.

Overnatningsteder
Antal
Tokyo3
Kanazawa2
Hiroshima2
Kyoto3
Hakone2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Mille og se hvor i verden hun har rejst

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent - Randers

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.