Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

“Future for Children” trek

Længde: Ca. 8 timer  •  Priser fra kr. 910,-

Unikt heldagstrek på Bali – trek to make a difference!

Højt oppe i bjergene i Muntigunung regionen, som ligger i den nordøstlige del af Bali, lever nogle af øens mest fattige mennesker i små landsbysamfund.

Tilbage i 2004 fik schweiziske Daniel Elber, grundlægger af non-profit organisationen ”Future for Children” øjnene op for de små samfund og de udfordringer den isolerede tilværelse førte med sig. Han påtog sig opgaven at lette disse menneskers hverdag og bringe hjælpen til dem, hvilket han har gjort siden da. I årenes løb er der søsat flere projekter, hvor indbyggerne arbejder og hjælper sig selv til en bedre og mere tålelig tilværelse med sundhed, uddannelse og skolegang for børnene.

De fleste balinesere kender Muntigunung regionen, men ikke for smuk natur eller grønne ris-terasser, men fordi det ofte var kvinder og børn herfra, der tiggede i gaderne i det sydlige Bali.

Udover fattigdom, er Muntigunung regionen også en af de mest tørre regioner på hele Bali og vand var derfor en konstant bekymring. Kvinderne og deres børn gik tidligere omkring fire timer for at hente vand fra Batur søen. De skulle vandre ad smalle og ujævne stier for at hente ganske få liter vand til hele familien. ”Future for Children” fik gennem deres første projekt etableret regnvandsopsamlere, så familierene gik fra at skulle dele en spand med 10-15 liter vand pr. dag til i dag at have ca. 25 liter pr. person pr. dag! Og de anstrengende vandreture til søen er naturligvis fortid.

Siden da er projekterne blevet flere og den dag i dag bliver der flittigt arbejdet med bl.a. at flette kurve af tørrede palmeblade, forarbejde og pakke cashewnødder, palmesukkerproduktion samt at væve håndlavede hængekøjer og stoftasker. Alt der produceres bliver solgt videre og de små samfund har i dag formået at blive langt mere selvhjulpne og selvforsynende, takket være Daniel Elbers ”Future for Children” projekt.

“Trek to make a difference”

Brug en dag på en god sags tjeneste og få en helt unik oplevelse til en ukendt og isoleret del af Bali, som ikke mange stifter bekendtskab med.

Dagen starter tidligt med afhentning på Kubu Indah Resort. Du kører ad små og snoede veje til mødestedet, hvor guiden venter og vandreturen har sin start. Der bliver medbragt både morgenmad, frokost og vand, som bliver båret af en medhjælper.

Ruten går ad smalle stier opad bjerget og morgenmaden serveres når du når toppen. Efterfølgende vandres der det sidste stykke frem til de isolerede landsbyer. Undervejs kan du opleve og nyde flotte udsigter til både Lake – og Mount Batur.

Du kommer nu frem til landsbyerne og undervejs vil du opleve flere af de projekter og aktiviteter der de senere år er sat i søen for at hjælpe regionen på rette vej og ikke mindst, selvhjulpen kurs.

Frokosten serveres undervejs og sidst på dagen går turen i bil nedad bjerget og retur til Kubu Indah Resort.

I løbet af dagen vandres der i flere timer på smalle stier og ujævne underlag, så godt og passende fortøj er et must!

Gå på opdagelse i alle vores rundrejser på Bali her.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person
910,-
Inkluderet i prisen
Transport fra/til Kubu Indah Resort
Engelsktalende guide
Medbragt morgenmad, frokost og vand
Bemærkninger

NB! Udflugten er eksklusiv for gæster på Kubu Indah Resort!

Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev