Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Bali/Indonesien
Hoteller

Hoteller på Bali

Unik overnatning på Bali, Gili-øerne, Lombok, Java og Lembongan

På øerne Bali, Gili og Lombok findes et stort og varieret udvalg af hoteller og resorts, som kan indfri langt de fleste feriedrømme. Omgivelserne byder på alt fra fine sandstrande, rå kyster, aktive vulkaner, grønne rismarker og meget meget mere.

På Bali er hotelstandarden generelt høj, og mange hoteller har både pool og egen restaurant. På de fleste hoteller kan de også hjælpe dig med at booke alt fra transport til spabehandlinger og dykkerudflugter.

Find din rundrejse på Bali her

Vær i øvrigt opmærksom på, at hvis du ønsker at bestille en pakkerejse til Bali, så kan det (blandt andet) gøres ved at bestille flybillet og minimum 2 hotelovernatninger samlet, hos samme udbyder, hjemmefra. Læs mere om pakkerejser og tryghedsgaranti her.

Udvalgte hoteller på Bali

  • I Ubud kan vi anbefale det skønne 4 1/2 stjernede Kamandalu Resort & Spa. Her kan du nyde dine måltider på resortets prisbelønnede restaurant og bo i en villa, der ligger med udsigt til de frodige rismarker.
  • Puri Bagus Lovina ved Lovina kan du bo lige ved den sorte lavastrand og med udsigt til det blå hav. Og så har hotellet egen spaafdeling, hvor du kan nyde en afslappende behandling.
  • På Balis nordøstkyst ligger Kubu Indah Dive & Spa Resort i den idylliske fiskerlandsby Kubu. Kubu er både danskejet og lidt af en overset perle med et veludstyret in-house dykkercenter.

Også på Gili og Lombok finder du et godt udvalg af hoteller, hvor du kan nyde ø- og ferielivet.

TIP! Besøg også rejsenbloggen og få gode idéer til hvor du kan bo på Bali.

Få hjælp til at finde det helt rigtige hotel eller resort på Bali

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev