Få et tilbud på din rejse

Ubud – Lovina

Priser fra kr. 475,-

Sightseeing transfer: Oplev templer, bjerglandskaber, marked og vandfald

Tag på sightseeing transfer mellem hotellerne i Ubud og Lovina. Ruten går forbi de berømte templer Taman Ayun og Ulun Danu, bjergene i Bedugul og Git-git vandfaldet.

Du afhentes på dit hotel i Ubud. Fra dit hotel går turen til Mengwi og Taman Ayun templet, som blev opført i det 17. århundrede af en lokal Raja. Templet består af flere enkeltstående helligdomme med smukke udskæringer i træ, som indenfor murene er omgivet af en voldgrav.

Turen fortsætter gennem tropisk skov ved foden af Mount Batukaru frem til Luhur Batukaru templet og de smukke grønne ris terrasser ved Jatiluwih. Herefter køres der op i bjergene til Bedugul, som ligger 850 meter over havets overflade.

Frokosten spises på Pacung Indah restaurant.

Efter frokost går turen videre mod Candi Kuning, hvor det lokale blomster- og frugtmarked skal besøges, inden turen fortsætter til en af Balis meget fotograferede seværdigheder, Ulun Danu templet, som ligger eventyrligt placeret ved Lake Beratan.

Turen går nu det sidste stykke via Singaraja, som er Balis næststørste by efter Denpasar, inden der gøres stop ved Gitgit vandfaldet. Efter en kort vandretur i frodige og tropiske omgivelser, når du frem til det smukke 35 meter høje Gitgit vandfald, som er turens sidste stop.

Sidst på dagen ankommer du til dit hotel i Lovina.

Vil du hellere på rundrejse i Thailand eller Japan? Så finder du alle vores rundrejser lige her.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 personer
555,-
Pris pr. person ved 3-4 personer
475,-
Inkluderet i prisen
Transfer
Lokal engelsktalende guide
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.