Få et tilbud på din rejse

Bestil trygt din rejse med vores PAKKEREJSE- OG PRISGARANTI

Som vi tidligere har skrevet om, har Covid-19 vendt mange ting på hovedet, også den økonomiske sikkerhed ved at bestille en rejse. Pakkerejseloven definerer nemlig, at du som kunde ikke har ret til at få fuld refusion for rejsen, såfremt rejsen bestilles, når der frarådes rejser til et land, og der fortsat er, eller igen frarådes rejser på afrejsetidspunktet, fordi årsagen var kendt på bestillingstidspunktet.

FORVENTNINGENS GLÆDE ER STOR

Hos DANexplore tror vi på, at rejser igen bliver muligt til mange områder i løbet af efteråret. Vi ved, at forventningsglæden også er vigtig for den samlede rejseoplevelse, og at store rejser kræver grundig planlægning i god tid. Derfor kan vi nu tilbyde jer en ekstra gratis sikkerhed, så rejsen kan bestilles, og drømmene kan begynde.

PRIS GARANTI

Under nogle kriser opstår der også muligheder der er værd at udnytte. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi for tiden rejser mindre end normalt. Derfor har mange flyselskaber og hoteller tomme kapaciteter som de sælger ud til lave priser. Udnyt derfor de lave priser og bestil din rejse nu, så stiger rejsen ikke i pris.

PAKKEREJSE GARANTI

Covid-19 har vendt mange ting på hovedet. Derfor giver langt de fleste af vores leverandører os mulighed for frit at kunne afbestille, og denne mulighed giver vi videre til dig. Det betyder, at på langt de fleste af vores rejser kan vi nu tilbyde gratis PAKKEREJSEGARANTI, der sikrer dig fuld refusion af hele det indbetalte beløb til os, såfremt Udenrigsministeriet 60 dage før afrejse fraråder rejser til dit rejsemål.

PAKKEREJSEGARANTIEN gælder for bestilling af rejser med afrejse i 2021 og er gældende fra 30. juli 2020 til muligheden ikke længere findes på vores hjemmeside.

Ved bestilling vil vi tydeligt gøre dig opmærksom på, om du har denne rettighed.

DIN TRYGHED

Vores forretning er vores kunders tilfredshed, læs gerne nogle af vores anmeldelser her, det forpligter.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, stiller 24 timers dansk døgnvagt til rådighed når du er ude at rejse, og har i øvrigt tilbagebetalt alle vores kunder for aflyste rejser, som vi skal.

SÅDAN GØR DU

1: Tag kontakt til os, så vi sammen kan få sammensat lige præcis den rejse, I går og drømmer om. Mulighederne er mange, og priserne er lige nu meget gunstige!

2: Tjek om jeres rejseforsikring dækker på ferien, såfremt I bestiller rejsen, når rejser frarådes, og I skal rejse, når rejser IKKE frarådes. Dækker forsikringen på rejsen, så fortsæt til punkt 3, ellers kontakt os for at høre om jeres muligheder.

3: Kontakt os på mail, Facebook, telefon eller send en rejseforespørgsel og du vil hurtigt høre fra os.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.