Få et tilbud på din rejse

Bestil nu – betal når verden åbner

Covid-19 har vendt mange ting på hovedet, også den økonomiske sikkerhed ved at bestille en rejse. Derfor tilbydes alle kunder en Tryghedsgaranti, når de bestiller en rejse hos DANexplore

Hos DANexplore tror vi på, at rejser igen bliver muligt. Vi ved, at forventningsglæden er vigtig for den samlede rejseoplevelse, og at store rejser kræver grundig planlægning i god tid. Derfor tilbyder vi en ekstra og gratis sikkerhed, så rejsen kan bestilles nu, og drømmene kan begynde – vi kalder den ”Bestil nu – betal når verden åbner”, som inkluderer både pris- og pakkerejsegaranti.

Pakkerejseloven definerer nemlig, at du som kunde ikke har ret til at få fuld refusion for rejsen, såfremt rejsen bestilles, når der frarådes rejser til dit ønskede rejsemål, og årsagen var kendt på bestillingstidspunktet.

Det behøver du ikke at bekymre dig om med vores nye tiltag.

Læs også: Derfor er din investering i sikre hænder, når du bestiller en pakkerejse

Prisgaranti når du bestiller din rejse i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi for tiden rejser mindre end normalt. Derfor har mange flyselskaber og hoteller tomme pladser, som de sælger til lave priser. Udnyt derfor de lave priser og bestil din rejse nu, så stiger rejsen ikke i pris.

Bestil nu – betal når verden åbner

Vores anbefaling er, at vi i samarbejde med dig planlægger din drømmerejse nu og får alt på plads, ligesom du ville gøre under normale omstændigheder. Forskellen er blot, at vi IKKE opkræver depositum og restbetaling før verden åbner igen!

På den måde har du som gæst hos DANexplore ingen risiko, og du kan trygt glæde dig til verdenen åbner, og du igen kan rejse.

Din tryghed: Trustpilot, Rejsegarantifonden og 24 timers døgnvagt

Vores forretnings fundament er vores kunders tilfredshed – se hvad de skriver på Trustpilot her.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, og tilbyder desuden 24 timers dansk døgnvagt til alle vores kunder, når du er ude at rejse. I øvrigt har vi tilbagebetalt alle vores kunder for aflyste rejser, som vi skal.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en rejse

Mulighederne er mange, og priserne er lige nu meget gunstige! Tag kontakt til os, og sammen får vi planlagt lige præcis den rejse, I går og drømmer om.

HUSK også… At tjekke om jeres rejseforsikring dækker på ferien, såfremt I bestiller rejsen, når rejser frarådes, og I skal rejse, når rejser IKKE frarådes.

Kontakt os på info@danexplore.dk, Facebook eller telefon 86 40 88 44 (pt. mandag/onsdag/fredag) og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.