Få et tilbud på din rejse

Aktuel information om Coronavirus

Opdateret d. 18. december 2020

Til dig der skal rejse med os til og med d. 28. februar 21.

Vi har kontakt med alle vores gæster og har refunderet alle gæster for aflyst rejse.

Til dig der skal rejse med os fra d. 01. marts 21.

Vi afventer i øjeblikket nyt fra Udenrigsministeriet i forhold til de fremtidige rejsevejledninger.
Så snart vi har en udmelding, som påvirker din rejse, kontakter vi dig.

Fraråder Udenrigsministeriet rejser til det område, du skal besøge eller ønsker landet, du skal besøge ikke at åbne deres grænser for danskere, får du hele det indbetalte beløb tilbage, såfremt du har købt en pakkerejse* hos DANexplore.

Ovenstående er gældende, uanset om du har betalt depositum eller hele rejsens pris.
Derfor beder vi dig følge de almindelige regler for indbetaling af restbeløbet på din rejse ud fra den faktura, som du tidligere har modtaget.
Såfremt du allerede nu har besluttet, at du ikke ønsker at rejse, kan du aflyse din planlagte rejse efter vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her:
https://www.danexplore.dk/om-danexplore/generelle-betingelser/

Nye rejser

Vi har fuld forståelse for, at man overvejer sine fremtidige rejseplaner en ekstra gang nu hvor verden er vendt på hovedet, men vi glæder os til igen at kunne hjælpe vores gæster ud i verden.

En ting vi kan garantere dig er, at når du ønsker at komme i gang med planlægningen af din fremtidige rejse, er du i trygge hænder hos DANexplore. Du vil altid være sikret og få dine penge retur, hvis du bestiller en pakkerejse, som senere måtte blive aflyst pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger.Læs mere her om vores pakkerejsegaranti https://www.danexplore.dk/om-danexplore/pakkerejse-og-pris-garanti/

* En pakkerejse består af minimum to af følgende rejseydelser:
Transport, Indkvartering, Turistmæssig ydelse, Billeje