Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

Singapore stop over: 6 seværdigheder i Singapore

Marina Bay, Sentosa Island og autentiske madmarkeder. Få en guide til Singapores seværdigheder.

6 oplevelser du ikke vil gå glip af på din Singapore stop over

Der er mange grunde til, at det er en fordel at lave en Singapore stop over, når du rejser til Østen, Australien eller New Zealand.

En stop over betyder, at du gør et stop på vejen i det land, hvor du mellemlander, inden du flyver videre. En stop over er derfor en god måde at bryde en lang rejse op, og så får du ekstra oplevelser med hjem.

En anden fordel ved en stop over er, at du får mulighed for at vænne dig til tidsforskellen, inden du rejser videre til din endedestination.

Sightseeing i Singapore

Flyver du med Singapore Airlines, har du muligheden for at købe en Singapore stop over pakke inklusiv hotel og gratis entre til (eller rabat på) en lang række af byens seværdigheder.

Singapore ligger på en ø på størrelse med Bornholm og har omkring 5 millioner indbyggere.

Ved ankomst i Singapore bliver du mødt af en topmoderne storby, som fremstår yderst ren og pæn. Når du kører ad motorvejen fra lufthavnen mod byen foregår det via en lang allé af sirligt klippede blomsterbede, der står snorlige.

Turen fra lufthavnen til byens centrum tager omkring 20 minutter, så det er nemt at komme til- og fra lufthavnen med taxa. Så har du en mellemlanding med nogle timers ophold i Singapore, er der også mulighed for at bruge ventetiden på lidt sightseeing.

Vi giver dig et overblik over 6 seværdigheder, du kan opleve på en Singapore stop over

1. Marina Bay – Skibet der ‘svæver’ i 57 etagers højde

Marina Bay er et imponerende bygningsværk, der tager pusten fra de fleste. Fra Singapores pulserende havnepromenade kigger du over på skibet, der ‘svæver’ i 57 etagers højde.

Skibet ligger henslængt over 3 hoteller med 2.600 værelser.

Bygningsværket er en ikonisk seværdighed i Singapore, og hvis du spørger os, så er det da også et must at opleve den store bygning under din Singapore stop over.

På toppen af bygningen er der en udendørs skybar, som er åben for alle besøgende. Her nyder du en lækker cocktail med udsigt til byens havneområde og skyline.

2. Gardens by the Bay – Lysende træer

Gardens by the Bay er et fascinerende syn med en blanding af menneskeskabt ingeniørkunst og naturlige beplantninger. Det giver haven, der ligger i byens udkant ved Singapore-flodens udmunding, en helt særlig stemning.

Havens hovedattraktion er de 18 kæmpestore, kunstige træer, der rager 50 meter op mod himlen. Når mørket falder på indgår de store træer i et særpræget lysshow med musik. Showet er en stor attraktion, og hver aften tiltrækker det mange besøgende. Det er også muligt at komme op i de kunstige træer, hvorfra du har udsigt over byen.

I dagstimerne anbefaler vi, at du går tur ad havens mange stier forbi grønne områder, imponerende blomsterparker og kunstige vandfald. Haven gemmer på flere kupler med hver deres oplevelser og økosystemer.

En af dem er Cloud Forest, som er lidt af et magisk mysterium. I kuplens centrum troner et 30 meter højt og bæredygtigt bjerg. Bjerget har desuden verdens højeste menneskeskabte vandfald.

3. Singapore Zoologisk Have – Kom helt tæt på alverdens dyr

Singapore Zoologisk Have er udnævnt som en af verdens bedste regnskovs-haver. Haven inviterer inden for til et univers med over 2.600 dyr af 300 forskellige arter. Haven har et ‘open concept’, så du kommer helt tæt på dyrene.

Under dit besøg i haven bliver du klogere på regnskovens dyreliv og økosystem. Parkens helt store attraktion er pandaerne, og så er haven delt op i flere temaer.

Du kan for eksempel komme på River Safari, hvor du kommer på en interaktiv tur forbi verdens største floder og deres dyreliv. Her hilser du for eksempel på Marvels of the Manatees.

En anden mulighed er tage på den prisbelønnede Night Safari. Her holder dyr, der primært regerer om natten, til. Kom helt tæt på løver, hyæner og den asiatiske elefant.

4. Sentosa Island – The State of Fun

Øen Sentosa Island kaldes også for ‘The State of Fun’. Og det er velbegrundet. Øen lokker nemlig med et stort og varieret udbud af underholdning og aktiviteter.

Du kommer til øen med båd, og sejlturen tager omkring 10 minutter.

Øen er blandt andet kendt for sine strande, hvor du nyder ferielivet. Men der er også en lang række af andre aktivitetsmuligheder:

  • Sommerfugle-park med farvestrålende sommerfugle og eksotiske insekter
  • Adventure Cove Waterpark med udendørs vandrutsjebaner og badeland
  • Singapore Universal Studios med forlystelser for hele familien
  • Akvarium med mere end 100.000 marinedyr

Øen har desuden flere vandreruter og gode spisesteder, hvor du kan nyde dagens frokost.

5. Singapore River Cruise – Se Singapores imponerende skyline fra vandet

På en af Singapores hop-on-hop-off både får du en anderledes sightseeing til vands.

Du sejler blandt andet i metropolens havneområde og sejler forbi Marina Bay med skibet, der ‘svæver’ i 57 etagers højde. Fra båden får du virkelig en fornemmelse af, hvor stor bygningen er.

Bådturen fortæller dig også historien om Singapores udvikling fra lille fiskerby til et sprudlende knudepunkt for havnehandel.

Singapore stop over river cruise

6. Lau Pa Sat – Madmarked med små ‘gade-køkkener’

Lau Pa Sat er et fantastisk autentisk madmarked, hvor luften er tyk af eksotiske krydderier. Du går rundt blandt de små gade-køkkener, som serverer alt fra de asiatiske køkkener. Du finder for eksempel indiske, thailandske, japanske og kinesiske køkkener.

Her spiser du med de lokale, og du får lækkert mad for få penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *