Tilbage til bloggen

Rejser i november for hele familien

5 efterårsferier for hele familien hvor der er tid til at være sammen - under varme himmelstrøg

Rejser i november: 5 efterårsferier der samler familien

På en almindelig torsdag kan det være svært at få tid til et spil Rummikub eller et besøg i Zoologisk Have.

Af samme grund er ferierne ofte en kærkommen tid, hvor der er tid til alt den kvalitetstid, der ikke altid er plads til i en arbejdsuge.

Derfor giver vi dig 5 rejser i november, der samler familien – under varme himmelstrøg.

Temaparker, strand og shopping i Orlando, Florida

Orlando er en vaskeægte legeplads for store og små legebørn. Den ene temapark efter den anden inviterer inden for til rutsjebaner, karruseller og rumraketter. Af temaparker kan nævnes: Walt Disney World og Universal Studios.

Men det er ikke kun familiens yngste, der bliver underholdt i Florida. I Downtown Orlando finder du lækre restauranter og natteliv.

Og en times kørsel fra Orlando ligger både Kennedy Space Center, Daytona Beach og hyggelige Winter Park for de kunst- og kulturinteresserede.

Skal kufferten fyldes med gode fund, har Orlando store outlet-malls.

I Orlando kan du vælge at bo i ferielejligheder med plads til hele familien. Og så lokker de hvide sandstrande med hygge, leg og badning.

Florida er oplagt, hvis du planlægger en familieferie med både temaparker og badeferie 

Kænguruer, snorkling og jungle-eventyr i Australien

I Australien går din rejsedrøm i opfyldelse. Australien er nemlig et fantastisk rejseland. Naturen er varieret med alt fra øde outback og frodig jungle til mangroveskove og hvide sandstrande.

Også byerne er forskelligartede med pulserende storbyer som Sydney og Melbourne og hyggelige kystbyer som Port Douglas og Nusa, hvor atmosfæren er afslappet.

For familiens yngste er der et spændende dyreliv med kænguruer og koalabjørne. Og så kan de prøve kræfter med boomerang-kastning, som var The Aboriginals favorit jagt-værktøj.

Og så må du ikke gå glip af snorkling på Great Barrier Reef. Det foregår som udgangspunkt på en dagsudflugt med båd. Sikkerheden er i top, og alle kan være med. Udstyr bliver udleveret på båden.

På en kør-selv ferie i Australien er det oplagt at rejse i autocamper. Her bor du bekvemt med alt ved hånden, og du skal kun pakke ud én gang. Undervejs bor du på campingpladser, hvor børnene kan boltre sig på legepladser, mens de voksne starter grillen.

Familie-resorts, junglesafari og strandhygge i Thailand

I Thailand får du en rejse i november dine børn vil elske. På en rejse til Thailand kan du bo på familie-venlige resorts med store swimmingpools, legepladser og børneklubber. Så børnene får et ophold fuld af sjove aktiviteter, mens mor og far læser en god bog eller får kolde forfriskninger i poolbaren.

I Khao Sok National Park er det muligt at tage på junglesafari, hvor du vandrer gennem junglen. Nogle steder i vand til knæene.

På et ophold i Khao Sok bor du i luksus safaritelte, og så besøger i en elefantlejr, hvor børnene kan fodre og bade elefanter.

Det er næppe gået din næse forbi, at Thailand har mange dejlige strande med svajende palmer. Her er der masser af tid til hygge og leg i strandkanten. Flere steder er der også god snorkling.

Brølende løver, safari-camps og palmesus i Afrika

Hvilket barn vil ikke elske at opleve dasende løver og græssende zebraer på savannen? På en rejse i november til enten Kenya eller Tanzania får både børn og voksne store oplevelser.

På safari i de afrikanske nationalparker er der gode chancer for at opleve The Big Five: løver, bøfler, næsehorn, leoparder og elefanter.

Undervejs kan du vælge at bo i enten telt-camps eller lodges. Alle belliggende med udsigt til savannen og de mange dyr. Så det er ikke utænkeligt, at du falder i søvn til lyden af brølende løver.

Det er oplagt at afslutte safari-rejsen med en afstikker til Zanzibar. Her venter den historiske by Stonetown, hvide sandstrande og snorkling.

Stig ombord på dit flydende hotel med et væld af aktiviteter

En steward byder dig velkommen ombord på dit flydende hotel. Ombord bor du naturligvis i egen kahyt, som er mulig at få med balkon.

Skibet lokker med et væld af oplevelser for både store og små. Af oplevelser kan nævnes: swimmingpools, spa-afdeling, kasino, minigolf, diverse legepladser mm. Udbuddet af aktiviteter varierer naturligvis fra krydstogt til krydstogt.

Det er både muligt at booke krydstogter, som er mere henvendt til børnefamilien eller parret, der rejser uden børn.

Skibene har naturligvis også et stort udvalg af restauranter – der er noget for enhver smag.

Bonus: Sådan kombinerer du dit krydstogt med en kør-selv ferie i Florida

PS. Fik jeg sagt, at vi også har skrevet om, hvor det er varmt i februar?

Skriv et svar