Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

Aktiv ferie på Hawaii

Tag på en spændende, aktiv ferie på Hawaii med cykling, trekking, surfing, snorkling eller måske en ridetur?

Hawaii har de bedste muligheder for en afslappet strandferie, hvor du bare kan ”hang loose”, som de lokale siger. Der er dog også rigtig gode forudsætninger for at komme på en aktiv ferie på Hawaii, så hvorfor ikke kombinerer dem?

Uanset om du er til romantiske gåture i strandkanten, snorkling med store djævlerokker og delfiner, vandreture langs Hawaiis dramatiske kyststrækninger eller til store bølger og surfing, så har Hawaii noget for dig.

Surfing og paddleboard

Den gamle hawaiianske surfersport he’e nalu, som betyder at glide på bølgerne, er en indgroet del af den hawaiianske kultur. De bedste og største bølger fanger du på øernes nordlige kyster. Særligt fra november til marts er der rig mulighed for at prøve kræfter med sporten, uanset hvilken ø du befinder dig på.

Aktiv ferie på Hawaii

O’ahu er kendt for at være vært til de største surfing-konkurrencer, men du behøver ikke at have prøvet at surfe før, for at kunne nyde sporten. Du kan få surfer-undervisning og leje udstyr på næsten alle større turiststrande med ordentlige bølger.

Er du mere til at nyde kystudsigten, kan du også leje et paddleboard (SUP). Her står du i stedet på boardet og padler ude på vandet. Det tager lidt øvelse i koordination, men det er nemmere end regulær surfing.

Dykning og snorkeludflugter

Med en vandtemperatur på mellem 22 og 28 grader året rundt, er Hawaii perfekt til både at dykke og snorkle. Også sigtbarheden er noget at skrive hjem om, og der er mulighed for at se farverige tropiske fisk, koraler, skildpadder og delfiner.

Vær dog opmærksom på, at vintermånederne (november-marts) bringer et vildere hav med sig.

Aktiv ferie på Hawaii

Der er gode dykker- og snorkelmuligheder på mange af Hawaiis øer, men Kona kysten på Big Island er særlig kendt for sine store djævlerokker.

Læs mere om natdykning med djævlerokker og 5 andre fantastiske oplevelser på Big Island her

Hvis du ikke allerede har et dykkercertifikat, kan du tage et på Hawaii. Det er dog en forudsætning, at du er en god svømmer, hvad enten du er øvet eller ej.

Tag på vandretur på Hawaii

Går du med hiking-drømme, kan du godt forberede dig på at tabe underkæben, når du udforsker Hawaii. Der er frodig regnskov, imponerende bjerglandskaber, smalle stier på kanten af klipperne og endeløse udsigter ud over stillehavet. Det ene scenarie åbner sig efter det andet, og det er utrolig smukt.

Aktiv ferie på Hawaii

Nogle af Hawaiis imponerende vandreruter er fx:

  • Diamond Head på O’ahu med sin panoramiske udsigt over Waikiki
  • Haleakalā vulkankrateret med sit marslignende landskab og storslåede udsigt på Maui
  • Den legendariske Kalalau sti ved Kaua’is Na Pali kyst med sin regnskov, vandfald og klippeafsatser
  • Hawaii Volcanoes National Park med sin regnskovssti, der nedstiger i Kilauea Iki kraterets sorte gryde

og mange, mange flere.

Rideture på Hawaii

Kan du lide heste, frisk luft og fri natur? Så finder du de bedste ranches og ride-muligheder på Maui og Big Island.

aktiv ferie på Hawaii

På de to øer lever paniolo ånden, den hawaiianske cowboy ånd, i bedste velgående. Tropiske dale, brusende vandfald, klippeafsatser og taro plantager er bare nogle af de syn, der venter dig, når du svinger dig i sadlen.

Cykling og mountainbiking

Tag udfordringen op med øernes kuperede terræn og se Hawaiis smukke landskaber fra cyklen. Ruterne er i top-kvalitet, og du kan leje cykler på de større øer. Cykel igennem regnskov, ned ad vulkankratere og langs smukke kystruter. Du kan vælge at begive dig afsted alene langs kortlagte stier eller deltag i en guidet cykeltur og køre igennem uspolerede smukke områder.

Uanset hvad du drømmer om, er der rigelige muligheder for en aktiv ferie på Hawaii.

Læs mere om rejser til Hawaii her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *