Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Tilbage til bloggen

7 genveje til at få dit livs bryllupsrejse

Bryllupsrejser

Bryllupsrejser hvor der er tænkt på det hele

Brylluppet er for mange en af de ultimative begivenheder i livet, og for de fleste er det en dag, der kigges tilbage på med glæde. Men det er også en dag, der kræver meget planlægning.

Du har sikkert svedt over bordplanen, menuen og det helt rigtige valg af jakkesæt og brudekjole. Efter al planlægningen og bryllupsfesten er det tid til en bryllupsrejse, men det kan måske virke som endnu et logistisk arrangement fuld af planlægning. Men det behøver det ikke være.

For vi har allerede gjort en del af forarbejdet med syv skræddersyet pakkerejser, hvor der er tid og plads til tosomhed.

1) Bryllupsrejse til Kenya og Zanzibar – Safari og strand

Hør løvernes brøl, sov under savannens stjerner og nyd de hvide strande på Zanzibar. Så bliver det vist ikke mere romantisk. Start bryllupsrejsen med unikke oplevelser i Kenya. Hils på forældreløse elefantunger i Sheldrick Elephant Orphanage, kom tæt på girafferne i AFEW Giraffe Centre. Oplev Karen Blixens stemningsfulde kaffeplantage, og udforsk Kenyas nationalparker, hvor savannens dyr boltrer sig.

Efter alle savannens mange indtryk kan du lade oplevelserne bundfælde sig i en liggestol på Zanzibar.

Her er du havnet i et ægte ferieparadis med hvide sandstrande og azurblåt hav. Zanzibar lokker også med den historiske Stone Town, som er på UNESCOs verdensarv. Her kan I gå rundt i de smalle gader og stræder. Eller I kan nyde et køligt glas hvidvin i en af de hyggelige cafeer.

Vil du tage din bedre halvdel med på en kombineret safari- og solferie? Så bliv klogere på, hvad sådan en bryllupsrejse præcis indebærer her.

Vil du hellere til Tanzania og Zanzibar? Intet problem, se bare her.

Bryllupsrejse_safari

2) Bryllupsrejse til Hawaii – Romantik mellem hav, palmer og vulkaner

Palmerne svajer i vinden, det krystalklare vand skyller op på den hvide sandstrand, mens du og din nye ægtefælle går hånd i hånd langs strandkanten. Aloha Hawaii!

På Hawaii er du havnet midt i et eksotisk paradis, hvor der er et væld af oplevelser for dig og din ægtefælle. Brug fx aftenen på en dejlig middag med udsigt til solnedgangen, eller hvad med en sejltur hvor I kan være heldige at se delfiner?

Skal bryllupsrejsen krydres med lidt mere action prægede aktiviteter, kan det anbefales at prøve kræfter med surfing. I er trods alt havnet i et af verdens mest berømte surf-områder. Og så kan I jo konkurrere i, hvem der kan stå længest tid på brættet.

Hawaii er meget mere end strand og palmer. Øerne gemmer også på mange naturskønne oplevelser. Tag fx din ægtefælle i hånden og gå på eventyr i det imponerende vulkanlandskab.

Ved Pearl Harbor kan I gå ombord på slagskibet USS Arizona, der var et af de mange skibe, der blev ramt under det japanske angreb den 7. december 1941. Så her kan du og din nye ægtefælle mærke en lille bid af historiens vingesus.

Skal bryllupsrejsen gå til Hawaii? Så har vi gjort en del af forarbejdet med denne skræddersyet rundrejse på Hawaiis paradisøer.

Bryllupsrejse, Hawaii

3) Bryllupsrejse til New Zealand – Naturoplevelser for to

New Zealand står højt på mange naturelskeres liste over drømmerejser, og med god grund. Landet gemmer nemlig på alverdens naturskatte: varme kilder, gletsjere, aktive vulkaner, regnskove, sneklædte bjerge og gyldne strande. Ja, New Zealand er et sandt mekka, når det kommer til mindeværdige naturoplevelser. Og mon ikke de smukke udsigtsposter og naturvidundere kan tillægge bryllupsrejsen en vis romantik?

Hvis det at sige ja, til hinanden i kirken, ikke fik pulsen tilstrækkeligt op, så er Queenstown et besøg værd. Her kan du nemlig få pulsen op og mærke adrenalinen pumpe. Fra 134 meters højde kan du springe med hovedet først i bungy jump, hvilket meget passende kan blive et symbol på, at du er sprunget ind i livet som ægtefælle. Når du har taget springet, kan du fejre det i Queenslands gader, der byder på hyggelige barer og gode restauranter.

Er du til storslåede naturoplevelser? Så har vi skræddersyet denne rejse, hvor du og din ægtefælle oplever det bedste af New Zealand.

Bryllupsrejse_New_Zealand

4) Bali, Gili & Lombok – Bryllupsrejse i paradis

Svøm i det azurblå vand, bestig en vulkan i højlandet og se delfiner springe i havet ud for Lovina. På Bali får du en guddommelig bryllupsrejse, hvor du kan besøge farvestrålende templer, som balinenserne besøger for at tilbede guderne. Bali kaldes også for Gudernes Ø, og du vil opleve en livsstil, hvor lokalbefolkningen forstår at balancere en moderne hverdag med et traditionelt og kulturelt livssyn.

På Bali får du og din ægtefælle forkælelse for alle pengene. Her er der gode muligheder for spa og wellness, og hotelstandarden er høj. Det balinesiske køkken disker desuden op med lækre retter på øens mange glimrende og billige restauranter

Efter nogle dage på Bali tager I videre til Gili, som er en skøn tropeø. Solen står højt på himlen, og havet har den helt rigtige blå farve. På Gili vil pulsen falde en lille smule, og stemningen er afslappet. Ved Gili er der også mulighed for at snorkle og dykke i koralhavet, der er hjemstad for mange farvestrålende fisk.

Efter nogle dage på Gili går turen til Lombok, hvor den afslappende følelse fortsætter. Her er der tid til bare at være sammen og nyde hinandens selskab.

Lyder en bryllupsrejse til et tropiske paradis perfekt? Så har vi sammensat en rejse til Bali, Gili og Lombok her

Bryllupsrejse_Bali

5) Bryllupsrejse på et krydstogt

En bryllupsrejse handler om gode oplevelser, hvor der er tid og plads til tosomhed, og måske skal der også være mulighed for selvforkælelse? På et krydstogt ligger oplevelser, god mad, varieret underholdning og spændende destinationer for dine fødder. Du rejser bekvemt mellem en række spændende lande.

For mange er selve rejsen lige så stor en del af ferieoplevelsen som de destinationer, du besøger. Og selvom ruten og destinationen ændrer sig dagligt, skal du ikke pakke kufferten hver dag, og det giver dig og din ægtefælle tid til at nyde hinanden.

Du bor på et flydende hotel med et stort udvalg af aktiviteter. Tiden til havs kan fx bruges ved swimmingpoolen, i skibets spa, på en liggestol med en god bog, eller måske et spil minigolf. Du kan også nyde et godt måltid og et glas vin i en af skibets restauranter.

Du kan blandt andet tage på krydstogt og opleve Bahamas, de Dansk Vestindiske øer, Haiti, Jamaica og Mexico, ofte med udgangspunkt i Florida. Eller hvad med at sejle i det vestlige Canada og Alaska samt mere fjerne steder som fx Hawaii, New Zealand, Australien og flere eksotiske Stillehavsøer, bl.a. Bora Bora i Fransk Polynesien og New Caledonia.

Mulighederne er mange, men ét er sikkert. På et krydstogt får du og din ægtefælle tid til hinanden, krydret med fantastiske rejseoplevelser.

Læs mere om de mange krydstogtmuligheder her.

Bryllupsrejse_krydstogt

6) Kør-selv bryllupsrejse i USA – Den ultimative frihed

USA står på manges bucket liste over lande, der skal opleves mindst én gang i livet. Og det er med god grund, for USA er mulighedernes land, når det kommer til rejseoplevelser. I USA har du en unik mulighed for at tage på en kør-selv ferie, hvor du og din ægtefælle kan opleve den ultimative frihed og tosomhed bag rettet, enten i bil eller camper.

På en kør-selv ferie tager du styringen, og du bestemmer om, du vil dreje til højre eller venstre. USA har det hele – oplev storbylivet, gå på eventyr i de store nationalparker, eller slap af ved de tropiske stande. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du og din ægtefælle kan opleve sammen.

På en kør-selv ferie har du og din ægtefælle desuden mulighed for at starte jeres nye liv med hyggelige snakke, når køretiden bliver lang, og I vil sammen skabe nye ferieminder. Mere kan man vel næsten ikke forvente af en bryllupsrejse?

En kør-selv ferie kan virke uoverskuelig at planlægge, og derfor har vi skræddersyet en kør-selv ferie til USA’s Vestkyst, hvor I oplever alle højdepunkterne: Fx San Francisco, Grand Canyon og Las Vegas. Se den skræddersyet kør-selv ferie her

Bryllupsrejse_kør-selv

7) Bryllupsrejse på ski i Canada – Skipakke til Banff

Forestil dig, at du og din nye ægtefælle sidder i skiliften, med udsigt til de endeløse bjerge, på vej op til toppen. Herfra suser I ned af de brede pister og mærker den berømte sne, Canada er kendt for. Til frokost gør I måske holdt på en af bjergets restauranter, hvor I nyder en frokost eller måske en kop varm kakao.

Efter en lang dag på ski besøger I sikkert en af Banffs barer, hvor I, over en øl eller et glas vin, snakker om dagens skioplevelser. Til aften slapper I af hjemme på hotelværelset – måske med et spil eller en god bog inden det er sengetid. En skirejse er den ideelle bryllupsrejse, hvis I vil have en aktiv ferie i fantastiske naturrammer.

Og med en skræddersyet skipakke til Banff er der tænkt på det hele:

  • Fly fra Danmark t/r
  • Hotelophold
  • Lufthavnstransfer t/r
  • Liftkort til alle dage

Skal du og din nye ægtefælle have ski under fødderne på jeres bryllupsrejse? Så kan du læse mere om vores skipakke til Banff i Canada her

Vil I hellere til Whistler eller Kicking Horse? Så finder du alle vores skirejser til Canada her

Bryllupsrejse_ski

 

Skal vi hjælpe dig med at planlægge den perfekte bryllupsrejse? Så tøv ikke med at ringe til os på 86 40 88 44 eller send os en rejseforespørgsel.

Rigtig god bryllupsrejse!

Skriv et svar