Tilbage til bloggen

6 udvalgte oplevelser i det vestlige Malaysia

Trekking, teplantager, templer, turkisfarvet vand og meget mere...

Seværdigheder og oplevelser i Malaysia du ikke vil hjem fra…

En rundrejse i Malaysia er for både par og børnefamilier, backpackere og brudepar. Og ligeså bred som målgruppen er, ligeså stor en variation af oplevelser finder du også i Malaysia.

Glæd dig fx til storbyferie i Kuala Lumpur, vandreture i junglen, historiske byer og ikke mindst bountyøer omgivet af det blødeste sand og et hav for både dykker- og snorkelentusiaster.

Få også inspiration til 6 udvalgte oplevelser på Borneo her.

1. Oplevelser i Kuala Lumpur, Malaysias hovestad

Kuala Lumpur udgør en smeltedigel af Malaysias forskellige etniske grupper. Her finder du både hinduistiske og buddhistiske templer, kirker og moskeer og bygninger fra kolonitiden, hvor byen var under britisk styre.

I dag er Kuala Lumpur en moderne by, som er både ren og nem at komme rundt i. Her er en behagelig atmosfære og masser af spændende udflugts-muligheder. Oplev for eksempel det berømte Sin Sze Si Ya Tempel, Little India og Chinatown og naturligvis Petronas Twin Towers. For de madglade kan vi også varmt anbefale at besøge Kuala Lumpurs mange gadekøkkener.

Få også en mini-guide til 24 timer i Kuala Lumpur her

2. Langkawi, 99 øer på vestkysten af Malaysia

Øgruppen Langkawi er omgivet af funklende turkisfarvet hav, og har strande strøet med palmetræer og det blødeste hvide sand. Hovedøen er en blanding af marker og grønne bjergskråninger. For dem som søger eventyr, så tilbyder Langkawi fremragende dykning og trekkingmuligheder op til De Syv Brøndes Vandfald.

3. Penang, “Orientens perle”

Penang er en af de mest besøgte destinationer i Malaysia – bl.a. på grund af George Town. George Town er på UNESCOs verdensarvsliste, og uden tvivl en af de oplevelser i Malaysia, som du ikke vil gå glip af. Denne historiske by formår med sin unikke arkitektur at forene moderne og historisk arkitektur på charmerende vis.

Penang er også kendt som “mad-hovedstaden” i Malaysia. Så glem ikke at smage den berømte nasi kandar og Penang char kuey teow, når du er der.

Oplev bl.a. Langkawi og Penang på rundrejsen Storby, teplantager & Langkawi

4. Cameron Highlands, teplantager og trekking

Cameron Highlands er kendt for områdets store teplantager, der pryder landskabets bakker og dale med uendelige frodige rækker af grønne teplanter. Er du interesseret i teproduktion? Så besøg de lokale producenter og nyd en kop lokalproduceret te. Med kilometervis af gode stier er Cameron Highlands også et godt sted at trekke. Desuden er her også templer, skove og frugtfarme, som er værd at besøge.

5. Taman Negara National Park

Taman Negara National Park er en 130 millioner år gammel regnskov, som du kan udforske til lands, til vands og i luften. Udforsk kalkstensgrotter, tag på vandretur i junglen, sejl langs floden og spot dyrelivet på en dag- eller aftensafari. Det er også her, du kan gå på verdens længste gangbro, Canopy Walkway, som hænger 30 meter oppe i luften.

6. Redang Island

Redang Island er en berømt badeferie- og dykkerdestination med en masse skønne resorts. Redang Island er berømt for sit klare vand, kridhvide sandstrande og et imponerende liv under havets overflade. I modsætning til sin nabo, Perhentian Island, som er populær blandt rygsækrejsende, så appellerer Redang Island mere til det eksklusive marked.

Oplev både Taman Negara National Park og Redang på rundrejsen Kuala Lumpur, jungle & strand

Skriv et svar