Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til USA

Uanset hvad du drømmer om, din ferie skal indeholde, så er USA det ultimative rejsemål. Her venter både unik og storslået natur, utallige attraktioner og spændende storbyer med seværdigheder for både børn og voksne. Hos DANexplore tilbyder vi flere forskellige typer af rejser til USA, og er der ikke en rejse, der fanger din interesse, sidder vi også klar til at skræddersy turen efter netop dine ønsker.

Kendetegnene for amerikanerne er, at de er et imødekommende og åbenhjertigt folkefærd, der meget gerne indvier turister i deres kultur og meninger om politiske forhold. Du behøver kun opholde dig kort tid i USA, før du møder en, der spotter, at du er skandinavisk, og som med glæde fortæller dig om alle de spændende oplevelser og skjulte skatte, der er i området.

Mange rejsemuligheder i USA
Fordelen ved USA er, at det er en god destination, hvad end du rejser som en del af et par, en vennegruppe, familie eller måske på egen hånd. Rejser i USA kan nemlig gøres på rigtig mange måder, og hos DANexplore har vi stor erfaring med at skræddersy rejser til USA, så den kommer til at opfylde netop dine drømme.

Du kan vælge at nyde storbylivet, udforske de utallige nationalparker eller slappe af ved de tropiske strande. Du kan også vælge at kombinere de mange muligheder på en kør-selv ferie, hvor du selv er herre over egen tid, og derfor kan fokusere på at rejse i det tempo, der passer dig bedst. USA er ideelt til kør-selv ferier, og bag rettet i din egen bil har du friheden til at lade eventyrlysten råde. Stop når du har lyst, og drej af når noget fanger din interesse.

Rejser du som børnefamilie kan du med fordel tage børnene med til forlystelsesparkerne i Florida, hvor der er garanti for flere dages fyldt med oplevelser. Er du interesseret i kør-selv ferier som familie, har vi også god erfaring med autocamper-ferier, hvor børnene har mere rum til afslapning og underholdning på de lange køreture. Det er samtidig også en god rejseform, hvis du har små børn, som skal skiftes undervejs.

I autocamper kan man virkelig opnå den ultimative frihed, da man hører rundt med ”huset på ryggen.” Det betyder, at udover du selv kan bestemme tempoet og rytmen, kan du også køre i flere dage uden at skulle stoppe ved hoteller.

Se alle vores spændende kør-selv ferier i USA her

Se dine muligheder for leje af autocamper i USA her

Store oplevelser venter på vestkysten
Mange forbinder USA med kendisser og Los Angeles, hvor du finder Hollywood, Walk of Fame med de berømte fod- og håndaftryk i cementen, Beverly Hills, hvor du kan få et glimt af de rige og berømtes imponerende kæmpevillaer og tage på shoppingtur i de eksklusive forretninger på Rodeo Drive. Hvis du på din rejse til USA kommer til vestkysten, kan du simpelthen ikke komme udenom Los Angeles.

Mange rejser til USA med drømmen om at opleve hele landet, og måske drømmer også du om at køre på den berømte Route 66. Selvom det bestemt er en flot tur, der er forbundet med masser af historier, så byder vestkysten alene på så mange oplevelser, at du bestemt ikke vil komme til at kede dig, hvis du vælger kun at rejse rundt her.

Hvis du efter et par dages shopping og sightseeing trænger til at komme lidt væk fra byen, er der ikke mere end cirka en halv times kørsel til det afslappede Venice Beach, det mondæne Santa Monica. Du kan også vælge at køre 80 km sydpå til Newport Beach i Orange Country, eller besøge Universal Studios i Hollywood, hvor du kan drømme dig væk i filmenes verden. Vestkysten er simpelthen fyldt med oplevelser!

Drømmer du mere om at opleve USA’s smukke og betagende natur, skal du sætte kursen mod en af de smukke nationalparker. En af dem er Grand Canyon National Park i Arizona. Colorado-floden har skåret denne knap 450 km lange, 16 km brede og 1,5 km dybe kløft, der uden tvivl er USA’s mest berømte naturseværdighed. Grand Canyon ligger i den nordvestlige del af Arizona, cirka 440 km fra Las Vegas og 130 km fra Flagstaff. Hvis du ønsker en unik oplevelse, kan du tage med en helikopter og se hele parken fra luften.

Oplev New York og Washington på østkysten
Vestkysten har mange berømte seværdigheder, der ofte er portrætteret i film og afbilledet i mange sammenhænge. Det betyder dog ikke, at østkysten ikke også byder på massevis af oplevelser. Her kan du fx besøge New York, der byder på alt fra shopping og massevis af seværdigheder til hyggelige gåture i Central Park. Efterfølgende kan du rejse nordpå og se det imponerende vandfald, Niagara Falls. Hovedstaden Washington ligger ligeledes på østkysten, og den er bestemt værd at besøge. Storbyen byder på mange store, imponerende monumenter såsom Det Hvide Hus, Capitol Hill og National Mall.

På østkysten finder du også Miami, der er kendt for de fantastiske hvide strande og Key West, hvor du finder Nordamerikas eneste kalrev, der byder på koraller og farvestrålende fest. Hos DAnexplore tilbyder vi at booke dine udflugter, så du slipper for ventetid og på forhånd ved, hvad du kan glæde dig til. Oplev fx Miami på cykkel, snorkl ved Key West, sejl med airboat i Everglades Nationalpark eller prøv en helikoptertur over New York og se Manhattans mange berømte vartegn fra luften. Mulighederne er rigtig mange, og på nedenstående link finder du listen af alle de udflugter, vi tilbyder på både øst- og vestkysten.

Se vores udflugter i USA her

Mulighederne for rejser til USA er endnu flere, og vi tilbyder blandt andet også krydstogt i USA. Her kommer du vidt omkring i luksuriøse omgivelser, og du kan kombinere besøg i spændende byer med ren afslapning i skibets restauranter, swimmingpools, eksklusive butikker og legepladser. Alene det at være på krydstogt er en lige så stor oplevelse som at besøge de forskellige destinationer.

Se mere om krydstogter i USA her

Ønsker du flere informationer?

Ønsker du nærmere information omkring USA rejser, er du velkommen til at ringe på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

 

Dida Sloth
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Dida Sloth på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 18
E-mail: ds@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.