Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til USA

Uanset hvordan din drømmerejse ser ud, så er USA det ultimative rejsemål. USA har både storslået natur, utallige attraktioner og spændende storbyer. Her er seværdigheder for både børn og voksne, og så er Amerikanerne et imødekommende og åbenhjertigt folkefærd.

Mange muligheder i USA

USA er en god destination uanset om du rejser som par, en folk venner, familie eller måske på egen hånd.

Du kan nyde storbylivet, udforske de utallige nationalparker eller slappe af ved de tropiske strande. Tag på kør-selv ferie, hvor du er herre over egen tid, og kan rejse i det tempo, der passer dig bedst. Bag rettet i din egen bil har du friheden til at lade eventyrlysten råde. Stop når du har lyst, og drej af når noget fanger din interesse.

Rejser du med børn? Så kan du med fordel tage dem med til forlystelsesparkerne i Florida, hvor der er garanti for flere dage fyldt med oplevelser. Skal børnene have mere plads på de lange køreture, så overvej at leje en autocamper. Autocampere er desuden en god rejseform, hvis du har små børn, som skal skiftes undervejs.

Se alle vores spændende kør-selv ferier i USA her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om billeje i USA her

Se dine muligheder for leje af autocamper i USA her

Store oplevelser på USA’s vestkyst

I Los Angeles skal du besøge Hollywood, og se Walk of Fame – med de berømte fod- og håndaftryk i cementen. I Beverly Hills kan du få et glimt af de rige og berømtes kæmpevillaer, og shoppe i de eksklusive forretninger på Rodeo Drive.

Trænger du til afveksling fra shopping og sightseeing? Så er der kun en halv times kørsel til det afslappede Venice Beach i det mondæne Santa Monica. Du kan også køre 80 km sydpå til Newport Beach i Orange Country, eller besøge Universal Studios i Hollywood, hvor du kan drømme dig væk i filmens verden. Vestkysten er simpelthen fyldt med oplevelser!

Er du mere til storslået natur? Så sæt kurs mod de smukke nationalparker. Besøg fx Grand Canyon, Bryce eller Yosemite National Park. Grand Canyon ligger i Arizona, hvor Colorado-floden har skåret en knap 450 km lang, 16 km bred og 1,5 km dyb kløft, der uden tvivl er USA’s mest berømte naturseværdighed. Hvis du ønsker en unik oplevelse, kan du tage en helikoptertur og opleve hele parken fra luften.

Måske drømmer du også om at krydse dette fantastiske land via Route 66? Route 66 forbinder USA’s vestkyst med USA’s østkyst, og er en tur forbundet med masser af kultur, historie og unik natur.

Oplev New York og Washington på USA’s østkyst

På USA’s østkyst kan du bl.a. besøge ikoniske New York, der byder på alt fra shopping, museer, musicals til hyggelige gåture i Central Park. Rejser du nordpå, kan du opleve det imponerende vandfald Niagara Falls, og er du til smukke efterårsfarver, så kan vi anbefale en kør-selv tur i New England. Washington, USA’s hovedstad og magtcentrum, er også et besøg værd. Se Det Hvide Hus, Capitol Hill og besøg National Mall – eller bare The Mall – der strækker sig hele tre kilometer gennem Washington D.C. med alle de store musser og monumenter. Endelig er det også på østkysten, at du finder Miami, der er kendt for fantastiske hvide strande og Key West, der kan prale af Nordamerikas eneste koralrev.

Udflugter på USA’s østkyst

Tag på cykeltur i Miami, snorkeludflugter ved Key West, sejl med airboat i Everglades Nationalpark eller prøv en helikoptertur over New York, og se Manhattans mange berømte vartegn fra luften. Mulighederne er mange, og på nedenstående link kan du se alle de udflugter vi tilbyder på både øst- og vestkysten.

Se vores udflugter i USA her

Krydstogter i USA

Vi tilbyder også krydstogter i USA – en unik kombination af oplevelser til lands og på vands. Kombinér besøg i spændende byer med afslapning i skibets restauranter, swimmingpools, eksklusive butikker og legepladser.

Se mere om krydstogter i USA her

Skiferie i USA

Hvor du end vælger at stå på ski i USA, vil du opleve en super service, gode hoteller og skiløb på alle niveauer. Her er alting større lige fra pisterne, hoteller og måltiderne. Det betyder mindre kø, masser af plads på pisterne og flere kalorier.

Se dine muligheder for skiferie i USA her

Er du blevet nysgerrig?

Ønsker du mere information om rejser til USA, er du velkommen til at ringe på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

 

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.