Vejret i Thailand

Ferievejr og solskin eller regnvejr i Thailand? Få overblikket her…

Klimaet i Thailand er generelt varmt og tropisk året rundt med temperaturer mellem ca. 25 og 35 grader året rundt. Regntiden i Thailand varierer dog mellem årstiderne og regionerne.

Det kan være svært at spå, specielt om vejret, og Thailand er ingen undtagelse. Der er dog nogle tommelfingerregler, som kan guide, når rejsen til Thailand skal planlægges.

Vinterrejser til Thailand

Fra november til marts er der mange muligheder i Thailand. Både Phuket, Khao Sok National Park, Khao Lak, Khao Sok og Krabi samt alle øerne i Andamanerhavet langs Thailands vestkyst. Det er fx øerne: Koh Lanta, Koh Jum, Koh Ngai, Koh Mook, Koh Lipe, Koh Kradan og Koh Mook.

Også Siambugtens østlige del, byder på det bedste vejr fra november til April. Det er her du bl.a. finder øerne Koh Chang, Koh Kood, Koh Samet og Koh Mak.

Går rejsen til eller via Bangkok, vil det også være månederne november til april der er de mest tørre.

I Nordthailand, hvor du bl.a. finder Chiang Mai og Chiang Rai, er regntiden normalt fra juni til oktober, regnen er dog normalt ikke så intens som i de sydlige dele. Den bedste tid at besøge det nordlige Thailand er typisk fra november til marts, når vejret er tørt og temperaturen køligere.

Thailand i sommerferien

Heldigvis er der også nogle få øer der byder på tørvejr i det meste af sommerhalvåret.

I den vestlige del af Siambugten finder du nemlig øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao, som du med fordel kan besøge fra marts til september, altså i sommerferien.

Se rejseforslag til Thailand HER

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.