Få et tilbud på din rejse

Sommerferie 2021 – vi tror på det!

At rejse er at leve… også efter COVID-19

Der er ingen tvivl om, at hvad COVID-19 angår, så spidser verdenssituationen til lige nu. Særligt her i Europa, hvor vi rykker tættere sammen i disse kolde og mørke tider, er der varslet høje smittetal og yderligere restriktioner.

Det er unægteligt en tid, hvor det er nødvendigt at gå med livrem og seler, for at passe på os selv og hinanden, men det er også en tid, hvor vi mener, at det er vigtigt at se frem. For selvom vores bevægelsesfrihed for en stund, af åbenlyse helbredsmæssige årsager, er taget fra os, betyder det ikke, at det er for evigt.

Derfor ser vi med rettidig rejseomhu frem her hos DANexplore. Frem mod en tid, hvor knækkede kurver og godkendte vacciner gør det muligt at rejse ud i verden igen. For den tid kommer, og vi tror på, at det bliver i 2021, at vi igen får luft under vingerne og kan holde ferie udenfor Danmarks grænser.

Ketchup-effekten og kapaciteten i 2021

Du kender det godt, ik’? Først kæmper du med at få bare én dråbe ketchup ud af flasken og pludselig vælter det ud.

Når verden åbner op igen, er det også det, vi forudser vil ske med rejseforespørgslerne.

Der er dog et lille men. I takt med at verden lukkede ned blev fly parkeret, hoteller lukket, autocampere solgt og lokale turistoperatører gjort arbejdsløse. Det faktum betyder, at kapaciteten, altså antallet af flypladser, hotelværelser og autocampere, er begrænset i 2021.

Generelt har rejsebranchen verden over været nødsaget til at nedskalere på alle tænkelige måder, i takt med at efterspørgsel er faldet drastisk.

Så hvad sker der den dag ketchuppen pludselig vælter ud?

Med færre flysæder, lejebiler og autocampere vil der hurtigt blive udsolgt. Og prisen? Når den afhænger af udbud og efterspørgsel, ja, så vil den naturligvis stige.

Ved vi det med sikkerhed? Nej. Kan de parkerede fly ikke bare blive genindsat, hoteller åbnes og turoperatører starte op igen? Måske. Der er ingen, der kan spå om fremtiden.

Det vi til gengæld ved er, at lige nu er pladsen der. Lige nu kan vi faktisk reservere flysæder og autocampere til fornuftige priser – priser vi tilmed vil garantere helt op til 60 dage før afrejse, uden binding!

Sådan er du stillet, når du bestiller din sommerferie i dag

For det første opkræver vi IKKE depositum og for det andet tilbyder vi dig en prisgaranti indtil 60 dage før afrejse. Det betyder, at bestiller du fx en rejse til Canada i dag med afrejse 1. juli 2021, så gælder din pris indtil 1. maj 2021 – også selvom du ikke har betalt depositum.

Hvad sker der så 60 dage før afrejse?

Hvis Udenrigsministeriet igen har givet verden grønt lys, den dag du skal indbetale dit depositum, så er det blot at indbetale, og begynde at glæde dig (endnu) mere til din ferie.

Sker det, at Udenrigsministeriet igen fraråder rejser til din destination efter, at du har indbetalt depositum og evt. restbeløb, så er du heldigvis stadig dækket af pakkerejseloven og får alle dine penge retur.

Men hvad gør du, hvis Udenrigsministeriet stadig fraråder rejser (orange/rød) den dag, du skal indbetale dit depositum?

I det tilfælde er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab og spørg dem, hvordan du er stillet. Nogle forsikringsselskaber dækker nemlig ikke, hvis du har betalt for din rejse (gælder også depositum) på et tidspunkt, hvor rejser blev frarådet til det land, du vil besøge.

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her

5 stjerner på Trustpilot fra en kunde, der aldrig kom ud at rejse

Der er mange forskellige historier i omløb, der handler om hvordan og hvor længe det har taget rejsende at få deres penge for afbestilte rejser refunderet.

Hvis du er i det mindste i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål. Det har vi fuld forståelse for.

Derudover vil vi også henvise til Trustpilot, hvor du får uvildig feedback og anmeldelser fra tidligere kunder – både dem, der har været ude at rejse med os, men også dem, der pga. Covid-19 ikke har kunnet rejse alligevel.

Få vores kunders ærlige mening på Trustpilot lige her...

Destinationer vi tror på i 2021

Vi kan som sagt ikke spå om fremtiden. I stedet forholder vi os til det de danske såvel som udenlandske sundhedsmyndigheder melder ud.

Med det in mente tror vi blandt andet:

 

Kontakt os og få et tilbud på din sommerferie 2021 her