Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Storbyferier med DANexplore

Storbyferier med DANexplore

Ønsker du at holde din ferie i en storby, så vil vi hjælpe dig med gode råd og personlig vejledning. Vi udbyder spændende storbyferier til hele verden, så uanset hvor du ønsker at holde ferie, kan vi hjælpe dig med at holde en billig ferie.En storbyferie er en perfekt mulighed for at få et afbræk fra hverdagen. Hver storby har deres særlige seværdigheder, som venter på at blive opdaget. Ligeledes er der mange forskellige muligheder for shopping muligheder, der gør storbyen til et unikt sted at handle. Vi finder et dejligt hotel, så du har et sted du kan slappe af efter en lang dag med sight-seeing. Mange af vores rejser har stop i forskellige storbyer.

Storbyferie i Bangkok

Bangkok er et oplagt rejsemål, hvis du ønsker at opleve en travl hverdag med masser af muligheder for storbyoplevelser.Bangkok er Thailands hovedstad og byder på shopping, markeder, natteliv, restauranter, templer og en hyggelig lokal atmosfære. Alt er at finde i Bangkok – alt kan købes eller skaffes, her kommer mennesker fra alle verdens hjørner og i alle aldre, her er alt fra det luksuriøse til det billigste billige, og her er der om nogen anden verdensmonopol tale om en by, der aldrig sover. De, der når at komme sig over det første sammenstød med Bangkok, kommer ofte til at holde så meget af byen, at de jævnligt vender tilbage. Bangkok har alt, hvad en inspirerende og livlig verdensmonopol skal have – og mere til.Eftersom trafikken er én af Bangkoks største gener, er det vigtigt at have kendskab til transportmulighederne. En af mulighederne er med taxa, som er en behagelig måde at komme rundt i byen på. En anden farverig oplevelse er at køre gennem Bangkoks gader i en tuk-tuk, det er dog lidt dyrere end almindelig taxa og mindre behageligt, men en sjov og uforglemmelig oplevelse. Andre transportmidler er busser, taxabåde, BTS Sky Train og metroen.

Et andet fantastisk rejsemål er New York, som ligger på østkysten i USA

Få byer kan som New York skabe den perfekte ramme om den ultimative storbyferie. Her er simpelthen alt! Gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige områder, der hver har deres særpræg, masser af spændende butikker, smarte restauranter og trendy cafeér. De mest kendte steder er primært Greenwich og Soho. Det nye område i New York er Meatpacking District, hvor det vrimler med det seneste indenfor trendy special butikker med den nyeste mode, cafeer og nattelivets in-steder. Langs østsiden af det kendte Central Park, ligger det fashionable Upper East Side, hvor mange af byens rige, gamle familier har boet i generationer. Området modsat parken, Upper East, er ikke mindre attraktivt, og her holder mange kendte kunstnere til. I New York kan du tage på en enestående tur med en helikopter og opleve New York i fugleperspektiv. Du vil med garanti få en fantastisk oplevelse.

Storbyferie i Sydney

Sydney er ligeledes en fantastisk storby. Sydney er Australiens største by med en befolkning på godt 4,5 millioner mennesker. Sydney er i dag en moderne by, der byder på alt hvad du kan ønske dig af en storbyferie. Der er et enormt udvalg af seværdigheder, spændende attraktioner, et til tider heftigt natteliv, et godt kulturliv og spændende shopping. En af de meget kendte seværdigheder i Sydney er Operahuset, som er et uundgåeligt og imponerende bygningsværk, der nærmest er blevet vartegn for Sydney. Sydney Harbour Bridge er også blevet et yndet udflugtsmål for turister. Du kan blandt andet tage på en guidet vandretur op af broen og udsigten herfra er betagende. Der er nok at give dig til i denne skønne storby.

Dette er blot tre eksempler på fantastiske storbyrejser med DANexplore. Hvis du ønsker yderligere information omkring storbyferier, er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 og få et godt tilbud. Du kan også sende en rejseforespørgsel.