Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Bay of Islands

Længde: 3 dage / 2 nætter  •  Priser fra kr. 1.410,-

Velkommen til Bay of Islands, bugten med 150 små øer

Bay of Islands er et velvalgt navn, for i bugten ligger der cirka 150 små øer spredt med løs hånd i det krystalklare vand. Det subtropiske klima giver mulighed for mange aktiviteter i naturen, og med lidt held får du et glimt sæler og delfiner.

Bay of Islands blev for alvor sat på landkortet i 1840, da Maorifolket i Paihia indgik den såkaldte Waitangi-traktat. En fredsaftale, hvorved Maorihøvdingen formelt lod New Zealand indlemme i det britiske imperium.

Turen
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Turen
Længde på tur:
3 dage/2 nætter
Start:
Auckland
Højdepunkter:

Bay of Islands

Slut:
Auckland
Priser fra:
DKK 1.410,-
Dag-til-dag
Dag 1: Auckland - Bay of Islands

Frokostpause i lystbådehavnen

Kursen sættes mod nord langs den smukke kyst til Whangarei. Her er der tid til at slappe af og spise frokost ved lystbådehavnen, inden turen fortsætter til Paihia i Bay of Islands. Området har både en fantastisk natur og stor historisk betydning.

Historiske oplevelser ved Waitangi Treaty House

Omkring to kilometer nord for Paihia ligger Waitangi Treaty House, hvor traktaten, der gjorde New Zealand til britisk koloni, blev underskrevet. I det historiske område kan du se eksempler på datidens Maorihuse og traditionelle både i den smukke have.

Dag 2: Bay of Islands

Nyd de smukke strande og øer

Der er afsat en hel dag til at nyde de smukke strande og øer. Der findes et væld af muligheder for at udforske Bay of Islands og nyde den smukke natur. Tag f.eks. båden til Russell, der var landets gamle hovedstad. Omkring 1830’erne hed byen Kororareka og var en sand lastens hule med rømmede søfolk, prostituerede, stridbare hvalfangere og undslupene straffefanger. I dag er stemningen mere sober og Russell er en lille, romantisk flække med hyggelige restauranter.

Sejltur ledsaget af delfiner

En udflugt med båd i følgeskab med delfiner til “Hole in the Rock” kan også anbefales. Ved Paihia tilbydes desuden guidede ture med kajak ad små floder. Vil du svømme med delfiner, er det også muligt. Tag bilfærgen til Russell, hvor du kan besøge en østersfarm, tage på skovvandring eller køre op til udsigtsposten ved Flagstaff Hill. Mulighederne er mange.

Dag 3: Bay of Islands - Auckland

Køretur langs vestkysten og træer der måler 13,6 meter i omkreds

Hvis du ikke nødvendigvis vil tage den hurtigste vej tilbage til Auckland, kan du køre den noget længere tur ad S12 langs vestkysten. Her kan du bl.a. besøge Waipoua Kauri Forest, der er det bedste sted i landet at se kauri-træer. Mellem dem ses Te Matua Ngahere (Skovens Fader), der er cirka 2.000 år gammelt. Området er også hjem for det lidt yngre Tane Mahuta, der anslås ‘blot’ at være 1.200 år gammelt. Begge træer er kæmpe store, og Tane Mahuta har en stamme, der måler 13,6 meter i omkreds.

Da europæerne kom til landet, var disse træer overalt, men på grund af deres exceptionelle kvalitet endte langt de fleste som tømmer eller byggemateriale. Alle gamle træhuse på New Zealand, og der er mange, er højst sandsynligt bygget af kauri-træ! En dejlig tur langs kysten fører dig tilbage til Auckland.

Priser
Fra priser
DKK
Bay of Island (Standard i samme værelse)
1.410,-
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Inkluderet i prisen
2 nætter på ovenfor nævnte hotel
3 dages billeje
Overnatningsteder
Antal
Bay of Island 2
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev